Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Ellenvélemény

A 10 legkommerszebb ismerkedős módszer

Szubjektívan összeállított lista

2020. június 17. - Frank S. Casetti

Az ismerkedés nagyon élvezetes tud lenni, főleg, amikor a két fél passzol, tudnak beszélgetni és élvezik egymás társaságát. De, mint mindennek, ennek is van egy árnyoldala, ami megelőlegezi a lekoptatást.

10. A kreativitás teljes hiánya
A tizedik helyen állók jobban tették volna, ha szakemberhez fordulnak, mert elakadtak az ismerkedés terén. Ehelyett felszabadulva az internetre minden szembe jövő dumát kipróbáltak, hátha valamelyikkel sikert aratnak majd. „Szia! Nem fájt, amikor leestél a Mennyből?”, „Anyádék terroristák? Mert bomba nő vagy.”, „Nincs egy térképed? Elvesztem a szemeidben.”. Ezek a dumák a ’90-es években sem jöttek be, nemhogy most.

9. A macsó attitűd
Kibaszott ciki, amikor valaki elkezdi túltolni a macsóságot, miután a kiszemeltje válaszol neki. Jellemzően olyanokkal vágnak fel, hogy mennyi pénzük van, mekkora hatalommal rendelkeznek, mennyire fontos emberek és velük senki nem mer packázni, mert akkor irgum-burgum lesz. De emögött nincs valódi tartalom, nincs valódi háttér, csak üres szavak, amikkel sikeresek nem lesznek, de legalább a kiszemelt barátnői is utálni fogják.

8. A kivásárlás
Ez a módszer nagyon hasonlít a kilencedik helyezetthez, de itt sokkal többről van szó. Itt konkrétan aranyásót akar csinálni a csajból, azzal akarja meghódítani, hogy rengeteg pénze van, eltartja, megvesz neki mindent, és amúgy semmire nem lesz gondja! Kecsegtető ajánlat, nem? Csak majd jön a pofára esés, amikor szétmentek, hogy nem volt semmid, szakítás után sem lesz és belegondolva… A házi kurvája voltál.

7. A munkával kapcsolatos próbálkozások
Ez az egyik személyes kedvencem. Amikor csináltam a reprezentatív felmérésemet, akkor egy ápoló elmesélte, hogy számára ez a leggázabb, mert amikor kiderül, hogy mi a munkája, rendszeresen megkapja azokat a dumákat, hogy „Hmmm… ha ilyen csinos csaj fürdet, akkor én is befeküdnék abba a kórházba”. Ez a módszer pedig rengeteg másik szakmával kapcsolatban előjön. Rendőrnél a „Hagynám, hogy letartóztass.” és társai, mentőápolónál az „Engem is leápolhatnál.”.

6. „Összefaszoználak!”
Az egyértelmű felhívás arra, hogy „Meg akarlak dugni.”. Ezzel alapvetően semmi baj nem lenne, ha nem így lenne előadva. Nincs baj azzal, hogy valaki csak egy éjszakás kalandokra vágyik, de ez egy nagyon tré módszer. Legalább annyival tiszteld meg szerencsétlen csajt/pasit, hogy egy kicsit megismered és letisztázzátok, hogy nem akartok komolyat.

5. „Szia! Mizu?”
Imádom! Volt szerencsém nekem is ilyen esetekhez, amikor társkeresőn rám írt egy vadidegen csaj, hogy „Szia! Mizu?”. Milyen választ vár vajon az, aki egy vadidegentől ezt kérdezi meg? Majd elmeséli neki, hogy mi van vele, hogy milyen kétségei, családi problémái vannak? Vagy majd ír egy kis regényt az aktuális problémájáról, minden jelentéktelen részletre kitérve? Vagy arra számítasz, hogy megbeszél veled mindent, mit egy terapeutával?
Egyébként a hölgy esetében visszakérdeztem, hogy „Most mondjam el mi van velem, vagy elég, ha egy felszínes választ adok?”, erre a csaj közölte, hogy „Oké. Szia!”.

4. „Szia cica! van gazdád?”
A ’80-as évek végén, ’90-es évek elején hatalmas divat volt ez a módszer. Akkoriban ez meg is állta helyét (megjegyzem nem túl helyesen), de 2020-ban ez a fajta tárgyiasítás, ez a fajta negédes módszer, a női nem teljes diszkriminációja és megalázása, ebben a modernkorban, ahol állítólag felvilágosodtunk és a modern társadalomban egyenjogúság van, elfogadhatatlan!

3. A kreatívnak hitt kezdés
Sokkal cikibb, mint a netről kimásolt hulladék, amit jó ízlésű ember el sem olvas, nemhogy felhasználja. Egy megtörtént Tinder sztorin keresztül prezentálnám, hogy miért gáz:
Balázs nevű barátom, aki a kreativitást teljesen nélkülözi felszabadult a társkereső oldalak Mekkájára, ahol mindenki csak dugni akar, annak reményében, hogy neki is csurran-cseppen valami. De sosem tudta, hogy mivel kezdjen, így tőlem kért tanácsot, én csak annyit mondtam, hogy „Legyél kreatív és humoros". Ennek az lett az eredménye, hogy ezzel indított egy csajnál (az egyetlen matche volt rövid, ám annál passzívabb pályafutása során): „Szia! Tudtad, hogy egy átlagos meggy mag akár 100 gramm is lehet? Igazából nem tudom mivel kellett volna kezdenem és ez ugrott be.”
Most már értitek? Az a baj ezzel, hogy azt mutatod magadról, hogy egy faék egyszerű, nem túl nagy fantáziával megáldott srác/csaj vagy és ez senkinek nem jön be. Ha már kitalálsz valamit, legalább küld el pár ismerősödnek, akik tudnak véleményt mondani róla.

2. A kiakadás
Bevetettél mindent. Kreatív voltál, nem voltál macsó sem, ahogy a pszichopatát is ügyesen leplezted. Nem csak megdugni akarod és még sem válaszol. Hát ilyenkor jön a lemez B oldala. Ilyenkor jön a hiszti, az „Írj már vissza te kurva!”, „Miért nem írsz ribanc?!”, „Megbaszlak anyád hátán, te szutyok!” és ezeknek a végtelen permutációja. Ha hiszitek, ha nem, senki nem fog ezek után visszaírni, mert megijed, vagy mert kötelességének fogja érezni. Egyszerűen repül egy tiltás, vagy az ignorancia és ennyiben le van tudva, te pedig mehetsz vadászni a következő áldozatodra.

1. Dick pic.
Sokáig gondolkodtam, hogy mi lehet ennek a jelenségnek az oka. Lehet éppenséggel az exhibicionizmus, az izgalom, vagy csak egy szimpla visszajelzésre vágyás. Egy ismerősöm mesélte, hogy egy srác azzal a szöveggel küldte el neki a farkáról készült képet, hogy „Szia! Te nagyon intelligens lánynak tűnsz, mondanál véleményt a farkamról?”. Aztán egyik este jött az isteni szikra, a megvilágosodás. Valójában ez ugyanaz, mint régen a dudálás volt a szakadt, de legalább tető nélküli kocsiból. Ahogy azok az emberek kompenzálni akartak valamit, ezért dudáltak a pirosnál, úgy ők is ezt próbálják. Gyakorlatilag ez a virtuális dudálás. Igaz egyik sem jött be soha senkinek. Nem hiszem, hogy volt olyan csaj, aki azt mondta a dudálásra, hogy „Ez-az! Gyere bassz meg te férfiállat!” és a képre sem mondta senki azt, hogy „Uhh, de ráülnék!”. Utóbbi esetében pedig jellemző, hogy olyan emberek küldenek képet, akiknek a helyében én nem büszkélkednék.
Mellesleg ezzel a fajta módszerrel azt is elérik, hogy ne csak ők legyenek elkönyvelve egy GYP-ről frissen szabadult fogyatékosnak, hanem konkrétan minden pasi, az is, aki amúgy teljesen normális.

A bejegyzés trackback címe:

https://antivelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6315825464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köldök_szösz 2020.06.18. 09:07:38

TL;DR: Semmi sem jó.
Azért én úgy vettem észre hogy a macsó meg a kivásárló még mindig egészen működik.
Elvégre a nők sosem fogják kinőni hogy erősebb, gazdagabb, akármibb fickó kell nekik.

zirrian 2020.06.18. 09:36:58

És akkor mi működik? Arról sose esik szó.

Olasz Bazsa 2020.06.18. 09:45:02

Az anyagi biztonságot belengető mindig is örök sláger marad. Működik is. Egyenjogúság ide vagy oda. Amég rengeteg csaj van arra kondícionálva kislány kora óta, hogy "Majd kifogsz magadnak egy jó party -t!" addig a kivásárlók térdig gázolhatnak a potenciális jelöltekben.

Köldök_szösz 2020.06.18. 09:59:11

@Olasz Bazsa: Igen de amúgy ez csak rövidtávon működik mivel azért a nő sincs fából és ha a faszi csak pénzt tud neki adni de azon kívül meg semmi mást akkor az idővel nagyon nem fog menni és jön a félrekúrás meg társai végül a szakítás-válás.

funfun 2020.06.18. 10:11:42

Olyan valaki írta, akit még senki nem akart felszedni? Tele van férfi gyűlölettel, általánosítással. Pl. 9. : "De emögött nincs valódi tartalom, nincs valódi háttér, csak üres szavak, amikkel sikeresek nem lesznek, de legalább a kiszemelt barátnői is utálni fogják." Aham, kivétel nélkül ugye? Az összes macsó ilyen, csóringer senki.
A 8. pontban meg egyenesen lekurvázza a nőket: a hazudós macsó férfi aranyásót akar csinálni a szegény, ártatlan nőből, aki aztán rájön a végére, a szakításkor, hogy nincs semmije a férfinak. Magyarán tényleg a pénz szagára ugrott a nőstény a macsóra, de annyira ostoba volt, hogy csak a legvégén vette észre, hogy csóróra vetette ki a hálóját.
A 10. pontról meg az ugrott be, attól, hogy a posztolónak nem jönnek be a dumák, még lehet, működnek. Ha nem működnének, már nem használnák őket.
Ezt a 3 pontot bírtam elolvasni, de rendkívül ostobának és szélsőségesnek tartottam a leírtakat.

Sadist 2020.06.18. 10:12:57

Fájt végigolvasni, hemzseg a helyesírási hibáktól, elgépelésektől és az egész posztból árad a hisztis picsa hozzáállás.

Sadist 2020.06.18. 10:22:48

@zirrian: "Csak légy önmagad!"

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2020.06.18. 10:28:22

@Sadist: ja, a legnagyobb bullshit ever :)
Ha az jo lenne, aki vagy, akkor mar lenne valakid. De nem jo.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2020.06.18. 10:30:07

@funfun: rosszul olvastad, a csajnak szol a mondat, hogy neki nem lesz semmije, amikor majd otthagyjak egymast a pasival.
Amugy a cikket szerintem pasi irta, igy a ragozas meg a nevmasok alapjan.

zirrian 2020.06.18. 10:33:41

@Sadist: Próbáltam, nem jött be.

Pedig egy fasz képet se küldtem a saját fejemen kívül :(

CoolKoon 2020.06.18. 11:08:33

@Köldök_szösz: Mukodik........mukodni mukodik, de oszinte az a kapcsolat soha nem lesz, es faszikamban is allandoan megmarad a szorongas, hogy "nem is szeret", illetve az "ugyis csak a penzemert szeret", amiben abszolut igaza is lesz.

CoolKoon 2020.06.18. 11:10:54

@funfun: "A 10. pontról meg az ugrott be, attól, hogy a posztolónak nem jönnek be a dumák, még lehet, működnek. Ha nem működnének, már nem használnák őket. " - Ugyan aruld mar el: probaltad oket? Es mukodtek?

funfun 2020.06.18. 12:19:12

@CoolKoon: Írtam valahol, hogy próbáltam? Azt írtam, attól, hogy valaki szerint nem működik, még működhet. Én például disco-ba se jártam annak idején, mert nem szerettem, de nem vettem volna a bátorságot kijelenteni, hogy a disco egy hülyeség, és csak a tirpákok ismerkednek a disco-ban, meg amúgy sem működik. A saját elképzelést, mint általános igazságot eladni eléggé gagyi dolog. Például ha valaki nem szereti a krimiket, még nem kell leszólni azokat, akik szeretik.
Ráadásul pont azt írtam, attól, hogy a posztoló leszólta, és ezek a mondások még forgalomban vannak, az azt jelenti, mégis csak működnek. Hiszen ami nem működik, az ki is kopik a beszédből.

funfun 2020.06.18. 12:21:08

@peetmaster: Világosan értettem, hogy a csajszikákat óvja, hogy nem lesz semmijük. Pont ezért írtam, hogy őket nézi le ezzel, mert ostoba aranyásónak tartja őket: bedőlnek a vagyon hazudó férfinak (tehát mégis aranyásók, vagy pénzéhes prostik), de aztán kiderül, nincs lóvé, tehát még ostobák is, hogy bedőltek. Pont a nőket nézi le ezzel a megállapítással.

norbert79 2020.06.18. 14:22:03

@zirrian: A másikra figyelj, meg kell ismerni, hogy mire vágyik, mi köti le. Aztán ahogy alakulnak a beszélgetések, s ha nem mutat feléd érdeklődést, akkor megpróbáltad.
A kishitűség, hogy nem vagy elég jó például egy olyan, ami például taszító szokott lenni, én ezzel rontom el sokszor.

Indriq 2020.06.18. 14:44:54

tehát ha jól értem, az ideális nőfaló ne legyes se férfias, se gazdag se humoros...el kéne kezdenem szaros alsógatyában hurkát zabálni egy kifőzdében.....

Sadist 2020.06.18. 15:03:56

@zirrian: Szarkasztikus komment volt, mindenki tudja, hogy ez a főleg nők által hangoztatott baromság nem működik. Amikor egy nő ezt mondja, akkor valójában arra gondol, hogy "ha vonzó pasas vagy, akkor legyél végletekig őszinte, hogy mindent tudjak rólad és ha kell, felhasználhassak ellened, ha meg nem vagy vonzó, akkor ne játszd meg magad, nehogy véletlen vonzó alfahímnek gondoljalak és engedjem, hogy megdugj".

Sadist 2020.06.18. 15:27:30

@norbert79: "A másikra figyelj, meg kell ismerni, hogy mire vágyik, mi köti le."

Most úgy őszintén, mennyivel növelte a sikerrátádat ez a módszer? Csak azért kérdezem, mert a jelen idejű "én ezzel rontom el sokszor" arra utal, hogy még mindig csak próbálkozol, nem pedig életed párjával tervezgetitek a jövőt.
Akinek csak egy kicsi tapasztalata is van a nőkkel, az tudja, hogy mire vágynak: mindenre. A férfi legyen magas, jóképű, kisportolt, gazdag, de mindemellett legyen sok szabadideje, amit a nőjével tud tölteni, legyen családcentrikus és természetesen a legfontosabb, hogy legyen végletekig hűséges, még csak ne is gondoljon arra, hogy a vonzerejét maximálisan kiaknázva annyi és olyan nőt húzzon karóba, amennyit csak akar.
Ezt csak úgy itt hagyom: www.youtube.com/watch?v=MSq54f2JT_U
Aki kicsit is hajlamos a depresszióra vagy nehezen tudja feldolgozni a világképével ellentétes, de valós dolgokat, az ne nézze meg.

fénycsepp 2020.06.18. 17:54:31

A 7.ponthoz csak annyit fűznék hozza, hogy nyelvtanár vagyok.

@sadist: te csak olyan nőkkel randiztal, akit mindent akarnak?

Lee Jun Ki 2020.06.18. 20:55:18

@fénycsepp: Nem randizhatott másmilyen nővel, mert _minden_ nő ilyen. AWALT
Nem azért ilyenek, mert megátalkodott gonosz lények, hanem azért, mert az évezredek során ez biztosította számukra és utódaik számára a túlélést.

Peetee 2020.06.18. 21:09:55

...és a cikk írója élete végéig várja azt a csávót, aki a Holywood-i story szintű udvarlást lenne képes neki bemutatni...aztán egyedül, macskák között tér örök nyugovóra.
És természetesen a férfi-férfiak a hibásak amiért nem tudtak egy életen át felnőni ônagysága szellemi szintjére...

demerson 2020.06.18. 22:32:28

Rendkívül szánalmas írás volt

Void Bunkoid 2020.06.18. 23:04:48

@Sadist: abban egyetértek sok hozzászólóval, hogy a cikk/blogposzt jórészt egy incel nyavalygás - legnagyobb valószínűséggel mind a felsorolt tíz típus egy képviselője vitt már el nőt a cikkíró orra elől.

A másik, amiben egyet is értek meg nem is veled, meg nem is, a kövi:

"A férfi legyen magas, jóképű, kisportolt, gazdag, de mindemellett legyen sok szabadideje, amit a nőjével tud tölteni, legyen családcentrikus és természetesen a legfontosabb, hogy legyen végletekig hűséges, még csak ne is gondoljon arra, hogy a vonzerejét maximálisan kiaknázva annyi és olyan nőt húzzon karóba, amennyit csak akar."

Ebből a hosszú kritériumlistából egyetlen kell megmaradjon.

A FÉRFI LEGYEN MAGAS.

Ezt észrevettem már több blogból, írásból, bemutatkozóból, satöbbi, hogy hiába van meg az összes tulajdonságod az általad felsoroltból, ha nem vagy legalább 185 centi (vagy újabban már inkább 190), akkor megb*szhatod az egészet, mert ez _A_ belépő. Mint a körhintán, odaállít a léchez, oszt ha megvagy annyi, akkor utána beszélhetünk a többiről. Addig tök felesleges.

Void Bunkoid 2020.06.18. 23:20:51

Egyébként megfigyeltem - dolgozok rendezvényeken technikai személyzetként, többek között céges rendezvényeken is - hogy a nőknél jellemzően sikertelen faszik általában annak köszönhetik sikertelenségüket - nevetségesen hangzik, de igen, a pávakakas-faktor még a nagyon intelligens emberek között is működik a párválasztásnál - akik nem adnak magukra.

A céges rendezvényeken ezek azok az emberek, akik az ilyen éves-féléves-akármilyen alkalomból meghirdetett gyűlésekre is abban a ruhában érkeznek, amiben dolgozni járnak. És a sarki boltba is. Meg moziba is. Meg mindenhova.

És csodálkoznak, hogy a kiskosztümben, platformos csillámos magassarkúban érkező, kisminkelt háermenedzserre fáj a foguk, de az le se szarja őket.

Talán nem ezekre kellene vadászniuk, hanem a hozzájuk hasonlóan a bulira az ötéves széttaposott tornacipőben, kinyúlt, hipófoltos 90-es évekből maradt fröcskölt pólóban, smink és fésülködés nélkül érkező kisbékákra. Mert ők PONT az ő női megfelelőjük, és meg is lenne az összhang.

Sadist 2020.06.18. 23:44:45

@fénycsepp: Nőként te nyilván még életedben nem szembesültél a nők leendő partnereik iránti elvárásaival, így azzal sem lehetsz tisztában, hogy folyton azt nézik, hogy mi nincs, nem pedig azt, hogy mi van. Blacklist alapján válogatnak, ha egy férfi a hosszú elváráslista valamelyik pontját nem teljesíti, kb. azonnal megy a levesbe. A legtöbbjük lelkiismeret-furdalás nélkül nyomja a next gombot egyszerűen azért, mert megtehetik, az ő szempontjukból kínálati a piac, bármikor leakaszthatnak egy jobbnak tűnő pasast. Legalábbis fiatalon, 30-35 körül beszakad a punci árfolyama és már nem ők osztják a lapokat. Meg is lehet nézni, hogy kik sírják tele a blogszférát, hogy "hol vannak a normális pasik?". Hint: nem a 18-25 éves korosztály.

shakespeare 2020.06.18. 23:58:03

@Sadist: ott a pont, tökéletesen leírtad, a videó viszont nem annyira meglepő, a lehető legjobb utód létrehozására megy a szoftver a fejekben, ez igy megy sok százezer éve, mind ilyen viselkedés termékei vagyunk, a természetet magunk mögött hagytuk, internet és fogamzásgátló tablettát még hozzáadjuk és teljesen logikus hogy ez lesz belőle

Sadist 2020.06.18. 23:59:35

@Void Bunkoid: "Ezt észrevettem már több blogból, írásból, bemutatkozóból, satöbbi, hogy hiába van meg az összes tulajdonságod az általad felsoroltból, ha nem vagy legalább 185 centi (vagy újabban már inkább 190), akkor megb*szhatod az egészet, mert ez _A_ belépő."

A csóróság vagy a kevés szabadidő is ugyanúgy diszkvalifikáló tényező, vagy a másik irányból nézve belépő, csak a testmagasságot egyetlen pillantással pontosan meg lehet állapítani. Egy magasabb talpú cipővel max 3-4 centit lehet csalni, úgyhogy még kozmetikázni se lehet a valóságot, míg az első pár tucat randin a csaj rohadtul nem fogja megtudni, hogy az új autó valójában hitelre van, vagy hogy a pasasnak alig van szabadideje, mert folyton gályázik.

Örömhernyó 2020.06.19. 03:04:30

"Dick pick"

Inkább dick pic lesz az. Tanuljuk már meg leírni. Az angol picture rövidülése.

@Köldök_szösz: "Igen de amúgy ez csak rövidtávon működik" - Nem, ez hazugság. Ázsiában élek, itt az anyagiakon alapul minden házasság. Persze sok nő ma már jóképűbb pasast választ, de ott is csak akkor lesz házasság, szex stb. ha a pasasnak van pénzt és azt a nőre költi. Eleve a házasságkötés, gyerekvállalás után szinte minden nő otthon marad itt Kelet-Ázsiában. Tehát alap, hogy a férfi eltartja a nőt.
Így él több milliárd ember, az, hogy Magyarországon mi van, az pár millió embert érint.
Rövidtávon pont a szexuális késztetésekre, ösztönökre alapuló kapcsolat működik, ez meg hosszútávon nem tartható fenn. Ugyanis a szexuális újdonság megkopik pár hónap alatt. Az igazán tartós kapcsolatok azok amelyekben a nő eltartott vagy egyenesen elrendezett házasságok. Persze ez Magyarországra nem jellemző, van is magas válási arány, csonka család.

@poszt
Valójában mindegyik felsorolt szöveg működik, ha a nőnek bejössz. Én a legtöbb nőmet a leszarós, flegma, ránézős, sóhajtós, tekintetelkapós módszerrel szedtem fel, ettől megőrültek és kezdeményeztek nálam. Igaz, az így felszedett lányok többsége nemnormális, szexmániás, de hát akkor pont ilyeneket kerestem. Ja és nem voltam egy csúnya fiú fiatalon... Szóval bármi működött. Francia, lengyel, román, magyar, ázsiai nőim voltak a magyarok mellett, után. Egyetemen, szakesten, egyetemi buliban, nagyon vidéki diszkóban, fesztiválon, Erasmus programban, nyári külföldi munka alatt, magyar szexpartnerkeresőn, majd külföldön élve is simán összejöttek lányok, nők. Ha a másik akarja, tetszel neki, akkor bármi működik. Ha nem akar veled dugni, akkor meg megfeszülhetsz, úgyse fog működni, hiába tukmálod magad rá.

Orvostanhallgató barátnőmet egy nagyon alja, primitív szórakozóhelyen ismertem meg, ahova a vizsgáikat ünnepelni ment a barátnőivel, poénból. Én is kilógtam a közegből édls ő is. Kiderült, hogy egymástól 400 méterre laktunk. Első este kézenfogva mentünk haza, csók, majd szex. Aztán kapcsolat. Bárhol lehet normális emberekkel találkozni.

Tehát még egyszer a lényeg: bármit kipróbálhatsz a fenti listából, működik, ha a nő nyitott rád.

Örömhernyó 2020.06.19. 03:19:10

@Void Bunkoid: Igen, a férfi legyen magas. Ez az alap. Ha nem sportos, az se baj, ha nem jóképű, az se baj. A farokméret és a vagyoni helyzet is másodlagos a magasság mögött. Ezt kutatások bizonyítják. Az első, amit a nő megnéz, az a férfi magassága. Ez alapján dönt első körben. Aztán tovább válogat más szempontok szerint.

Tehát a nagy farok és férfias, széles vállak csak azoknak jelentenek előnyt, akik mellette magasak is. Előnyt szereznek ezzel a többi magas férfival szemben. De egy 170 centis férfi el se jut odáig, hogy a farkát megmutassa egy nőnek.

www.the-scientist.com/news-opinion/penises-the-bigger-the-better-39494/amp

Zsuzsi25 2020.06.19. 07:39:06

Mint Nő írom neked!!! A következő poszt szoljon már akkor szerencsetlen Feefi olvasoknak, arról, hogy akkor mi jó?

Dan da Man 2020.06.19. 09:52:34

Sajnos egyet kell értsek az előttem szólókkal: ez tényleg egy rossz fanyalgás volt, tekintve, hogy lefed mindenféle nyitást, az ún. "normálisat" kivéve, amire meg szintén sok nő nem vevő. (Persze utóbbiakkal meg jobb nem megismerkedni.)

Ráadásul a 10-es pont az nem "pick", hanem "pic", mert a picture szóban nincs k. Elsőre nem is értettem, hogy a miért választ a farok.

Szóval ezt a posztot koncepcionálisan kéne újraalkotni kedves posztoló. És ezt tök jóindulattal mondom. Mert nem mindenki seggfej, aki rosszul ismerkedik - tehát a tézis alapvetően rosszul van megfogalmazva. És bár valóban köztük vannak a "legrosszabbak", de nem mind az. Ráadásul a másik oldalt kihagytad - hogy a nők igenis vevők egy nagy részükre, különben nem használnák őket...

Örömhernyó 2020.06.19. 10:45:49

@Dan da Man: A titok nyitja, hogy ha a nő téged akar, akkor jöhetsz bármilyen dumával, akár szótlanul is állhatsz vele szemben, csak huncutul mosolyogva, rád fog harapni. Ez van.
Számtalanszor mentünk egyetem alatt a haverokkal buliba. Álltunk a táncparkett szélén, szótlanul (pár sör után mamlaszként kemény fiúkat játszva a terepet szemlélve), mégis a lányok hozzám jöttek oda, hogy miújság. Ez azon múlik, hogy mit lát benned a nő. A nő dönt és akkor majdnem tökmindegy, hogy mit csinálsz, miről beszélsz, olvashatod a telefonkönyvet neki, akkor is rád fog akaszkodni. A nők szerintem az első 30 másodpercben vágják, hogy akarnak-e tőled valamit. Aztán van amelyik elvárja, hogy tegyél érte pár sablonos lépést, mások meg megteszik az első lépést maguktól. A férfi feladata felismerni azt, hogy melyik típussal áll szemben és megtenni azt a pár sablonos lépést. Senki ne higgye már, hogy a több milliád férfi, aki a történelem folyamán megismerkedett nőkkel, mind olyan eredeti szöveget tolt!
Ha a nő benne van a szexben, akkor se akarja egyből ezt tudtodra adni, mert nek akar ledérnek tűnni. Ilyenkor epedve várja, hogy mondjál valami olyat, amire ő reagálhat és a sablonok mentén haladva eljuthattok a nedvcseréig.
Egy teljesen zárkózott, komplexusos, nem nyitott, fapina lányt úgyse fogsz rávenni, hogy dugjatok.
Ja, Tinderen meg a nők 99%-a csak azért van fenn, hogy az egóját fényezze.

Bolyhoskulcstartó 2020.07.20. 13:08:38

Amíg vannak ilyen nők, akiknek ez kell, addig lesznek ilyen férfiak, akik ezt adják.
süti beállítások módosítása