Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Nem a játék! A kiadó a hibás!

2020. augusztus 04. - Frank S. Casetti

A Leet online magazin hozta le a cikket, mi szerint egy srác fejbe lőtte magát, miután apja egy PUBG meccs közben vette el tőle a telefont.

Tovább

A 10 legkártékonyabb párkapcsolati mantra

Aranyi Anita szubjektív listája

Ritkán kapunk annyi közhelyes tanácsot, mint amennyit párkapcsolati konfliktusunk esetén. Ezek a közhelyek azonban nem ritka, hogy egy rendkívül destruktív értékrendet közvetítenek számunkra. Szubjektív listámban összeszedtem a tíz, szerintem legveszélyesebb ilyen “bölcsességet”.

Tovább

Az internet legaljasabb söpredéke

A nyelvtannáci

Amióta van net mindenhol, azóta mindenki tartalmat oszt meg a másikkal, mindenki a saját bulvárját csinálja és a falusi Marika néni, Bivalybasznádalsófelsőkülsőbelsőről úgy meséli el az élete minden szegmensét, mintha bárkit is érdekelne és mindezt botrányos helyesírással. És megjelennek ők…

Tovább

A veganizmus 10 főbűne

Szubjektív lista

A vegánság manapság egyre elterjedtebb és vannak kretén képviselői, vannak normálisak. Az általánosságban elmondható, hogy sokan erkölcsi okok miatt lettek vegánok, de vannak olyanok is, akik nem szeretik az állatieredetű dolgokat, vagy éppen egészségügyi okai voltak. Sok indok létezhet az ideológia mellet és vannak pozitív hatásai, de én most nem ezeket szedtem össze. A vegán és a fogyatékos vérvegán pedig nem összekeverendő.

Tovább