Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Ellenvélemény

Szexi tanárnéni, szeretnék kefél... Izé... Felelni!

2021. február 28. - Frank S. Casetti

Olvasom a híreket és szinte hetente látom, hogy letartóztattak egy tanárnőt, mert szexuális viszonya volt a diákjával (vagy diákjaival).

Igen, nekem is mindig az az első gondolatom, hogy „Bezzeg a mi időnkben! Mindegyik úgy nézett ki, mint Rambo, de az sem érdekelt, csak legyen már valami!”. Milyen vicces a kis-/fiatalkorú zaklatása, nem? Hát egy lófaszt vicces! És itt jön az érdekes rész: Miért vagyunk jobban felháborodva azon, ha egy férfi tanár zaklat egy kiskorú (vagy fiatalkorú) diákot, legyen az fiú, vagy lány, mintha ugyanezt egy csaj csinálja? Pedig ugyanolyan károkat okoz egy fiúban is, ha a tanárnő zaklatja, de mégis jobban felháborítja a közvéleményt az előbbi. Mert egy alap fantázia felnőtt férfiaknál egy szexi tanárnő. Ezért úgy vélik, egy gyereknek is ez milyen nagyon jó. Pedig a lófaszt. De egy-két más tényezőt is látok még.

Ez egy nagyon erősen belénk ivódott társadalmi norma
A férfiak a gaz csábítók, akik mindent is meg akarnak baszni, és hát ha egy fiatal srácot megront egy nő, akkor az egy mázlista aki még a tanárnő bugyijába is bedumálta magát. A lányokat viszont a gonosz férfi tanárok behálózzák és megerőszakolják a diákokat. Nagyon belénk ívódott társadalmilag, hogy a nőnek két értékes formája van: a szűz és az anya (Szűz Mária a cheater, aki unlockolta mindkét achievementet), szóval a lányokat foggal-körömmel védeni kell. A pasik viszont akkor kanok, ha mindenkit megdugnak.

Erre van a záras mondás
Ha egy zárat minden kulcs kinyit, az szar (ezek a lányok), ha egy kulcs minden zárat kinyit, az király (pasik). Ezt mondjuk elég sovinisztának tartom... A fiatal fiúknak viszont ugye alapvetően nincs akkora baszási értéke, hiszen csak tapasztalatlan kisfiúk, minden saját vagyon státusz…stb nélkül. Szóval, ha egy fiatal fiú magasabb státuszú pinát fog, az win, akkor is ha ez valójában hülyeség. A lényeg hogy a nőknél a fiatalság evolúciós érték, hiszen még termékeny időszakban van, és több utód származik tőle. A pasiknál a fiatalság nem érték, ott a státusz és az abban való szintlépés - az erőforrások - érték.

És mi a helyzet a pornóval, mint hibással?
Elvégre azok ábrázolják szexinek a tanárnőket, de a pornó csak kihasználja ezeket a drive-okat. Nem hiszem, hogy a pornó, inkább a felnőtt hozzáállás.  De ez a hozzáállás sem a pornóból fakad. Miért onnan fakadna? Az csak egy ábrázolás. Igényeket elégít ki. De ha Petike tanítónénije a suliban egy fiatalabb, jól karbantartott, csinos nő, akkor apuka tuti nem arra figyel szülőin, amire kéne és nem a pornó, mint műfaj miatt van ez. Elvégre darázsbaszós pornó is van (nincs link és én is csak úgy hallottam a haverom kutyájának, a haverjának, a gazdájának, az unokatestvérének, a volt kollégiumi szobatársának a távoli rokonától) mégsem akar mindenki megbaszni egy darazsat.

Íme egy videó a problémáról, kicsit... Más megvilágításban, de a társadalomkritikai értéke vitathatatlan:

A bejegyzés trackback címe:

https://antivelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2716443100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása