Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Ellenvélemény

Összebulvározódtam

2020. június 06. - Frank S. Casetti

A Bors megint megcsinálta a tuti. A bulvár már nem tud mit kitalálni, nem tudják mivel eladni a szarjaikat.

 

Most már nem elég a bulvárnak arról a jellegtelenségről, arról a tartalom nélküliségről írnia, hogy Kulcsár Edina interjú közben szoptatta meg gyerekét, már nem elég elmesélni azt, hogy a hercegi pár gyerekei hogyan önkénteskednek.

Már az is kevés, hogy celeb kvízt csinálnak (0 pontom lett, hála égnek), vagy hogy elmesélik, hogy a luxus(f)eleség, Vasvári Vivien egyedülálló anyukaként megtalálta az igaz szerelmet fél éve és milyen cukin ölelik egymást, igaz a macskáimnak komolyabb a szerelmi életük, mint nekik.

Annyira tartalom nélküliek, annyira jellegtelenek lettek már, hogy nem tudják hova fokozni, ezért a férfi réteget megcélozva rendszeresen mutatnak női Instagram-profilokat. Míg a Blikk a címlap hátuljára teszi a félmeztelen női testeket, addig a Bors nem is titkolja, hogy mennyire nincsenek valódi híreik, mennyire szánalmas, amit leírnak és még ők is szégyenlik magukat, hogy ennyire semmit mondó "cikkeket" írnak, ezért inkább egy majdnem félpornó újságot hoztak létre.

Akkora mellei vannak a szőke bombázónak, hogy garantáltan nem tud másra koncentrálni - fotók.

A cím maga is beszédes. Annyira clickbait, hogy már-már kényszert érez a férfi, hgy rákattintson. Elvégre ki tud ellenállni a hatalmas melleknek, vagy a cuki kis gyerekeknek, vagy a terhes celebeknek? Senki!

insta_modell.jpg

Majd a hölgy képeit megosztva elmesélték röviden az életét, ami amúgy senkit nem érdekel, mert mindenkit a nagy mellek érdekelnek. Teljesen felesleges akár egy betűt is írni, mert senki nem fogja elolvasni. Mellesleg instamodellnek nevezik, ami semmi mást nem jelent, mint azt az egyedet, aki feltölti a félmeztelen képeit, kicsit sem művészi módon és ebből rengeteg feliratkozót, like-ot generálva eladhatja a lelkét és a testét egy szponzor cégnek. 

Ezzel semmi baj nem lenne, gondolja a laikus, csakhogy, amikor apuka benyit a 13 éves lánya szobájába és számon kéri, hogy miért kettes az átlaga, megint nem ment be suliba, ha bent is van háttal ül a tanárnak, mi lesz így belőle, akkor a gyerek simán visszavághat, hogy "De apa, itt van ez a csaj, nem tanult semmit, nem csinál semmit, csak fotózgatja magát és milyen jól megél. Ő az élő példa arra, hogy a sikerhez nem kell tanulni és amúgy is többet keres, mint te!".

Köszönöm a bulvárnak, hogy ennyire elkorcsosítja a társadalmat, a következő generációt, majd pofátlan módon simán elkezdik "kritizálni" őket. Azokat, akik ők maguk tettek olyanná, amilyenek. De ne foglalkozzak vele, mert akkor a probléma megszűnik, igaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://antivelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1115751232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása