Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Ellenvélemény

A nerlegények

2020. június 03. - Frank S. Casetti

Facebook oldalamon már írtam róluk egy rövid bejegyzést, de itt kifejtem kicsit bővebben.

Nerlegény: Elvei nincsenek, nem hisz semmiben (kivéve Orbánt), az egyetlen fegyvere a fröcsögés. Teszik ezt olyan stílusban, hogy a láncfűrész beindul az ember zsebében.
Általában nem vállalják az arcukat, gyakran a nevüket sem és olyan álnevekkel kommentelnek, mint Terminátor1987. Jellemzően van 30 álprofiljuk és az anyjukkal élnek, néha az ő profiljába is belépnek, hogy tuti sikeres legyen a jelentés hadjárat.
Kedvenc időtöltésük a nulldioptriás szemüveg viselése, ami mindig bepárásodik, ha Orbán Viktorról merengenek. Ha viszont az EP választásokon nem az általa preferált személy nyer, akkor az reálpolitika. Pedig azt mondaná, amit példaképe, Orbán Viktor is mondott: "Csicska párt."
Vesszőparipái: Orbán Viktor, NER, Trianon, mertagyurcsányjobbvót?!, migráncsok, Soros György.
Amúgy tök mindegy, hogy ki, melyik párttal szimpatizál, mindegyik oldalon vannak sötét, bunkó, proli söpredékek.
Alapvetően nem egy szelíd fajról van szó. ezek azok az emberek, akik mentesítik magukat a vita alól (mert vagy nincsenek érveik, vagy nem is tudnak vitatkozni), azzal hogy minden kritikát, ami az ő NERlegény létükbe nem fér bele, csapatostul jelentenek Facebook-on. És itt a paradoxon. Mert ők azok, aki a legjobban szidják a baloldalt, a Facebook kettős mércéjét. Ők azok, akik sajtó- és szólásszabadságot kántálva küldenek el mindenkit Észak-Koreába, mert ott majd meg tudjuk mi az a diktatúra.
Ha az általuk annyira hangoztatott sajtó- és szólásszabadság létezik, akkor miért jelentik azokat a posztokat, amik a kormányt kritizálják? Akkor miért kellet a régi blogomnak a domain-ét feketelistára tetetni, Fake News címen, miközben csakis hivatalos forrásokat használtam? Ja, mert ez már nem fér bele a szólásszabadságba. Mert ez már nem az a szólásszabadság, amit ők akarnak. Egészen addig létezik ez a jelenség, amíg azt mondja az ember, amit ők hallani akarnak, onnantól kezdve, hogy ez nem történik meg, jön a csoportos jelentgetés, a cenzúra. Ergo pontosan azt teszik, amiben szerintük a baloldal korlátozni akarja őket. Mellesleg a baloldal sem jobb.

A bejegyzés trackback címe:

https://antivelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8915737546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása