Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Ellenvélemény

Összekulcsáredinádozódtam

Update

2020. június 02. - Frank S. Casetti

Ahogy arról már írtam, Kulcsár Edina (még mindig nem tudom ki ő amúgy) eladta a szülését és a gyerekeit pár like-ért. Most felmentem a Facebook oldalára, hogy lássam mekkora kihívást jelent számára az élet két gyerekkel.

Előző cikkemben darabokra szedtem Kulcsár Edina sajtóközleményét, amiben elmondta, hogy a fia mennyire dekadens, mert nem féltékeny a húgára, mennyire nehéz az élete és mennyire meg kell osztani minden feladatot Csutival (ő ki a faszom, amúgy?).

Felmentem a Facebook oldalára, mert laikusan azt hittem, hogy lesz valami valódi tartalom, hogy elmeséli mennyire nehéz valóban (ahogy azt a sajtóközleményében is mondta), hogy nem a szennyt fogom látni. Ennek ellenére azt látom, hogy promózza a saját vállalkozását és mennyire boldog, hogy végre profi kezek fonták be haját, hogy az anyja fotózza, hogy milyen amikor kocsikázik és nem ő vezet, hogy néha csak ül és nézi a lányát (ez kicsit beteges amúgy), hogy mennyire férfi lett a másfél éves fia.

Továbbra is undorítónak, aljasnak és alávalónak tartom, hogy valaki eladja a gyerekeit reakciókért, pár felszínes kommentért, de Kulcsár Edina (ahogy Fásy is tette a lányával, csak sokkal megalázóbb módon) ennél is tovább ment. 

A recept egyszerű: Ossz meg naponta képeket, videókat a cuki gyerekről (elvégre ki tudna annak ellenállni?), majd amikor elegendően reagálnak, akkor kezdheted promózi ezzel párhuzamosan a saját cégedet is.

Fásyval ellentétben, Edina nem énekeltette el a partnercégének a hoteljének a prospektusát a gyerekével. Aztán lehet ez lesz a következő a "gyerek is nálam csináltat mindent" posztok után, ahol hála égnek még nem tartunk. Edina ebből a szempontból kicsit jobban tiszteli a gyerekeit.

Tudom-tudom... "Ne foglalkozz vele!"

A bejegyzés trackback címe:

https://antivelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3515735328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása