Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Ellenvélemény

Norbi és a nők

2021. január 31. - Frank S. Casetti

Tegye fel a kezét, akit azért hagyott el a párja, mert szülés után nem fogyott le!

Kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt a Zsoké nem volt rest lealázni az anyákat, a leendő anyákat.

Véleménye szerint a házasságok, a kapcsolatok a gyerekvállalás után azért mennek tönkre, mert anyuka nem fogy le és az ura már nem kívánja meg. Édesapám és nevelőanyám példájából kiindulva, ez nem igaz, elvégre majdnem húsz éve együtt vannak és a húgom születése után nem fogyott le nevelőanyum.

Szubjektív véleményem szerint, egy édesanya le van terhelve, mivel sok esetben ráhárul a főzés, mosás, takarítás, a gyerekkel való foglalkozás...stb, míg apuka dolgozik. Rosszabb esetben anyuka is dolgozik x órát a háztartás mellett és apuka egy léhűtő fasz mellé. Kinek van ideje, vagy energiája ezek után tornázni, hogy lefogyjon? Csodálkozunk, ha a gyerek után a kapcsolatok nagy része pont emiatt és nem a súlyfelesleg miatt ér véget? Anyuka nem foglalkozik apukával, apuka kikacsintgat. Egy öngerjesztő folyamat, amit csak akkor lehet megállítani, ha mindkét fél kiveszi a részét a feladatokból. Nem mindenki gazdagodott meg a hazugságaiból. Vannak, akik dolgoznak is, nem csak otthon zabálják a LOWCarb hulladékait.

Az pedig, hogy nem sokkal később a kedves feleséged azzal védett meg, hogy "A Norbi ilyen, őt így kell elfogadni", egyenesen felháborító, mert ezen az alapon a pszichopata gyilkos is ilyen. Őt így kell elfogadni...

Most, egy évvel később, a Zsoké nem volt rest megalázni a nőket, a túlsúlyos nőket, azzal, hogy szerinte a nők küzdenek az ellen, hogy 70kg-sok legyenek.

 img_20210131_175856.jpg

img_20210131_175922.jpg

img_20210131_175910.jpg

Tudod Zsoké, amit te csinálsz, az semmi más, mint a bodyshaming (segítek: megalázol másokat a testalkata miatt). Amit te csinálsz, az a hamis testkép kialakítása, megalázás. Tudod Zsoké, ha hiszed, ha nem, vannak férfiak, akik igen is a teltebb nőket szeretik és nem mindenki azzal van elfoglalva, hogy a felesége fixen 50kg legyen. Tudod Zsoké, az a poszt, amin te kiakadtál, semmi több, mint egy egészséges plusz kg, ami még jól is áll a nőknek. Azért, mert te nem tudod ezt elviselni, nem másokat kell megalázni, hanem a pofádat befogni, mert egyszer valaki megelégeli és bever egy KETO burgert, utána meg azt a mérhetetlenül nagy, öntelt, alkoholista pofádat is.

Szégyen, hogy férfinak merd nevezni magad és szégyen az is, hogy neked vannak követőid, akik nem mondják azt, hogy "Elég volt ebből, Zsoké! Ami sok, az sok!".

U.i.: Szerinted a nők azzal küzdenek, hogy ne menjenek hetven kiló fölé. Szerintem te azzal küzdesz, hogy az IQ-d elérje a hetven pontot, de minden nap tapasztaljuk, hogy mennyire sikertelen ez a próbálkozás.

Respect minden nőnek, aki felvállalja magát, aki elfogadja magát és nem szégyenkezik a teste miatt! És azért, mert van rajtatok egy kis plusz (ha van) nem kell szégyenkezni! Az a pár kiló plusz még jól is tud állni nektek! De, ha valaki valóban egészséget veszélyeztető módon el van hízva, az forduljon bátran orvoshoz!

 

(Videó: István Horváth csatornájáról, nem reklám. A képek Norbi hivatalos oldaláról vannak, szintén nem reklám)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antivelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4016410596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása