Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Ellenvélemény

Lazár János is beárazta a Covidot

2020. október 22. - Frank S. Casetti

Lázár János arról beszélt a Facbookon nem rég, hogy emelni kell a cigi árát.


FONTOS
A dohánytermékek tervezett áremelése olyan, mint egy védőoltás: kellemetlen, de életeket menthet.
A világjárvány is megmutatta, miért kell mindent megtennünk a dohányfüstmentes Magyarországért.
A dohányzás mindenki tüdejét károsítja: dohányosét és nemdohányzóét egyaránt.
Minden szakértő egyetért abban, hogy a dohányzás jelenlegi elterjedtsége hozzájárul ahhoz, hogy végül hányan kerülnek lélegeztetőgépre vagy hányan szenvednek olyan krónikus betegségben, ami a felépülés esélyét érdemben rontja.
A dohányzást vissza kell szorítani. Ezért tettem le a kormány asztalára a dohányfüstmentes Magyarország stratégiáját.
És ezért támogatom, hogy a jövő évi költségvetéssel is folytassuk e stratégia végrehajtását.

Ezzel a lépéssel nem fogja visszaszorítani a dohányzást, ellenben fellendíti a feketekereskedelmet, az Ukrajnából és máshonnan behozott cigarettáknak a vásárlását támogatja azok körében, akik dohányoznak, de nem akarják letenni a számukra megfizethetetlen árak miatt.


Azok pedig, akik megveszik a trafikban Sánta Jánost támogatják, aki monopóliumot élvez a dohányboltok kiszolgálásában és Lázár Jánoshoz köthető ismeretsége van.


A mi Janink gyakorlatilag ocsmány módon felhasználta a járvány helyzetet arra, hogy emelhessen az árakon, ezzel pedig több pénz hulljon a zsebébe. Ocsmány módon beárazta a járványt és ez megmutatja, hogy mennyit ér ő maga is. Ha annyira tenni akar, vagy annyira érdekelné az emberek egészsége és valóban vissza akarja szorítani a dohányzást, akkor tegyék illegálissá a cigit. Ja... Nem lehet, mert azzal szavazókat és hatalmas pénz forrást veszítenének. János pedig addig feszíti a húrt, amíg ismét visszatáncolásra nem kényszerülnek, ahogy a vasárnapi boltzárnál is visszavonulót kellett fújni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://antivelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3316253440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása