Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Ellenvélemény

De nokedlit fogadjunk, hogy nem tud szaggatni!

2020. október 22. - Frank S. Casetti

Lemerültem ismét a Facebook aljára…

A szokásos körleveleken, matek feladatokon (amit a világon három ember tudott megoldani, de azok is rosszul, viszont, ha te tudod a megoldást, akkor zseni vagy) és egyéb más szarokon kívül, szembe jött velem az egyik kedvenc kommentem.

„De nokedlit fogadjunk, nem tud szaggatni!” (vagy egy olyan változata, ami olyan botrányos helyesírással kerül a komment szekcióba, hogy az embernek az élettől is elmegy a kedve).

Ezt a kommentet mindig a 10/8 (vagy afölötti) és az exhibicionista csajok képei alá szokták írni azok a vadparasztok, akik tudják nagyon jól, hogy életükben közük nem lesz még csak hasonló csajhoz sem, nemhogy hozzájuk. Ezzel az egyszerű, de annál hatástalanabb kommenttel nyugtatják magukat. Ezzel azt mondják maguknak gyakorlatilag, hogy „Szép, szép, de nem kell, mert tuti nem tud főzni”. Ha így van, akkor az ki a faszt érdekel?+ Hahó! Itt a XXI. század! Nehogy már az legyen a mérvadó egy párválasztás során, hogy tud-e főzni az illető. Ha harminc évesen nem tudsz többet csinálni a rántottánál, de még azt is elbaszod, akkor te barátom nem egy párkapcsolatra keresel nőt, hanem anyád helyett.

De ugyanez igaz a másik oldalra is, akik azzal jönnek, hogy a pasik nem tudnak főzni, ami amúgy rohadtul nem igaz.

Hát szálljon fel mindenki a XXI. század vonatra és felejtse már el ezt a szar berögzülést! Ez nem mérvadó egy kapcsolatban és rohadtul idegesítő! Én, férfiként mondom azt, hogy most már elég lesz ezekből, mert teljesen értelmetlen!

Mellesleg undorítóan diszkriminatív mind a két dolog...

A bejegyzés trackback címe:

https://antivelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8216253438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása