Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Ellenvélemény

10 nevetséges indok a maszkhordás elkerülésére

Szubjektív lista

2020. szeptember 19. - Frank S. Casetti

Maszkot hordani kötelező. Dolgozzuk fel végre!

 

Jó, nem kell 0-24, csak a tömegközlekedésen, üzletekben, piacokon, zárt helyeken. Tetszik, nem tetszik, ez van! Mivel járvány helyzet van kihirdetve, a kormány hozott egy törvényt, amihez a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell. Hoztak egy általános szabályt, ami mindenkire vonatkozik, ugyanolyan szabályt, mint a plázákban az, hogy nem engednek be valakit ittasan. De persze mindig van kifogás, hogy miért nem veszi fel valaki. Összeszedtem tíz nevetséges indokot.

 

10, Neki miért nem szól?
Ez nem olyan kicsit, mint az oviban?
„Hát, ha a Józsi beleugrik a kútba, akkor én miért ne tehetném?! Hát, ha rajta nincs maszk, akkor rajtam miért legyen?! Hát mi az, hogy neki nem szól?!”. Azért nem szól egy dolgozó/biztonsági őr valakinek, mert veled van, elfoglalva baszod! Ha te felveszed azt a szart, akkor nem kellene ilyen retardált kérdésekkel fárasztanod az embert és nem éreznéd azt, hogy kipécéztek maguknak!

9, Magán sincsen!
Elismerem, nagy ritkán én is leveszem a maszkot. Például, amikor eszem, amikor iszom, amikor megvakarom a szakállamat, amikor kifújom az orromat. Egyébként mindig rajtam van munka közben/tömegközlekedésen/boltban. De ez is elég ovis hozzáállás, mert megint arról beszélünk, hogy valaki, valamit csinált (jelenesetben nem csinált) és már akkor felhatalmazva érzi magát az ember, hogy azt neki is szabad. Átültetném ezt a helyzetet egy másik kontextusba: Borkai Zsolt kokainozott és kurvázott egy jachton, közpénzből, mégsem csukták le érte. Akkor engem sem fognak, ha ezt megpróbálom bejátszani? Dehogynem! Azért, mert valaki egy fasz, neked nem kell annak lenned!

8, Nem kapok levegőt benne!
Az egyik személyes kedvencem. Imádom ezt a mondatot, mert ilyenkor mindig eszembe jutnak azok a szerencsétlen, megfulladt sebészek, akik a vírus előtt is maszkot hordtak műtét közben. És ilyenkor jön még a „Gyenge a tüdőm!”, „Asztmás vagyok!” mondatok. Két apró gondolat ezzel kapcsolatban:
1, Ha gyenge a tüdőd és a maszkban megfulladsz, akkor hogyan tudsz fülsüketítő hangon visítozni, ha megtagadják a kiszolgálást?!
2, Ha asztmás vagy, akkor is hord a maszkot, mert asztmások nagyobb veszélyben vannak, ha elkapják a vírust, illetve rengeteg VALÓDI tudós bizonyította már, hogy a maszk nem okoz problémát náluk.

7, Most megyek ki!
Amúgy ez a kedvencem! Most kapaszkodjon meg mindenki, mert egy durva dolgot fogok mondani, ami lehet, hogy az érzékenyebbeket kellemetlenül ér: Ha bemész egy olyan helyre, ahol kötelező a maszk, akkor kötelező lesz akkor is, amikor éppen mész ki, akkor is, ha csak átvágsz az épületen, akkor is, ha csak egy percre mész be! Kemény mi?! Pedig így van! Azt pedig senki ne felejtse el, hogy a kormányunk behozta a háromcsapás törvényét, ami alapján az adott objektumot (szándékos a kifejezés) kétszer büntetik, harmadjára bezárják. Hadd kérdezzem meg tőled, te maszk nélküli Che Guevara, te szabadságharcos, te forradalmár, hogy mégis hogyan veszed a bátorságot, hogy bárkinek is a munkahelyét veszélyeztetni merd?! Hogy van pofád egy ilyen alávaló, hitvány, teljesen erkölcstelen dologhoz?! Ha pedig bezárják a helyet, akkor a rengeteg, miattad elbocsátott alkalmazott bérét majd te kifizeted?! Nem?! Akkor hord azt a kurva maszkot! Szerintem azt a napi pár órát (utazás, bevásárlás) ki lehet bírni! Ha más a munkahelyén kibír 8-9-10 (vagy több) órát, akkor te ne mártírkodj!

6, Visszalélegzem a bacikat
Egy Angliában élő, egészségügyben dolgozó barátom véleményét, szó szerint beidézném ide:

Egyszerűen nem hiszem el! Nem fér a fejembe! Egy olyan egyszerű dologgal, mint a maszkhordása az egész járvány jelentősen lassulna és az emberek arról vitáznak, hogy mind meghalnak a maszktól és nem hordják! Nem. Soha senki sem halt meg egy helyesen hordott maszktól. Nonszensz, hogy a saját baktériumaidat lélegzed vissza (kb. 3%-a a testednek baktérium, ami testvérek közt is egy kg) és még soha, senki nem ájult el a maszktól. Hihetetlen, de a gyerekeknek sem lesz baja tőle, viszont nagymama cserébe nagyobb eséllyel éri meg a 80-at! Legyünk egy kicsit önzetlenebbek. Egy apró kellemetlenség életeket menthet.

Ja, tudom. Ő is a csúnya, gonosz, háttérhatalom embere. Ahogy mindenki, aki felemeli a hangját a jelenleg terjedő hülyeség ellen… Ezt a cikket is ők szponzorálták.
(Jelen lista pont fizetett promóciót tartalmazott. Ha nem érti miért nehéz az élete, nem képes többet felfogni a világból, mint a falon száradó festék, akkor fogja csak rájuk. Háttérhatalom, fogja ránk!)

5, Nincs is vírus!
Emberek halnak bele ebbe a szarba, több millióan veszélyeztetettek és te azt mered mondani, hogy nincs vírus, mert a szappan megöli, vagy mert nincs ellene vakcina? Hát képzeld el, hogy a rendszeres és alapos kézmosás nem csak ezt a vírust nyírja ki. Tudom, hogy ez most egy teljesen új információ volt, de próbáljuk meg felfogni. De gondolom az egyik legnagyobb hazai vírustagadó (aki a nem létező vírusba halt bele) most éppen valahol a Karib-szigeteken nyaral, mert rengeteg pénzt kapott azért, hogy elhitesse mindenkivel, hogy a Covid-2K19 ölte meg. Ja… Várjunk csak… Nem. Egy koporsóban végezte, mert BELEHALT a nem létező vírusba!

4, A maszk nem véd a vírustól!
Ugyanezt mondta Vajna Timi is. Nem igaz. Valójában azt mondta, hogy „Ha a fing átmegy a gatyán, akkor a maszk hogyan fogná meg a vírust?”. Mi lett a vége? Elkapta a vírust és most szörnyű kínjai vannak. Nem volt elég trauma neki, hogy Ibizán a betörőknek nem kellett a Nike cipője. Még ez is! Komolyan mondom, lassan megint nem fogok tudni aludni, mert annyi szörnyű dolog történik mostanában. Vajna Timi, a Barátok Közt forgatása is leállt… Fun fact: Az az ukrán pap is elkapta, aki szerint a melegek szexuális együttléte terjeszti a vírust. Ez az élet igazi iróniája!
De komolyra fordítva a szót: A sima maszkok valóban nem annyira hatékonyak, mint a professzionális társai, de hasznosabbak, mint hinnéd. Ezek nem arra vannak, hogy téged megvédjen, hanem arra, hogy te védj meg vele másokat. Mert akár hiszed, akár nem, egy sima, 200ft-os orvosi maszk is lecsökkenti annyira a tüsszentés/köhögés/beszéd közben a nyálpermetet, hogy az a távolság betartásával, gyakorlatilag veszélytelenné válik.
De itt egy tipp, külön neked: Ha nem akarsz sima maszkot hordani, mert nem véd meg, akkor hordj szénszűrős maszkot. Haladóknak a háton hordott oxigénpalackot is tudom javasolni, amiből belélegezheti a friss, vírusmentes levegőt.

3, Van rajtam! Nem látja?!
De. Mindenki látja, hogy van rajtad. Az álladon/karodon/hajadra kötve/a homlokodon/a lábadon. Mindenhol, csak ott nem, ahol kéne, a kibaszott arcodon! Nem! Nem jó, ha csak a szádat takarja el! Orrot és szájat is el kell takarnia! Nehezen fogod fel?! Akkor maradj otthon és nem kell rendesen, sem sehogy felvenned! Mellesleg, ha valaki úgy hordja a maszkot, hogy az orrán nincs, az ugyanolyan, mintha a boxerét is csak úgy venné fel, hogy a farka kilóg. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért olyan rohadt nehéz felvenni RENDELTETÉSSZERŰEN azt a rohadt maszkot!

2, Olvastam a neten, hogy…
Tudjuk! Olvastad a neten, valamelyik kuruzslótól (pl.: Gődény, Lenkei, Tamási), hogy a maszkhordása veszélyes/értelmetlen/helytelen/elnyomó/szájkosár és ezeknek a végtelen permutációja. Azt is olvastad a neten, hogy nincs vírus, azt is, hogy ha elkapod, akkor megfőzött hagymahéjat kell inhalálni, hogy a Lenkei féle táplálék kiegészítők majd megmentenek, hogy Gődény féle táplálék kiegészítők mentenek majd meg, azt is, hogy a Föld lapos, hogy gyíkemberek akarják átvenni a hatalmat és még annyi baromságot, hogy arra szavak nincsenek. De természetesen, ha valaki már Dr.-nek nevezi magát és kiszolgálja a maszk ellenes igényeket, akkor azok már hitelesek. Sőt, tovább megyek! Ha valaki tudósnak/orvosnak nevezi magát a neten, akkor annak a szava szent, sérthetetlen és mindenki más véleményét kenterbe bassza. Kipróbálom, hátha bejön.

Professzor Doktor Frank S. Casetti vagyok. Szakterületem az észosztás, polgárpukkasztás, véleménynyilvánítás. Szerény meglátásom szerint, aki hordja a maszkot, az morálisan, törvényileg és erkölcsileg is helyesen jár el. Aki pedig nem hordja, az egy retardált kretén, aki azt hiszi pár kamu cikk után, hogy ő a kiválasztott, aki mindent IS tud.

Most, hogy ezt is elolvastuk a neten, akkor igaznak kell lennie (az is), mert minden IS, ami a neten van, az igaz!

1, A maszk az elnyomás eszköze!
Gondolom a neten olvastad, vagy a YouTube-on láttad, hogy ez bizony így van. Vagy a szomszéd Marika néni mondta, aki azt is elmeséli, hogy mi volt Ráckevén a telken, amikor kiment. Be nem fogja a száját, csak mondja, mondja, mondja és mondja! Nektek, akik szerint ez az elnyomás eszköze, akik nem hisztek a vírusban, akik ellenzitek a maszkokat, akik mindenben konteókat láttok, szívem szerint azt javasolnám, hogy ne hordjátok, kapjátok el, tapasztaljátok meg milyen. Lehet, hogy sokan belehaltok majd, de ez a járulékos veszteség. De… sem erkölcsileg sem morálisan nem lenne helyes ezt mondanom, ezért azt javaslom, hogy olvasd el a lista többi pontját, ne ordibálj senkivel, aki arra kér, hogy vedd fel rendesen a maszkodat, ne arcoskodj feleslegesen, ne érezd magad kiválasztottnak (mert nem vagy az), ne játszd a szakértőt (mert az sem vagy). Csak tartsd be a kötelezőket és hidd el hamar túl lesz mindenki a jelenlegi helyzeten. Nekem is kellemetlen, én sem szeretem, de hordom. Szerintem ez senki számára nem kellene, hogy megterhelő legyen. Ha pedig mégis, akkor MARADJ OTTHON!

Ennek a listának nagy eséllyel lesz még folytatása, így szándékosan nem Top listás címet kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://antivelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1516207370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisztességes Természettudomány 2020.09.20. 13:41:00

Maszkot hordani kell, ahol kell. Én is hordom.
Erről az alapról indulhatna a tudományos megbeszélés, amely nem 1-1 vírustagadó halálának kitárgyalásán, konteók beidézésén, vagy vitaminos bácsik kigúnyolásán alapul, hanem tényeken.
De inkább ne beszélgessünk tudományosan, nem azzal a céllal íródott ez a poszt.

Etniez 2020.09.20. 13:48:03

Ráadásul Dr. Lenkei szcientológus is. Nyugodtan bízzatok meg benne, csak nem lepődjetek meg, ha drága lesz :DD

Addig is a Xenu legyen veletek.

Emmett Brown 2020.09.20. 13:53:18

A konteósoknak inkább örülniük kellene, mert a kötelező maszkviselés bizony kibabrál a kamerákkal.

Fülig José 2020.09.20. 14:06:58

újabb vasárnap, újabb propadanda.... a zindex az új zorigó, csak így tovàbb srácok. fülig kiszáll.

Exploiter 2020.09.20. 14:27:30

Mivel már eléggé nagy a népesség körében a szaturáció, hogy ne lehessen újra elfojtani, ezért támogatom a maszk hordását, mert ezzel a pótcselekvéssel elhitethető az emberekkel a biztonság látszata és talán működőképes marad a társadalom.
Hordjuk.

Etniez 2020.09.20. 14:29:23

@Exploiter: nem is elfojtani kell, hanem lassítani.

Etniez 2020.09.20. 14:29:57

@Exploiter: @Fülig José: köszönjük a sok tudományos érvet, amit felhoztál + a remek érveléseket.

szánmonoxid 2020.09.20. 14:45:33

A következő cikk szólhatna arról, hogy 10 nevetséges indok, miért akarnak a hozzád hasonló írástudatlan faszok írásban észt osztani.

kódex 2020.09.20. 15:03:27

Sok baromságot írtál, csak egyet emelnék ki: tudod, az asztmások (ha szedik a gyógyszerüket) nem tartoznak a veszélyeztetett csoportba. Pont azért, mert olyan gyógyszert szednek, ami nem engedi az immunrendszer túlreakcióját (citokin-vihar). Egyébként ja, a fokozott szén-dioxid belélegzés lazítja a hörgőket, ezért szokták a fulladozó pánikbetegeket is zacsiba lihegtetni. Tehát ebben a felében a kérdésnek még nagyjából igazad is van. És különben meg ne csodálkozz, ha azt kapod a reakciók stílusában, amit te magad is öntelt kéjjel művelsz.

AntiORK 2020.09.20. 15:06:08

11. Leszarom. A “veszélyeztetett” mind maradjon otthon a picsába amíg az egészséges 80-90%-on végigmegy olyan halálozási aránnyal, mint az influenza. (Nézz utána!) Vakcina úgyse lesz (a náthát is -nagyrészt- koronavírus okozza, azt arra sincs).

aefzuj 2020.09.20. 15:23:17

Na, kiengedted az adósrabszolga kiszolgálószemélyzeti lét által felhalmozott feszkót magadból? Akkor jó!

Fenomenális, hogy a média milyen szintű agymosásra képes! Rohadjonmegmindenkiakinemertvelemegyet, igaz-e?

Biztonságiőr vagy-é amúgy? A te életeded se sokan irigyelhetik.....

Èjfèl Dante 2020.09.20. 15:27:47

Ez az index egyre szarabb...Alpári zsidó mondja itt meg a tutit

nemecsekerno_007 2020.09.20. 16:22:54

Látom még mindig megy a média cirkusz :))))

Mingyá jön BrendelMatyi, oszt megmondja a tutit :))))

zsoka0820 2020.09.20. 16:23:44

@kódex: Az asztmáról (szerencsére?) nem sokat tudok, de ezek szerint a taxis, aki az asztmájára hivatkozva nem vette fel a maszkot, finoman szólva átvert... Pedig mennyire sajnálgattam, amiért végig köhécselt az úton....

Bérgyilkos Bohóc 2020.09.20. 16:33:02

@Èjfèl Dante: Az az 1 millió ember aki belehalt, azok meg eléggé észrevették. Nem, nem érdekel, hogy az influenzába mennyien haltak bele, és nem vagyok szélsőséges covid hívő sem, de rohadt szánalmas ez a vírus tagadó leszarom magatartás is.

Buchhalter 2020.09.20. 16:33:15

@Etniez: téged se értelek.Most komolyan veszed ezt a maszk hordási baromságot? Agymosásból csillagos ötös neked.Matekból javasolt egy kis korrepetálás.Az első baromság : 6 év alatti gyereknek nem kell hordania.Szerinted ő nem tud fertőzni??! Dehogynem, de még hogy! Mindegy a hisztinek hamarosan így vagy úgy vége. Már a német kormány se mer tovább szigorítani.A sajtóban bemondott számokra pedig annyit : a papír mindent elbír,de a valóság ... ?
Bár nem ide tartozik : a németországi magyarok face csoportjában megkérdeztek 100 családot .Hazajönne -e Magyarországra? 73 azt válaszolta,hogy 2022-ig biztos nem .Na ezen is el lehet gondolkodni.

driver70 2020.09.20. 16:41:05

@Bérgyilkos Bohóc: A vírust nem tagadom ,de a számok nagyon nem stimmelnek.

A PCR teszt annyit ér mint amikor eltöirsz egy szerencse sütit

Másik vicc :olyanok is kaptak pozitív eredményt akik nem is teszteltettek

A vírus addig marad amíg van benne pénz

driver70 2020.09.20. 16:51:24

Fontos,hogy informálódjunk több helyről ne csak a Komédia csatornáról (M1 és társai)

Miklós Hoffmann 2020.09.20. 16:59:49

mér kéne indokolni,azé nincs mer a kurva anyád

kvp 2020.09.20. 17:17:07

Eloszor is a virus meg most is elfojthato lenne, csak ket het teljes kijarasi tilalom kellene. Kivetelezes, csak ennivaloert megyek, csak kutyatsetaltatni, stb. nelkul. Ezzel, ha kozben es utanna teljes hatarzar van az egesz orszag virusmentes lenne. Persze gazdasagilag es politikailag senki nem meri felvallalni.

A virus egyebkent koszoni letezik, egy sulyosabb megfazasrol van csak szo, amibe ha csak a lakossag idosebbik 1%-a hal meg az akkor is 100 ezer halott lenne evente. Az 1919-1921-es spanyolnatha jarvany sem volt veszesebb. Na most akinek van 65 evnel idosebb ismerose, rokona, akkor az o esetukben 80%-os halalozas lenne, ami 5 idos rokonbol/ismerosbol 4. Ezt ugyan sokan felvallalnak, de azert nem mindenki.

Lehet ellene oltast csinalni? Lehet. A hagyomanyos oltasbol evente 4 kellene, cserebe a sima megfazas is eltunne. Lehet lesz fejlettebb oltas is, ami tobb mint 3-4 honapos vedelmet ad, az evi eggyel mar sokan kiegyeznenek. Oltas nelkul mi lesz? Eloszor is meghal a fent emlitett evi 100 ezer ember, az a varhato 3 eves lefutas alatt 300 ezer joreszt idos ember, meg a gyengebb egeszsegu fiatalok es gyerekek. Nem tudom a gazdasag er-e ennyit.

A maszkviseles egyebkent jelen formajaban tenyleg csak lassitani tudja, ha valaki nem hord, akkor meg annyira sem. De a tavolsagtartas is kellene, ne egyunk nyilvanos helyen, lehetoleg csak otthon keszult vagy csomagolt etelt, ne vegyunk hokezeles nelkul fogyasztando eteleket, egyaltalan ne jarjunk tomegkozlekedessel, stb. Ezek jok akkor ha lassitani akarjuk a terjedest addig amig lesz oltas, de jelen magyarorszagi rataval egy honapon belul mar 300-600 ezer fertozott lesz. (persze csak tizede/huszada korhazban, a tobbseg az utcan fertozve) Szoval ha nem akarjuk halalozasban Svedorszagot lehagyni akkor visszajutottunk a kijarasi tilalomhoz, de legalabbis a korlatozasokhoz.

Mit lehetne meg tenni? Tesztelni kellene. Naponta tobbszor megbizhato (nem kinai) gyorstersztekkel, ketnaponta csoportos pcr-rel, pozitivakat egyedi pcr-rel, ebbol is pozitivakat 3-4 nap karanten utan verveteles szerologiaval. Ez minden utcan mozgo ember eseten fejenkent napi 14-20 ezer forint korul lenne. Delkorea meg tudja engedni maganak, mi kevesbe. Kiveve ha csak a feltetlen szukseges emberek vannak az utcan, tehat meg a boltok is zarva vannak. A mentok/tuzoltok/rendorok/katonak vizsgalata/izolacioja olcsobban megoldhato lenne. Ezzel ugyanugy 2-3 het alatt vissza lehetne nyomni a nyari szintre a fertozeseket, utanna ujra mukodo gazdasaggal. A ket het kieses helyett egy osszeomlo rendszer altal okozott tobb honap kieses sokkal rosszabb alternativa. Most ez utobbi fele megyunk. Vagy harmadikkent nincs termeles kieses, elfogadja az orszag a tobb szazezer halottat.

Jelenleg a kormany a fentiek kozzul a harmadikat valasztotta, kerdes meddig merik ezt felvallalni vagy meddig tudnak meg barmilyen beavatkozassal modositani?

atomplanet 2020.09.20. 17:21:49

"Szájat, orrot eltakaró maszk"
Átlátszót akkor nem is hordhatok?
Ménem?

driver70 2020.09.20. 17:27:14

youtu.be/B5k4yJHWPKQ

Érdekes ,itt sincsenek hulla hegyek a vízben

Buchhalter 2020.09.20. 17:31:04

@kvp: ezt a 2 hetet ,így a tavasz után hogy gondolnád? Nem itt ,de sehol a világon már nem lehet kivitelezni egy totál zárlatot lázongások,rosszabb esetben fegyveres felkelés nélkül.Adott kormány amint lő azonnal bukott kül és belpolitikailag is. Már most tele a hócipő,egyre több ember munka és pénz nélkül ,másik része éli fel a tartalékait. Ez globálisan van így.Kína meg kezd röhögni a markába.Bár a helyében nem tenném.Sokan őket tartják ezért felelősnek. A hiszti szerintem még idén lezárul,ha van esze a döntéshozóknak és 2021 csak a romeltakarításról fog szólni. A maszk egyre több ember számára a gyűlölet tárgyát kezdi képezni.

Reggie 2020.09.20. 18:16:15

"9, Magán sincsen!" ponthoz: Ez nem ovodas hozzallas, hanem teljesen emberi dolog: aki mastol elvar valamit vagy betartat egy szabalyt, az legyen peldamutato es szinten tarsa be a szabalyokat. Vagy ha mar o is szarik ra, akkor kussoljon.

antisocialnetwork 2020.09.20. 18:17:24

Remélem annak a sok embernek lesz igaza, aki azt hangoztatja,hogy nincs vírus, meg nem kell maszk, meg a q.anyja mindenkinek.. Mert ha azoknak, akik szerint nagyon nagy baj van, akkor sok ember, sok idős rokonját, ismerősét fogja eltemetni. Az igazság oda át van..

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.09.20. 18:18:56

Agglomerációs vonaton múlt hét pénteken jön a kalauznő és persze kötelességszerűen felhívja a figyelmet a maszkviselésre, amint a kocsiba lép.
Kezelni kezdi jegyeket, az egyik utas kártyával szeretne jegyet venni tőle. Valami bibi van, de végül megoldódik a szitu. Hosszabb beszélgetésbe kezdenek a kártyák anomáliáiról melynek során az utas (szintén nő) lehúzta a nyakára a maszkot a jó kvaterkázás érdekében, hisz hát hogy lehetne egy jót dumálni maszkkal az arcon ugye..
1-2 perc után egy harmadik nő szólt rá végül, hogy tegye már vissza a maszkot legyen szíves.. No comment..

V.A. 2020.09.20. 18:44:58

Ügyes propagandista vagy, megkapod a 30 ezüstödet.

g.d 2020.09.20. 18:50:59

„4, A maszk nem véd a vírustól!

A sima maszkok valóban nem annyira hatékonyak, mint a professzionális társai, de hasznosabbak, mint hinnéd. Ezek nem arra vannak, hogy téged megvédjen, hanem arra, hanem hogy te védj meg vele másokat.”

„1, A maszk az elnyomás eszköze!

Nektek, akik szerint ez az elnyomás eszköze, akik nem hisztek a vírusban, akik ellenzitek a maszkokat, akik mindenben konteókat láttok, szívem szerint azt javasolnám, hogy ne hordjátok, kapjátok el, tapasztaljátok meg milyen. Lehet, hogy sokan belehaltok majd, de ez a járulékos veszteség.”

Gratulálok, sikeresen hülyét csináltál magadból, csak így tovább!

driver70 2020.09.20. 18:57:44

@g.d: jó kívánságokat helyet inkább szaladj el vegyvédelmi ruháért

sutyerák 2020.09.20. 19:26:45

@kvp: („La Grippe”) a történelem egyik legnagyobb világjárványa volt, amit az influenza A nevű vírusa okozott 1918–19-ben, és ami a Föld teljes lakosságának mintegy 3-5 százalékát[1] elpusztította. Már 1918-ban több áldozatot követelt, mint az egész első világháború. A járvány 1918 októberében és novemberében tetőzött, majd decembertől kezdve egyre kevesebb áldozatot követelt. A két évben mintegy 21 millió,[2] más becslések szerint 27-50 millió áldozatot követelt a világon,[3] de akár 17 millióan is meghalhattak a járványban csak Indiában, és orvosi statisztikusok szerint Európában több mint kétmillióan haltak bele

Exploiter 2020.09.20. 19:57:10

@kvp:

Honnan az istenből veszed ezeket a számokat?

Gondolkozz már, ha a lakosság egy százaléka meghalna, az azt jelentené, hogy csak indiában lenne 17 millió halott.

De te hidd el, hogy ott jól tudják kezelni a járványt. Mert azok olyanok.

2020.09.20. 19:58:15

1000 új beteg, 8 halott. Orbán világbajnok elbaszása.

phls 2020.09.20. 19:59:03

@Hasdrubal: Mit dadogsz, de drabálhas?

body_andras 2020.09.20. 20:18:42

Angol kollegák mondják nekem, hogy Angliában az az egyik fő hőbörgés, hogy "jogom van nem hordani". Azt szokta válaszolni, hogy én meg itt állok előtted 2 méterrel, jogom van ahhoz hogy ne lihegd rám a szarodat!
Maszk ide vagy oda, a boltokban látom hogy a sok marha lógatja ki az orrát, egymás hegyén-hátán-nyakán tolakodnak. Hát ne csodálkozzanak ha elkapják!

VT Man 2020.09.20. 20:50:36

Mennyit fizetett a Fidesz ezért a posztért?

Etniez 2020.09.20. 21:05:30

@Buchhalter: Elég komolyan veszem, mivel covid osztályon dolgoztam március és június között. Illetve az osztályomból csináltak covid wardot, mert nem volt hova vinni a mi 24 betegünket.
Feleségem is elkapta, fiatal, egészséges, nincsen semmilyen krónikus betegsége, ehhez képest 4 hónapja rendkívül fáradékony.

Szóval igen, hordok maszkot, pl egy műszakban csak kb 14 órát.
Én tettem zsákba covid halottat sajnos, úgyhogy hiszek benne.

phls 2020.09.20. 21:25:44

Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @Hasdrubal-t?

Fülig José 2020.09.20. 21:27:00

na, sikerült kib.szni még egy propaganda posztot retkes csicskák, elmentek ti a jó k.va anyátokba! soha többet erre se nézek, férgek!
csak azt magyarázza meg valamelyik gyökér, van létjogosultságotok a zorigó mellett??? ki a f.szom fog olvasni titeket?!

2020.09.20. 21:30:01

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

AntiORK 2020.09.20. 21:31:14

@Fülig José: Remélem az ilyen géniuszok nem.

2020.09.20. 21:40:28

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 21:44:35

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 21:45:40

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 21:56:25

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:01:08

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:03:40

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:05:37

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:09:27

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

phls 2020.09.20. 22:10:14

@Hasdrubal: nincs egy önálló gondolatod, te Hasdrubalfasz!

2020.09.20. 22:10:14

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:12:45

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:15:25

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:18:32

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:21:41

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:24:38

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:31:18

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:32:10

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.20. 22:38:36

@phls: minek nekem bármi érdemit kitalálnom a te faszságodra?!

g.d 2020.09.20. 22:43:28

@driver70:
te teljesen hülye vagy?

phls 2020.09.20. 23:05:17

@Hasdrubal: te egy hígfos vagy, ami botot használ. Pedig inkább furkósbot járna neked. A primitív baromságod miatt előbb-utóbb meg is fogod kapni.

felső határ nincs 2020.09.21. 00:00:00

Teny, hogy a vaszonmaszk nem ved a virustol, egyetlen virologus sem allitja hogy ved.

Teny, hogy a virus nem veszelyesebb mint az influenza, azaz tovabbra is szarok a rettegokre

0rdas 2020.09.21. 00:40:26

Engem csak az érdekel, hogy hogyan bírjuk a maszk alatt uralkodó, párás levegőt? Ami nem komfortos? Érdekelne, hogy vki megmérte-e a ki-be lélegzett elhasznált levegőben a ppm értékét?
Épületüzemeltetők fellélegeznek, mert tojni kell arra, hogy az A kategóriás irodaháznál megengedett kb. 500 ppm terhelést, azaz kb. 40 m3/óra, fő friss levegő ellátást kell biztosítani, mert különben picsog az a kibaszott bérlő :)

Jó kis doktori értekezés a témában:
repozitorium.omikk.bme.hu/bitstream/handle/10890/753/ertekezes.pdf?sequence=1&isAllowed=y

0rdas 2020.09.21. 00:41:29

@0rdas: ha maszk alatt jó, akkor az irodákban a frisslevegő ellátás kikapcsolható :)

kvp 2020.09.21. 01:02:47

@Exploiter: "Gondolkozz már, ha a lakosság egy százaléka meghalna, az azt jelentené, hogy csak indiában lenne 17 millió halott."

Jelenleg Magyarorszagon 683 halott jut 4391 felgyogyultra. Ez 15.5% halalozas lenne. De mivel a tenylegesen betegek csak 10%-a kerul azonositasra, ezert ez az ertek inkabb csak 1.55%. Indiaban sokkal jobb a helyzet, mert tobb a fiatal es az idosek jellemzoen mar korabban, mas betegsegekben meghalnak, igy lakossagaranyosan nincsennek annyian mint itthon. Arrol nem beszelve, hogy ott meg messze nem kapta el 17 millio ember, de meg 7 millio sem. Szerintem az 1.55% is sok, de ha 10-szeres helyett 20-szoros rejtett fertozottseget veszunk, akkor jon ki a 0.77%-os halalozasi rata. A ket becsles atlaga kb. 1% korul van. Ez tul sok es nem tudjuk mennyivel van alulbecsulve a rejtett fertozottek szamara. Azt tudjuk, hogy sokkal, mert keves a teszteles es sok a tunetmentes fiatal.

"ezt a 2 hetet ,így a tavasz után hogy gondolnád? Nem itt ,de sehol a világon már nem lehet kivitelezni egy totál zárlatot lázongások,rosszabb esetben fegyveres felkelés nélkül.Adott kormány amint lő azonnal bukott kül és belpolitikailag is. Már most tele a hócipő,egyre több ember munka és pénz nélkül ,másik része éli fel a tartalékait. Ez globálisan van így.Kína meg kezd röhögni a markába."

Erre azt tudom mondani, hogy ezert fog egy csomo ember meghalni. Kinaban a mai napig van kijarasi tilalom, ha egy varosban tul sok lesz a fertozott. Csak ott senkit nem lep meg ha tenyleg lonek arra aki kilep az utcara. Ezert javasolta jopar nyugati NGO a kinai politikai rendszert es jarvanykezelest mint a globalis gazdasag es egy esetleges vilagkormany szamara hosszutavon elonyosebb allamformat. Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak. Mindezek melle van a lakossag reszerol egy eleg nagy ellenallas az egesszel szemben. Ez olyan kisnyuszi es a sapka esete.

felső határ nincs 2020.09.21. 01:13:19

@kvp: Marhasagokat beszelsz. A betegek 10, vagy 50, vagy 0,03%-a kerul azonositasra, azt senki nem tudja.

Igy ertelme csak a teljes lakossagra vetitesnek van. Ezt igy is csinalja minden komolyan veheto statisztika www.worldometers.info/coronavirus/

Es ez a statisztika sem a covid-aldozatokbol van szamolva, hanem azokbol, akiket a halal elott 60 nappal pozitivnak teszteltek. De ez nem egyseges nemzetkozileg, Szlovakiaban boncolasnak kell ezt megerositeni, igy szamaik rogton 10x alacsonyabbak, mint a szomszedaike.

Azaz a valos Covid halalozas minimalis, joval kevesebb itthon mint az eves influenzae, ami iden vagy megszunt, vagy senki nem torodik vele, de 2-5000 korul szokott lenni.

Ezt tamasztja ala a teljes mortalitasi szam is, ami 2020 elso feleveben 4000ezl alacsonyabb volt mint 2019 elso feleveben: www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh001.html

Szoval az egesz hiszti voodoo-n es varazslason alapszik.

2020.09.21. 05:48:46

@phls: a primitív barom te vagy. a te szinted a furkósbot használata, a bothoz hülye vagy.

2020.09.21. 05:52:37

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.21. 06:02:58

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.21. 06:05:40

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.21. 06:09:40

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.21. 06:12:04

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

2020.09.21. 06:26:42

@phls: Kedves posztoló, nem tudnád kiirtani ezt a büdös @phls -t?

Buchhalter 2020.09.21. 07:00:20

@Etniez: hinni a templomban kell! Senki nem tagadja a vírusod.De a hiszti miatt más betegségben az ellátatlanság miatt rengeteg ember halt meg ill.hal meg.És veled ellentétben nem vagyok hiszékeny. Eü dolgozó vagy? Mivel tudod hitelt érdemlően bizonyítani? A sajtó és a kormány rengeteg hazugsággal eteti az átlagembert világszinten. Vírus meg mindig volt.

Zionnépe 2020.09.21. 07:06:52

@Hasdrubal: Észnél vagy ember? Tessék csak LEBESZÉLNI a sok idiótát, aki nem látja, hogy a Fidesz legalább olyan káros, és vágja haza belülről az országot, mint ez Covid19 betegség, és emellett nem érti miért kell maszkot hordani/nem érti.
Fideszes csürhe! A maszk az ellenzéki értelmiségi gondolatokat tükrözi. Csak az hordja, aki az ellenzékre akar szavazni és tudja miért kell :) !

Szóval, aki értelmes ember, hordjon szénszűrőset és kerülje a maszknemhordókat!

Zionnépe 2020.09.21. 07:08:17

@Buchhalter: Véletlen se hordj maszkot, csak kamu az egész! Jobbat teszel vele az emberiségnek :)

Zionnépe 2020.09.21. 07:14:54

@0rdas: Nehezen, de bírható. Képzeld sok orvos kvázi egész életében hordja, és kicsit szigorúbb feltételek szerint, mint az átlagparaszt most! És bizony szép kort megélnek...
A részecskeszűrés is nyilván működik alatta, a ppm értékkel ellátott maszkoknál pláne, ezért vannak. Az orvosi maszkon nyilván ez nem akkora követelmény, miután a műtők ill. kórházak nem tartoznak a porszenyezett épületek közé (normál esetben).

Zionnépe 2020.09.21. 07:24:07

@felső határ nincs: Csak akkor van értelme a teljes lakosságra vetítésnek, ha nem csalják el a megbetegedések/halálozások számát.

A csúti suttyó és bandája ellenben mindent megtett és megtesz az adatok elcsalása érdekében.

2020.09.21. 07:54:10

@Zionnépe: észnél vagy? faszomnak nekem hisztizel, amikor én Orbán ellen, és a maszkviselés, tesztelés, korlátozó intézkedések mellett vagyok?!

Zionnépe 2020.09.21. 08:06:25

@Hasdrubal: Persze hogy neked. Te akarod rábeszélni ezt a fideszes csürhét a maszkviselésre ;) ! Ne hordják, legyen ez ellenzéki/értelmiségi szimbólum!

0rdas 2020.09.21. 08:14:56

@Zionnépe: ppm esetében nem a porterhelésre gonoltam, hanem a szén-dioxid koncentrációra. Nekem az atlány, ha egy irodai térben 1500 ppm van, akkor miért fáj a feje a dolgozónak. Az orvosnak meg nem, amikor egész nap maszkban van. Vmi nem stimmel. Legkényelmesebb, ha az irodai dolgozó picsogásával nem kéne foglalkozni :)

De komoylra fordítva: a magas szén-dioxid koncentráció együtt jár a kisebb oxigén koncentrációval, ami fejfájást, fáradságot és dekoncentráltságot okoz. Ezért kéne tudni, hogy a maszk alatt mi van. Van-e ilyen mérés?

Exploiter 2020.09.21. 08:22:12

@kvp:

Én az olyan országok számai alapján gondolkozok, akiknél kiterjedt szerológiai tesztek voltak.

Azoknál átlag 0.3% körül van a szám.

Csak az a bökkenő, hogy rengeteg példát láttunk, hogy konkrét azonosított fertőzöttek tesztje is negatív lett később.

Így ez a 0.3 is egy felső elméleti határ, aminél csak kisebb lehet a végeredmény, de az már csak tippelgetés, hogy mennyivel, ezért szoktam én a 0.3-at használni, mint worst case.

Egyébként igaz amit irt a kolléga, jelenleg négyezer halálesettel kevesebb van itthon, mint pl tavaly.
Ennél sokkal több covidos halálesetre nem is számítok idén.

Etniez 2020.09.21. 08:43:17

@felső határ nincs: de bizony. A vírus nem magában lebeg, hanem részecskékhez tapad, ennek kiszűréséhez sokszor elég a maszk.

Sokszor cáfolt hülyeséget írsz, ezért vagy fideszes.

A koronavírus veszélyesebb, mint az influenza, tapasztalatból tudom.

Te kis ostoba.

Etniez 2020.09.21. 08:48:59

@0rdas: az az érték kényelmet szolgálja.

A maszk viselése nem kényelmes, de nem egészségtelen.

Köszönjük az újabb hülyeség terjesztését.

ez is egy vélemény 2020.09.21. 08:50:21

Gondolkodjunk józanul. Melyik rendkívül veszélyes vírus esetén fordult elő a történelem folyamán, hogy kevesebben halnak meg mindenhhol mióta tombol a vírus, mint az előző évben.
Lásd Olaszország, Spanyolrszág, Magyarország, .....

Azt a karják hogy félj és rettegj, hogy megvédhessenek.
Hülye vagy ha elhiszed.

werinter 2020.09.21. 08:52:39

Blablabla... értelmetlen téma, amin a sok barom tud veszekedni és bizonyos emberek emiatt nagyon "faszagyereknek" érezhetik magukat, hogy beszólhatnak a maszk miatt.
És amúgí tényleg nincs értelme. A jelenlegi formájában.
Vegyünk egy átlagos helyzetet.
A gyógyszertárba csak annyi ember mehet be (legalábbis az év eleji korlátozások idején így volt), ahány kiszolgáló pult van. Tényleg mindenki be is tartja/tartotta, maszkban, normálisan ha két pult volt, két ember (vásárló) tartozkódott csak a patikában.
DE! A bolt előtt vagy 20-30 várakozott, egymás seggében a járdán, az úttesten az árokban, mindenhol, maszk nélkül. Marha logikus.
Ugyanez a helyzet bármilyen intézmény esetében. Elemegy az ember a Kormányablakba, ott kötelező, de amint kilép az ajtón MINDENKI leveszi pedig ugyanúgy együtt mennek, egymástól pár cm-re tartózkodnak.
Ez az egész pont olyan, mint a focimeccse és a kocsmák esete. Egyiket lehet(ett) másikat nem.
Vagy a 11-kor bezárnak a szórakozóhelyek. 11-ig nem támad a vírus? Addig nem ferőződhet meg senki?

A vitákat nagyon egyszerűen el lehetne kerülni, ha mindenkire érvényes, általános rendelkezéseket hoznának. Pl.: közterületen, boltokban, hivatalokban MINDENKINEK MINDIG kötelező a maszk. Magyarán csak otthon nem kellene viselni. Ugyanez igaz a szórakozóhelyes történetre. Vagy zárják be őket vagy ne. De ennek így semmi értelme nincs. Viszont akkor ne lehessen SEMMILYEN tömegrendezvényt tartani, se focimeccs, se koncert, se tüntetés semmi.
Ebben a formában minden intézkedés csak látszat és alibi célokat szolgál.

ez is egy vélemény 2020.09.21. 08:53:50

@Exploiter:

MIndenhol kevesebben haltak meg, mint tavaly. A vírus felbukkanásakor is így volt, amikor nem volt még védekezés.
Így van Kínától Olaszországon keresztül, Magyarországig.
A vírus nem vagy alig veszélyesebb mint az influenza, és a bezártság, az elmaradt orvosi kezelések , gazdasági zuhanás következményeként, máris többen haltak meg, mint a vírus miatt.
És még jóval többen fognak, cserébe viszont retteghetsz parancsra.

ez is egy vélemény 2020.09.21. 08:55:17

@werinter:
Így van. Semmi értelem a vitáknak.

Aki félni akar zárkózzon be, húzzon a fejére kotont, vagy amit akar, de aki élni akar azt hagyják élni !

Sir Galahad 2020.09.21. 08:59:51

Én csak annyit szeretnék kérni, hogy Gendermatyi dögöljön meg.

Etniez 2020.09.21. 09:01:23

@ez is egy vélemény: meg hülye, ha, nem...

Óvoda van itt bm.

Etniez 2020.09.21. 09:02:41

@ez is egy vélemény: mert mindenhol lezárások voltak, ezért a "normális" halálok száma kevesebb lett..

Minden hülyeségbe belekapaszkodtok?

pkfjb 2020.09.21. 09:13:41

Nem értem, miért gondolhtja bárki, hogy a belélegzett levegő széndioxidszintje értékelhető mértékben csökkenne a maszk miatt. Természetesen a kilélegzett levegőből valamennyi a maszk mögött fog rekedni. Mint ahogy a maszk nélkül a szájban/orrban is marad, a tüdőben meg főleg, hiszen nem az összes levegőt nem préseljük ki onnan. A maszk mögött marad még kevéssé megszellőztetve néhány köbcenti pluszban. Amikor elkezdünk belélegezni, akkor persze ez a pár köbcentinyi széndioxidban dúsabb levegő visszajut a tüdőbe. De honnan is jön a többi levegő, amit belélegzünk? Na? És annak mennyi is a széndioxid-tartalma? Kedves eszetlenek, maguknak azt is el kell hinniük, hogy egy intimbetét ultramagja akár több liternyi vérmennyiséget is felszív. Vagy mit gondolnak, hol tárolódott volna az a sok széndioxidban dús levegő a kilégzéstől a belégzésig??? Mellesleg egy régi fajta gázmaszk (lehet hogy az újabb fajta is, nem próbáltam) a nehezen átjárhatő szűrőjével okozhat némi légszomjat, de az sem az extra széndioxidtartalom miatt, hanem azért mert fárasztó átfújni/szívni rajta a levegőt, ezér sekélyesebb lehet a légzés, ha valaki nem figyel rá oda. Egy közönséges maszk azért akkora akadályt nem képes, legfeljebb pszichésen, ha valaki elhiszi a hülyeséget és belelovallja magát.

ez is egy vélemény 2020.09.21. 09:30:23

@Etniez: Na ja..

A halottak számának konkrét statisztikájának összevetése egy vírus esetén hülyeség, szerinted.

Különösen akkor ha az adatsor azt igazolja hogy ez a vírus semmivel sem veszélyesebb mint bármely más vírus annak előtte-.

Szarjanak be az emberek, húzzunk maszkot 8 éves gyerekekre akikre egyébként teljesen veszélytelen a vírus (50 év alatt mindenkire, vagy legalábbis nem veszélyesebb, mint az influenza), és halasszunk el minden orvosi kezelést amibe tömegek halnak meg valóban, mert a vírus miatti hiszti párti csinovnyikok azt mondják.

Hát lófaszt.

Közlekedő tömegközlekedő 2020.09.21. 09:54:07

@AntiORK: Mindenkinek joga van rettegve leélni az életét. Viszont szerintem maradjanak otthon, akik be vannak szarva.

Közlekedő tömegközlekedő 2020.09.21. 09:59:29

@ez is egy vélemény: Tavaly Mo-n 129.600an haltak meg (by KSH). Az napi 355. Eddig a koronavírus miatti napi max 10 volt, összesen eddig kb. +1.8 napnál tartunk a rendes elhulláshoz képest.. Azok is gyakorlatilag halottak voltak már előtte.
Nem k***vára mindegy az a napi 2.8% többlet??
Tekintsétek unortodox nyugdíj reformnak.

odamondó 2020.09.21. 10:16:05

Szerintem ne a tömeget büntessük akik élni akarnak hanem azok akik rettegnek maradjanak otthon és zárkózzanak be.

Ha ezt a munkahelyük nem tolerálja akkor mondjanak fel vagy rúgják ki őket és kapjon munkát az aki élni szeretne nem otthon rettegni.

Exploiter 2020.09.21. 10:20:04

@ez is egy vélemény:

Én április óta élem az életem, akkor esett le, hogy valójában ez egy létező dolog, de statisztikailag semmilyen valóban szignifikáns orvosi következménye nincs.

Volt egy jó pár hónap depressziós időszakom, amikor mindneki megőrült, de most kezdek megnyugodni, hogy talán mégse basszák szét körülöttem helyrehozhatatlanul a világot a nagy vírusküzdelemben.

Látod, már jönnek a cikkek, hogy jajjj, új vírustörzs, kevésbé halálos, jajjj, új kezelés, ezért kevesebben halnak meg, jajjj, nem mi reagáltuk túl, de menjetek dolgozni most már...

Nem csak itthon, mindenhol.

Szóval most tök nyugis vagyok.

Exploiter 2020.09.21. 10:25:52

@Etniez:

De ezt áruld már el, ha ez a legfontosabb szempont, akkor miért nem zárunk le minden évben mindent?
Mint látható, ha otthon ül mindenki, akkor sokkal kevesebben halnak meg.
Csinálhatnánk örökre, nem?

Reding Roli 2020.09.21. 10:31:13

@ez is egy vélemény:" Különösen akkor ha az adatsor azt igazolja hogy ez a vírus semmivel sem veszélyesebb mint bármely más vírus annak előtte-"

A CDC adatai szerint már közel 200 ezer beteg halt meg coronavírustól! Mikor volt ilyen kiterjedèsű, áldozattal jaró influenza járvány a jelen időkben?
Ráadásul úgy haltak meg csak "ennyien " -hogy extra figyelmet, orvosi ellátást kaptak mindenhol a covidos betegek...
Az infuenza járványokat észre sem vesszük , mert az infuenza szövődmènyei jól gyógyíthatók antibiotikumokkal , ráadásul van oltás is - azaz lehet vèdekezni ..A covid meg betöltötte, túlterhelte az intenzív osztályokat , lsd: Milano, London, New York..
A covid folymatosan terjed , megállás nèlkül , nem szezonális , ha nem tartják állandó nyomás alatt : szigorú maszkhordás + szociális távolságtartás + társadalmi fegyelem ....Ahol ez együtt van, ott lehet kordában tartani a járványt leginkább-
lsd: Ázsia
Minden irányadó járványügyi szakember vagy intenzíves orvos azt mondja hogy a covid egy sokkal , nagyságrendileg veszèlyesebb betegsèg, mint az inluenza, ezt támasztják alá a CDC és a többi jarványügyi hatósag adatai is és a WHO is ezt mondja..
Volt ahol a CFR rate meghaladta a 10-14% - ot , ami egèszen extrèm : minden nyolcadik- tizedik azonosított belahalt a betegsègbe...
Az IFR - rate már csak becsülető èrtèk , de azt is kb 0,5-1% közzè teszi a WHO...
A másik dolog : a covid mindenkire veszèlyes , gyakorlatilag 40 felett...Ez a társadalom többsèget èrinti.
40 felett kb. 3x , 50 felett kb. 10 X , 70 felett pedig 100-200x nagyobb a halálozási arány ,mint a 20-30 èv közöttiek esetèben..
Ráadasul a meggyógyultak felé mèg hónapokkal utána is a szövődmènyeivel küszködik..
Saját ismerősöm mèg április elejèn kapta el, ès azóta sem tud szagolni, ízlelni rendesen , ès gyenge a fizikai erőnlète is..

"Szarjanak be az emberek, húzzunk maszkot 8 éves gyerekekre akikre egyébként teljesen veszélytelen a vírus "

Ez sem teljesen igaz, a gyermekekre veszèlyesebb a vírus, mint a 20-30 as korosztályra , ès ugyanúgy tovább tudják adni, mint a felnőttek ...
A maszkhordás az egyik leghatèkonyabb eszköze a vèdekezèsnek. Saját pèldám: a felesègem covidost kezelt , kb 60-70 cm- re volt tőle , ès nem kapta el a vírust, mert mindkettőjükön volt maszk, csak sima sebèszeti! De ezt igazolják az ezzel kapcsolatos tudományos kísèrletek ès a több èvtizedes gyakorlati tapasztalatok is Ázsiaban...

chrisred 2020.09.21. 10:38:18

@Közlekedő tömegközlekedő: Arról nem beszélve, hogy statisztikailag elenyésző azoknak a száma, akik gyilkosság áldozatai lettek, szóval az emberölést nyugodtan engedélyezni lehetne.

felső határ nincs 2020.09.21. 10:39:21

@Reding Roli: Ja, persze: tavasszal maszkhordas, lezaras = aldozatok szama alacsony, napi 8-10 (a napi atlag 350 normal halalozasbol)

Nyaron semmi maszk, semmi korlatozas, aldozatok szama napi nulla

Kovetkeztetes: hordjunk maszkot, legyen lockdown
Hihetetlen mennyi debil ember van, ha en lennek a hatterhatalom en is teletolnam oket szarral. Se szamolni, se olvasni nem tudnak alapszinten se.

chrisred 2020.09.21. 10:43:03

@felső határ nincs: Ezt mondták 1918 szeptemberében is a spanyolnátháról. Tavasszal pár hulla, miost semmi, hol itt a probléma? És ugyanúgy tiltakoztak a maszkviselés ellen. Az átlagember 100 év alatt fikarcnyit sem változott.

felső határ nincs 2020.09.21. 10:49:31

@chrisred: ja biztos ott voltall 1918ban te debil

chrisred 2020.09.21. 10:52:01

@felső határ nincs: Az olvasni tudás nagy előnye, hogy ember nem csak azokat az eseményeket ismeri, ahol személyesen is ott volt.

cavalry 2020.09.21. 10:53:01

@0rdas: Fújjd ki a levegődet egy zacskóba. Nézd meg mennyi a térfogata, mert ha sikeres vagy 3-4 liter lehet. Na most mond el nekünk, hová a picsába fér el 4 liter levegő a maszk alatt? Tanulmányozd Bernoulli tételeit és látni fogod hogy működik a dolog. Remélem rájössz hogy te vagy hülye.

felső határ nincs 2020.09.21. 10:55:15

@chrisred: ja tavasszal azt is olvashattad a COVIDrol hogy mindmeghalunk te debil

cavalry 2020.09.21. 10:57:41

@Közlekedő tömegközlekedő: Na te is egy nagy magyar gondolkodó vagy. Az fel sem merül benned hogy esetleg pár százezer ember is meghalhat? HA nem vennéd észere most azért kevés mert az egészségügyi rendszer is dolgozik az ügyön. Bizonyos esetszám után már nem számít az egészségügyi rendszer. A háborúban a frontsebészet működik így, csak azzal foglalkoznak akire van idejük, a súlyos beteg kap egy altatót és meghal. Na itt is ez lesz majd csak szólok, és akkor mindenki meghal aki bekerül, pár csókost megmentenek a többi kuka. Van 16000 lélegeztető gép és 2000 fő aki ért hozzá. Ki fogja kezelni ? A beteg?

chrisred 2020.09.21. 11:00:57

@felső határ nincs: Nem, ilyesmit nem olvastam, ha te igen, legfeljebb az lehetett az oka, hogy teljesen félreértetted a leírtakat.

Reding Roli 2020.09.21. 11:01:46

@felső határ nincs: Èppen a tavaszi lockdown eredmènyèt láttuk június- július hónapban , a lezárások miatt volt kb 1,5 hónap " nyugalom" majd július legvègèn lassan elkezdett növekedni a napi esetszám...A világ szinte összes járványgörbèje hasonó kèpet mutat: a tavaszi lezárásoknak volt erdemènye. Mihelyst lazul a fegyelem, a vírus terjedèse felgyorsul...Lsd augusztus 20 utáni 4 napos hètvège- utána idult el exponenciálisan a terjedès...

felső határ nincs 2020.09.21. 11:09:03

@Reding Roli: az esetszam hazugsag, mondom h olvasni es szamolni se tudsz alapszinten se, cssak eszed a moslekot

A hullak szama 3 honapra megszunt, pedig 14 nap a lappangas, te szerencsetlen

Tangooo 2020.09.21. 11:43:52

A kommentek bizonyítják, hogy legalább olyan fontos lenne az emberi hülyeség elleni oltás, mint a covid elleni.

Exploiter 2020.09.21. 11:45:39

@cavalry:

"Az fel sem merül benned hogy esetleg pár százezer ember is meghalhat?"

Milyen alapon?

Jelenleg a világ legrosszabb számát San Mario hozza, 1200/1.000.000 fővel.
Az itthon jelentene 11.000 főt.
Második Peru, 950/1.000.000, az itthon 9.300 fő
Harmadik Belgium, 860/1.000.000, az itthon 8.400
A negyedik Andorra, 685/1.000.000, tehát 6.700 Hasonló helyen van Spanyolo, Brazilia, Bolívia, stb
Utána UK, USA, Olaszo, kb 5.800 fő
És így csökken tovább.

"Pár százezer halott" azt jelentené, hogy "pár tízszer" többen halnának meg itthon pikk-pakk, mint a világ bármely egyéb pontján az elmúlt egy évben összesen.

Miért történne ez meg? Csak?

chrisred 2020.09.21. 12:08:32

@Exploiter: Ezek pillanatnyi adatok, majdnem mindenhol napról napra nőnek. Például a te adataid sem pontosak már, mert az USA most már nem 580, hanem 616, és ez egy hét alatt emelkedett meg. Vagy az említett Peru, ahol februártól április közepéig 500 ember halt meg, az azóta eltelt öt hónapban 30 ezer. Senkinek nincs tippje, hogy milyen következményei lesznek a járványnak télen., amikor az emberek immunrendszere gyengébb, és az akkor szokásos többi járvány (nátha, influenza) tovább gyengítheti a szervezet ellenállóképességét. Ráadásul akkor az emberek jellemzően zárt térben találkoznak, amiket a hideg miatt nem is szellőztetnek annyiszor, mint nyáron.

0rdas 2020.09.21. 12:21:15

@cavalry: látom nem erősséged a komplex gondolkodás

0rdas 2020.09.21. 12:24:32

@Etniez: hol beszéltem, írtam a maszkviselésről?

De érdekes tanulmány lenne a hosszútávú magas ppm érték hatása az egészségre.

Van arról infód, hogy a maszk mögötti párás, magas ppm értékű levegő egészséges? Engem érdekelne.

Exploiter 2020.09.21. 12:28:45

@chrisred:

Senki se tudja, senki se tudja.

Majd ha bárhol feljegyeznek a mostaninál tíz-húszszor nagyobb arányt valaha, akkor majd elkezdek én is aggódni.

Mert hoztad az USA-t, ott az augusztusi halálozási csúcs a tavaszi fele se volt és azóta megint csökken szépen.

Hogy lesz ebből a tavaszi több tízszerese?

ourworldindata.org/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&country=~USA&region=World&deathsMetric=true&interval=smoothed&hideControls=true&smoothing=7&pickerMetric=location&pickerSort=asc

Pedig ott 50szer többen élnek, mint kis hazánkban, így is most érnek el lassan a 200.000-hez.

Nem szeretem az ész nélküli nagy számokkal dobálózást. Nem, gyakorlatilag kizárt, hogy itthon eljussunk addig, amit a kolléga leírt.
Esetleg tíz év alatt.

csakeztengedte 2020.09.21. 12:33:45

Sajnos kb 10 maszkot nem komolyan vevő halálára jut kb 1 rendes maszkviselő halála.
Ez utóbbit sajnálom, a másik tíz faszt egyáltalán nem.
Pláne, hogy valójában ők adják tovább.

felső határ nincs 2020.09.21. 12:39:12

@Emmett Brown: iskolakezdes elott lockdownert sivizett az ellenzek

Reding Roli 2020.09.21. 12:40:19

@felső határ nincs: A hullak szama 3 honapra megszunt, pedig 14 nap a lappangasi ideje "

Egyrèszt nem szűnt meg teljesen "3 hónapra" a halálozások száma , mert szinte folyamatosan emelkedett . Volt 2 hónap ,amikor egèszen lelassult , a tavaszi lockdown hatására , de áldozatok mindig voltak :
www.worldometers.info/coronavirus/country/hungary/

Ahhoz , hogy újra exponenciális emelkedèsbe váltson a járvány , kellett kb 2 hónap, ahogy a világ legtöbb orszagában is hasonló járványgörbèk vannak ,nyár eleji minimumokkal...De ezt egy hozzád hasonló, fogyott szellemisègű ember nehezen èrtheti meg...

felső határ nincs 2020.09.21. 12:40:35

@Exploiter: A CDC vmi olyasmit is mondott 2 hete, hogy a 200ezer amerikai Covidos aldozatnak a 6%-a halt meg Covidtol

felső határ nincs 2020.09.21. 12:46:19

@Reding Roli: Soha nem emelkedett exponencialisan az aldozatok szama, egy orszagban sem

Segitek: 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128 ez exponencialis

Na ilyen nem volt sehol, a napi halalozasi szam az egesz vilagon csokken 2 honapja
Az EUban tegnap pl. 200 halott volt, korabban meg 1000 folott volt naponta csak Olaszorszagban, de meg az is belefer a normal atlagos halalozasi adatokba

Mo-n nem is volt ertelmezheto szamu halaleset tavasszal se, sehol nincs az influenzajarvanyainkhoz kepest, vagy pl. a 2019es normal halalozashoz kepest.

Hogy tarthat ki a lockdown jotekony hatasa 3 honapig? Juniusban toroltek a korlatozasokat....a lappangas meg 3-12 nap

Zionnépe 2020.09.21. 12:48:08

@0rdas: Az orvosok - meglepő módon - sebészi maszkot viselnek, tudod innen a neve is :) !
Hivatalosan 4 óránként cserélik. Persze ahogy ők érzik, de hidd el nem a szén-dioxid miatt.
Ráadásul elég sok magas korú sebészorvos van, akik egész életükben sebészmaszkban műtöttek.
Kellemetlen valóban, de a szén-dioxid pillanatok alatt eldiffundál, nem zárt zacskóba szívod-fújod. Nagyon messze van tőle.

Hidd el egy épp műtő dokinak nagy gáz lenne az ájulás a túl sok co2 miatt.... Már rég lázadozna ellenne az orvostársadalom!

232323 2020.09.21. 12:48:31

majd én eldöntöm hogy hordom-e vagy sem. magyarázkódni sem fogok. Miért tenném? Mi közöd hozzá?

Ki a fszmnak képzeled magad?

DFK 2020.09.21. 12:50:09

@felső határ nincs: tény, hogy marhaságot beszélsz.

Reding Roli 2020.09.21. 12:51:22

@felső határ nincs: CDC vmi olyasmit is mondott 2 hete, hogy a 200ezer amerikai Covidos aldozatnak a 6%-a halt meg Covidtol"

Ilyet nem mondott a CDC...Olyat modtak, hogy a " with " most 28% , szemben a tavaszi kb. 10% al...Tehet a "from" az kb 72- 90% között mozog...

Gyakorlatilag : az emberek többsège a covid okozta tüdőgyulladástól halt meg- megfulladtak , amit a CT is kristalytisztán megmutat,ami az autopszián is rajta van...

Zionnépe 2020.09.21. 12:54:09

@chrisred: @felső határ nincs: @Exploiter: @0rdas: Ti légyszi ne hordjatok maszkot és véletlen se oltassátok be ellene magatokat később!
Nektek és a társadalomnak is win-win szitu ;)

Zionnépe 2020.09.21. 12:55:59

@232323: Csatlakozz csak a fentiekhez, te se hord és be ne oltasd magad ellene!

chrisred 2020.09.21. 12:57:03

@Exploiter: "Pedig ott 50szer többen élnek, mint kis hazánkban, így is most érnek el lassan a 200.000-hez."

Amíg leírtad, már meg is haladták, most 204 ezer fölött vannak.

"Nem szeretem az ész nélküli nagy számokkal dobálózást. Nem, gyakorlatilag kizárt, hogy itthon eljussunk addig, amit a kolléga leírt."

Akkor ide is belinkelem a spanyolnátha hullámozásának arányait az Egyesült Királyságban. 1918 szeptember elején valószínűleg ott sem tartották lehetségesnek, hogy az ezer főre jutó napi halálozás valamikor is 20 fölé emelkedhet.

hu.wikipedia.org/wiki/Spanyoln%C3%A1tha#/media/F%C3%A1jl:1918_spanish_flu_waves.gif

A mostani járványból meg a Magyarországgal nagyjából megegyező lakosságszámú Lombardia adatai lehetnek figyelmeztetőek, március közepétől május közepéig 15 ezer ember halt meg.

DFK 2020.09.21. 12:58:44

@ez is egy vélemény: Na, az van, hogy Olaszország és Spanyolország esetén van kimutatható többlethalálozás (mert az első hullám elszabadult), Magyarországon nem volt többlethalálozás kimutatható, mert a korlátozások miatt az egyéb okokból bekövetkező halálozás csökkent (kevesebb közlekedési baleset, kevesebb egyéb fertőzés).
www.ft.com/content/a2901ce8-5eb7-4633-b89c-cbdf5b386938?fbclid=IwAR1DYBoACoeh-Yc3AO76vxLoMj-vzb0lxOPTNkZAFMxIZIvtSVdctg5PRKs

felső határ nincs 2020.09.21. 13:02:42

@Zionnépe: Az egyertelmu hogy nem oltatom be magam, a sokkal veszelyesebb influenza ellen sem oltattam be magam

Azt csak nem kapom el

0rdas 2020.09.21. 13:03:10

@Zionnépe: kötve hiszem, hogy a civil maszk hordók 4 óránként cserélik.
Mi a vélemény a mosható textil, vagy sál eltakrásról?

szellozes.info/hovisszanyeros-szellozteto-tudastar/a-lakas-levegoje/szen-dioxid
Érdekes, maszk nélkül egy szobában is könnyen lehet 3000 ppm, ami bőven a jó minősítés felett van.

A kérdés nyitja, hogy a maszk alól milyen gyorsan megy el a hasznélt levegő. Szerintem lassabban, mint maszk nélkül. De vmiért ilyen mérésről nincs infóm.

0rdas 2020.09.21. 13:04:19

@Zionnépe: A szövegértés nem megy nálad. Egyszerűbb lett volna, ha anyád inkább lenyel. Win-win szitu

cavalry 2020.09.21. 13:05:47

@0rdas: Gondolkodni kellene és ismerni a fizikát. A maszk nem más mint egy olyan csatorna aminek a kivezetőrésze egy szűkítés (ezek a lukak). Itt felgyorsul a kilégzett levegő (Bernoulli). De kimegy minden kilégzett levegő amíg a kilégzés nyomása megvan (mit csinálna? ). Ha a maszk teljesen zárt lenne (boritsd be nejlonnal) akkor oldalt fog kimenni a levegő mind mert nyomás van. Tehát ez tévedés hogy bármit is vissza tudnál szívni. A tüdőnek némi nyomással erősebben kell működnie de ez lényegtelen, ha futsz akkor is nő a tüdőteljesítmény és a kis terhelés nem jelentős. Kényelmetlen persze, de ez nem nagy ár a haszonhoz képest. A másik dolog a levegő összetétele a belégzéskor és más a kilégzéskor. Nézz utána, az oxigén kis rész csak és CO2 szintén. Ez az össze s baromság - ami a maszkkal kapcsolatban az iskolába melegedni járók okoskodása - úgy, hogy fogalmuk sincs semmiről, még jó hogy hazatalálnak egyedül. Oxigénhiány meg CO2 mérgezés stb. hülyeség. A dolognak sok jelentősége nincs lesz egy tömegkatasztrófa mert hülye emberek országában élnénk ha lehetne. Én elvagyok a több hektáros birtokomon és leszarom az egészet :) hu.wikipedia.org/wiki/Bernoulli_t%C3%B6rv%C3%A9nye

cavalry 2020.09.21. 13:10:13

@0rdas: Mivel Bernoulli törvényét a népesség 90%-a nem érti ezért beszélnek baromságokat. Az információ drága, de hülyének lenni sem olcsó - mert meghalsz.

Zionnépe 2020.09.21. 13:28:03

@0rdas: Kettőnk közzül te ágálsz a maszkhordás ellen... szóval a szövegértési kérdés már régen eldőlt - és segítek - nem a javadra.

De segáz, légyszi tartózkodj is a maszkhordástól meg legyél szkeptikus .i dennel ami a Covid19 betegséggel kapcsolatos, és közben vigyázz le ne ess a Föld szélén!

Bobby Newmark 2020.09.21. 13:31:04

@0rdas: És mi a büdös faszom bajod lesz egy kis kibaszott széndioxidtól, gyökér?!

felső határ nincs 2020.09.21. 13:32:43

@Zionnépe: Eddig se volt se maszk, se oltas, 2019 elso feleveben megis 4000el tobb magyar halt meg, mint 2020 elso feleveben

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh001.html

Exploiter 2020.09.21. 13:33:43

@chrisred: ha ott megnézed, ezer emberből öt volt az első csúcs.
Itt kb sehol se érte el az 1-et sem. Összesen a teljes hullám alatt.
Ha ezt az analógiát használod, nálunk az első hullámnak el kelett volna vinni 5000 embert.
Nem összesen, hanem... hetente?
Akkor nyilván én is másképp állnék hozzá, de eddig ennnek a századát láttuk.

Egyébként az olaszoknál se akar beindulni a masodik hullám. Fertőzés van, halottak nem nagyon.

Exploiter 2020.09.21. 13:35:34

@Zionnépe: már mondtam, én hordok maszkot, mert ez megnyugtatja az őrülteket.

Oltást majd egyszer, pár év múlva, ha jónak tűnik, és ha ez a cucc még egyáltalán hírértékű marad addig.

chrisred 2020.09.21. 13:44:35

@Exploiter: Nem, az analógia arra vonatkozott, hogy értelmetlen az első hullám adataiból kiindulni.

"Fertőzés van, halottak nem nagyon."

Népszerű a halottak számából kiindulni, de nekem az se lenne nagyon pálya, ha nekem és a hozzám közel állóknak a koronavírus miatt fellépő szöődményekkel kellene kínlódnia egész további életében.

www.portfolio.hu/gazdasag/20200919/felgyogyultak-a-koronavirusbol-de-megmaradnak-a-szovodmenyek-ki-mire-szamitson-449332

Baktériumbubérokok a tüdőben

Sajnos ezeket a tüneteket és szövődményeket több külföldi orvosi tanulmány és lap is igazolja. A Washington Post nemrég írt arról, hogy bergamói orvosok több, COVID-ból már felépült beteget kérdeztek meg hogylétükről fél év után. Az eredmények sajnos nem szívderítőek.

Egy 54 éves páciens például arra a kérdésre, hogy érzi magát, azt válaszolta, hogy úgy, mintha 80 éve lenne. Nehezen veszi a levegőt, több hónappal a fertőzés után is. A bergamói kórházban dolgozó egyik infektológus beszámolója szerint a már igazoltan gyógyult betegek fele azt mondja, nem érzi magát egészségesnek, gyógyultnak.

Az előzetes adatok alapján az akkor 750 megvizsgált, koronavíruson már átesett beteg közül 30% esetében továbbra is heges a tüdő, nehézkes a légzés. A betegek másik 30%-a esetében szív rendellenesség és véralvadási problémák is felmerültek.

VANNAK PÁRAN, AKIKET SZERVLEÁLLÁS IS FENYEGET.

Egy másik olasz kórház orvosai arról számoltak be, hogy sok beteg még hónapokkal később is végtagfájdalomról, végtagbizsergésről, hajhullásról, depresszióról és súlyos fáradságról számol be.

Vannak persze olyanok, akiknek a koronavírus előtt is voltak alapbetegségei, de az orvosok egyetértenek abban, hogy most valami újjal nézzünk szembe. Emlékezetkieséstől kezdve az általános gyengeségig lehet hallani mindenről, de amit az orvosok sem értenek még, hogy miért lehet az, hogy egyesek, akik lélegeztetőgépen is voltak, ma teljesen jól vannak, mások pedig sokkal súlyosabb szövődményekkel néznek szembe. Vannak olyan családok, ahol a 80 éves apa szinte teljesen felépült a koronavírusból, és fiát ápolja, aki már nem ilyen szerencsés.

Jó hír legalább, hogy az orvosok szerint folyamatosan javul azoknak a légzése és tüdőkapacitása, akik kigyógyultak a vírusból, még akkor is, ha a tüdőn ejtett sebek maradandónak bizonyulnak.

De nem mindenki ilyen szerencsés. Egy beszámoló szerint egy 55 éves olasz férfi talán sosem gyógyul fel. Egy hónap mesterséges kóma, intubálás, tüdőösszeomlás után a tüdejében gombás fertőzés keletkezett a koronavírus szövődményeként, ezek a gombás buborékok a tüdejében időzített bombaként ketyegnek, amelyek ha kipukkadnak, jelentős légzési nehézségeket okozhatnak.

Volt egy másik olasz kutatás is, amely rámutatott, hogy néhány, koronavírusos betegnél bakteriális és gombás fertőzés maradt vissza a tüdőben (már elhunyt betegeken teszteltek, és az esetek csak kisebb százalékában volt erre példa).

driver70 2020.09.21. 13:56:55

@Zionnépe: ne maszkot hordj hanem szkafandert ,úgy lehetsz csak biztonságban :-)

Feltettek minket márciusban a virusvonatra ,ami csak akkor áll meg ,ha elfogy a pénz.
Az okosabbja már leszállna,de vannak a nyengébb képességüek akik a büfében várják az oltást

Bandibacsi34 2020.09.21. 14:17:06

@Reding Roli: Tudjuk, hogy a Covid19 egy intelligens(?), polcorrect virus! BLM tüntetéseken nem fertőz, masnap a szeljobbosakon mar igen! Júliusban nyari szabadsagra ment, szeptemberben visszatert ujjult erővel.
Regen nem birta a meleget, de mar tud izzadassal hőt leadni. Tudja, hogy az idoseket kell tamadnia, mert kell a hely az idősek otthonaiban az uj fejőstehenek szamara. Majd ha vege az amerikai elnökvalasztasnak, akkor visszaengedi dolgozoba zembereket(foleg ha Trump elnök veszít, mert ha nyer marad 3 evig meg).
Ha a kilelegzett levegőt visszalelegzed, akkor a sajat mereganyagaidat veszed vissza es ez az ami megöl!!

Bandibacsi34 2020.09.21. 14:24:41

@chrisred: Ezek nem a koronavírus maradvanyai, hanem valószínűleg a lélegeztető gepek/szellőző berendezesek voltak fertőzöttek, mert nem tisztogattak meg őket rendesen.
Az olasz higeniarol sokan tudnanak meselni.... (e. g. James Gandolfini).

chrisred 2020.09.21. 14:26:22

@Bandibacsi34: "Ha a kilelegzett levegőt visszalelegzed, akkor a sajat mereganyagaidat veszed vissza es ez az ami megöl!!"

Aki mérget lélegez ki, annak amúgy sem jósolnék hosszú életet. :)

chrisred 2020.09.21. 14:29:32

@Bandibacsi34: Gandolfini húsz percet töltött egy olasz kórházban a halála előtt. De az igaz, hogy sem olasz, de főleg magyar kórházban nem akarok egy perccel sem több időt tölteni, mint ami feltétlenül szükséges, ezért inkább megelőzném az ilyen lehetőségeket. Mondjuk maszkviseléssel.

Buchhalter 2020.09.21. 15:37:25

@Zionnépe: hordjad,érted se kár ,ha elbasz a villamos.Bár aki összefogja szedegetni a cafatkáidat ,annak részvétem. Mint már fentebb írta egy-két értelmesebb fazon ez a hiszti addig fog tartani ,amíg van benne pénz,illetve amíg fontos valamiért fenntartani a látszatot. Logikából te is irdatlan gyenge vagy : 6 év alatt nem kell maszk.Szerinted a gyerek nem fertőz? Dehogynem! Jobban ,mint bárki más. Szóval rettegj továbbra is,egészségedre. Ha meg lassan nem lesz már munkád se, akkor majd gondolkodj el ezen a az egésze corona hisztérián. Különben hordok maszkot,de értelmét nem látom.

chrisred 2020.09.21. 15:41:24

@Buchhalter: Hat év alatti gyerek nem tudja rendesen viselni a maszkot, szóval teljesen mindegy, hogy rajta van-e vagy sem.

Buchhalter 2020.09.21. 15:50:42

@kvp: "ezt a 2 hetet ,így a tavasz után hogy gondolnád? Nem itt ,de sehol a világon már nem lehet kivitelezni egy totál zárlatot lázongások,rosszabb esetben fegyveres felkelés nélkül.Adott kormány amint lő azonnal bukott kül és belpolitikailag is. Már most tele a hócipő,egyre több ember munka és pénz nélkül ,másik része éli fel a tartalékait. Ez globálisan van így.Kína meg kezd röhögni a markába."

Erre azt tudom mondani, hogy ezert fog egy csomo ember meghalni. Kinaban a mai napig van kijarasi tilalom, ha egy varosban tul sok lesz a fertozott. Csak ott senkit nem lep meg ha tenyleg lonek arra aki kilep az utcara. Ezert javasolta jopar nyugati NGO a kinai politikai rendszert es jarvanykezelest mint a globalis gazdasag es egy esetleges vilagkormany szamara hosszutavon elonyosebb allamformat. Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak. Mindezek melle van a lakossag reszerol egy eleg nagy ellenallas az egesszel szemben. Ez olyan kisnyuszi es a sapka esete.

Te egy igazi náci vagy! Kínai módszerek a fejlett nyugaton? Szerintem menj szépen Kínába.Aztán meg ne lepődjél ha posta fordultával hazaküldenek. Okos kis bucinak tartod magad,de roppant logikátlan vagy! Az egész covid hiszti jól ki van találva.Megvan etetve az átlag(például TE!) akinek meg van esze ,meghagyták a morgolódás jogát. Bírom ,amikor valaki Kínával hozakodik elő.Semmit se tudsz róla. Ott is ,aki akarja megtalálja kiskaput. A kínai nagy testvér teljesen korrupt és ezért a réseket mindig megtalálják.Azért ,mert a média agymosó szinten henceg a kínai lezárásokról a valóság kissé mást takar. Különben ha tényleg baj lesz ,szerintem az elsők között fognak levadászni téged.Nácikra ma már nincs szükség.Ha elült a vihar túl sok lenne utána a kártérítés a hülye ötleteid miatt.

Buchhalter 2020.09.21. 15:51:12

@chrisred: Szóval akkor nem fertőzz?!

chrisred 2020.09.21. 15:54:33

@Buchhalter: Dehogynem, csak megbízható módon nem lehet megakadályozni.

cavalry 2020.09.21. 16:07:33

@Bandibacsi34: "Ha a kilelegzett levegőt visszalelegzed, akkor a sajat mereganyagaidat veszed vissza es ez az ami megöl!!" mégis milyen méregre gondolsz? 1 . Nem tudsz "visszalélegezni" semmit, a 3-4 liter levegő ami pár százalékban szennyezett CO2-vel eltávozik, mert nem tud rád várakozni. Hol tenné? Elárulnád? A CO2 nem mérgező, szívj be egy szódapatront és ha túléled én nyertem, ha nem akkor is.

chrisred 2020.09.21. 16:11:22

@cavalry: A széndioxid legfeljebb akkor nem távozik, ha műanyag zacskót húz a fejére.

cavalry 2020.09.21. 16:12:47

@Buchhalter: Történelmi tény, hogy amikor valahol fertőző járványos folyamat volt ott karantént rendeltek el, és aki megszegte azt a helyszínen kivégezték. A kijárási tilalom sem arra van hogy utána bírósági tárgyalással szórakozzanak, hanem lelőnek a picsába. A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? Mit szeretnél? Legyen a Hortobágyon egy nagy tábor ahová beviszik a fertőzötteket és nem jön ki senki?

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2020.09.21. 16:16:17

@felső határ nincs: 1,1,2,2,2,3,4,4,5,6 ez is exponencialis (nyilvan fel halott nincs).

cavalry 2020.09.21. 16:18:16

@chrisred: Igazából ez a maszk téma csak hab a tortán, az igazi veszély a légszennyezés. Annak évente most is 3-4 millió halálos áldozata van (WHO adat) és 5 millió beteg vagy ki tudja mennyi. Ha a kettő összekapcsolódik az ultra finom részecskéhez tapadó vírust nem fogja meg semmi. Ennek a mérete PM 2,5. A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban :) . A Harward megvizsgálta meg van az eredmény (letölthető) De erről nem szól senki egy szót sem, mert Budapest egy részét ki kellene üríteni.

Örömhernyó 2020.09.21. 16:23:08

A maszk hamis biztonságérzetet ad. Érdekes, hogy tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet.
Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon).
Amúgy meg kik halnak meg nagyobb eséllyel? A koporsó szélén a kaszással táncoló öregek, krónikus betegek. Ők azok, akiket az influenza meg a tüdőgyulladás is el szokott vinni, csak ez senkinek nem tűnik fel, mert évente visszatérő dolog, hozzászoktunk.

Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat. Ha huzamos ideig vagy egy légtérben fertőzött emberrel, akkor elkapod. Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni.
Jó kondiban kell lenni, D-vitamint szedni, napozni, letenni a cigit.

cavalry 2020.09.21. 16:50:50

@Örömhernyó: A 80 nanométeres vírust csak a páracseppel együtt tudja megfogni a maszk. De ez csak egy eset. A páracsepp elpárolog, és akkor viszi a szél amerre tudja.

chrisred 2020.09.21. 17:21:28

@Örömhernyó: "Érdekes, hogy tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Mi ebben az érdekes? Az orvosi maszknak az a funkciója, hogy a viselője ne fertőzzön meg másokat.

cavalry 2020.09.21. 17:27:50

"Tavasszal a tudósok sokat szerepeltek a médiában, ettől talán kedvet kaptak a sarlatánok is Egy kis népszerűséget ők is szeretek volna lecsippenteni, reflektorfénybe kerülni, ha már mással nem tudnak büszkélkedni. Ekkor jött, hogy a vírus mesterséges, ránk szabadították: Soros, lapos a föld, minden egyszerre, ami a csövön kifér. Megjelent négy-öt szerencselovag, egészen elképesztően alacsony tudással és agresszív kommunikációval, hogy ők majd mondják a tutit.
És megvan rajongótáboruk, Magyarországon egy komoly tömeg elegendően hülye ahhoz, hogy ezeket rögtön benyalja."

Exploiter 2020.09.21. 17:31:09

@cavalry: szerintem azt kevesen állítják, hogy nincs.

cavalry 2020.09.21. 17:31:14

@chrisred: Az orvosok egy olyan kórházi légtérben tartózkodnak, ahol már nem a páracseppekkel terjed a vírus hanem szabadon szárnyal. ez ellen fertőtlenítő lámpákkal és légszűrőkkel lehet valamennyire védekezni. Csak nem egyszerű, mert a korona vírus kibírja a 90 C fokot is. A fenti link alapján. Ha az orvos azt hitte a maszk védi akkor nem volt nyerő az ötlet. Nekik - sajnos - komplett védőruha kell ami túlnyomásos és automata szűrős vagy palackos levegőt kap. Különben elfogynak az orvosok.

2020.09.21. 17:42:48

@cavalry: Idióta vagy. egy N95-ös maszk azért elég hatékony az orvosoknak is. nem kell mindegyiknek szkafanderben járkálnia!

2020.09.21. 17:43:23

@cavalry: Idióta vagy. egy N95-ös maszk azért elég hatékony az orvosoknak is. nem kell mindegyiknek szkafanderben járkálnia!

2020.09.21. 17:52:52

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 17:59:21

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

Exploiter 2020.09.21. 18:02:33

@Hasdrubal: te szar, te magad se tudod mi mellett érvelsz már

:D

2020.09.21. 18:04:39

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 18:06:01

@cavalry: "szívj be egy szódapatront és ha túléled én nyertem, ha nem akkor is."

Úgy fair, hogy te szívod be, és akkor mindannyian nyerünk!

2020.09.21. 18:09:41

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 18:12:35

@Buchhalter: "Kinaban a mai napig van kijarasi tilalom, ha egy varosban tul sok lesz a fertozott. Csak ott senkit nem lep meg ha tenyleg lonek arra aki kilep az utcara. Ezert javasolta jopar nyugati NGO a kinai politikai rendszert es jarvanykezelest mint a globalis gazdasag es egy esetleges vilagkormany szamara hosszutavon elonyosebb allamformat."

majd:

"Te egy igazi náci vagy! Kínai módszerek a fejlett nyugaton? Szerintem menj szépen Kínába.Aztán meg ne lepődjél ha posta fordultával hazaküldenek. Okos kis bucinak tartod magad,de roppant logikátlan vagy! Az egész covid hiszti jól ki van találva.Megvan etetve az átlag(például TE!) akinek meg van esze ,meghagyták a morgolódás jogát. Bírom ,amikor valaki Kínával hozakodik elő.Semmit se tudsz róla. "

Most akkor mi van, faszfej? Kínázol itt, utána meg ekézed a Kínázókat?!

Nekifutásból szembe fosod magad?!

2020.09.21. 18:14:39

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 18:15:20

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:16:13

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 18:17:00

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 18:17:51

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 18:18:51

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 18:19:55

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 18:20:31

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 18:21:28

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:22:17

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 18:23:19

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 18:24:25

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 18:26:43

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:27:44

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:28:39

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 18:29:26

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

cavalry 2020.09.21. 18:29:26

@Hasdrubal: Na figyelj ide te szófosó barom. Nem én akarok okoska lenni, mert nincs arra időm hogy az ilyen elmebeteget mit te megvédjem saját magától. A tények makacs dolgok. Tudod van egy egyetem amelyik a világon a z összes rangsorban az első, a Harward, inkább az ő intézetüknek hiszek és nem neked ebben remélem megegyezhetünk hogy velük szemben annyi esélyed van, mint ha csatornapucoló lennél és úgy nyilatkozol vírus témában te seggfej. Na ők csináltak egy tanulmányt ami letölthető és lefordítható. Tudod seggfej az ő költségvetésük nem kicsi ha akarod utána nézek, de brutális a mi dolgainkhoz képest. A mi egyetemeink az első 600- ban sincsenek benne, de végre 1+2 beért a 600-800 közé. Tehát nulla az elismertségünk, ahol te végeztél az faiskola volt. Két gyermeken is top 100-as egyetemen végzett a briteknél és tudom mi a különbség, nekem 4 diplomán van seggfej. Na a lényeg az hogy okosodjál te is, (ha érdekel a link beteszem ide) hogy a víruska kapcsolódik a légszennyezéshez PM2,5 méretűhöz, amúgy is pici csak 80 nanométer és nem tudod megállítani semmivel. Egy hétig vidáman fertőző és szárnyal a széllel a szmoghoz tapadva. Baszhatod a maszkot. Na a Harward kimutatta hogy a szennyezés minden mikro grammnyi növekedése 8% fertőzési növekedést okoz, és ezt nem az újukból szopták hanem mértek sokat tudod ott sok az ember is. Van erre műszerem és én is mértem hogy a bezárt ablakok milyen mennyiségű levegőt szívnak be, nagyon jelentőset (más okból mérek - fűtési rendszer találmányom van). Már rendelheted az urnát ha olyan helyen vagy ahol kimutatják a szmogot cseszd meg :)

2020.09.21. 18:30:09

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 18:30:47

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:31:27

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 18:32:27

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 18:33:29

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 18:34:23

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 18:35:10

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:36:08

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 18:37:09

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 18:37:52

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

cavalry 2020.09.21. 18:38:14

@Hasdrubal: Az N95 maszk tényleg a legjobb az olcsóbb kategórián belül (ezt eltaláltad) DE CSAK A PÁRACSEPPEL KÖZLEKEDŐ VÍRUS ELLEN VÉD. Képzeld nem úgy terjed a járvány igazán, mert kimutatták hogy a szennyezett területeken nő és ott ahol tömeg is van (város, stb.). A maszk hasznos, de nem véd meg cseszd meg. Szart sem ér a szmoggal terjedő vírus ellen mert 80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi csak a túlnyomásos védőruha te alig képzett faszfej. Tanulj újra, ahová te jártál az faiskola volt és ma már annyit ér mint egy fodrásztanfolyam. Mindenkinek jogában áll hülyének lenni de legalább kussolj.

2020.09.21. 18:38:45

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:39:27

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 18:40:27

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 18:41:17

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:42:19

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

cavalry 2020.09.21. 18:42:58

@Hasdrubal: "1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől." Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát? Mi ez all inkluiziv tenger parti nyaralás baszd meg? Kuss van és otthon rohadsz ha mondják, és nézheted a tévét, meg dughatod az asszonyt . Olvass baszd meg ha eddig nem tetted. Megírhatod az emlékirataidat: "Hogy élt egy hülye, aki fodrász tanfolyamot végzett". Azért jósolj: irj egy számot hányan fognak elhunyni karácsonyig a te hülyeséged miatt (+ a többi sorstársad).

2020.09.21. 18:43:06

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:43:48

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 18:44:34

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

cavalry 2020.09.21. 18:44:41

@Hasdrubal: @Hasdrubal: "1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől." Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát? Mi ez all inkluiziv tenger parti nyaralás baszd meg? Kuss van és otthon rohadsz ha mondják, és nézheted a tévét, meg dughatod az asszonyt . Olvass baszd meg ha eddig nem tetted. Megírhatod az emlékirataidat: "Hogy élt egy hülye, aki fodrász tanfolyamot végzett". Azért jósolj: irj egy számot hányan fognak elhunyni karácsonyig a te hülyeséged miatt (+ a többi sorstársad).

2020.09.21. 18:45:33

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 18:46:12

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

cavalry 2020.09.21. 18:46:28

@Hasdrubal: @Hasdrubal: Na figyelj ide te szófosó barom. Nem én akarok okoska lenni, mert nincs arra időm hogy az ilyen elmebeteget mit te megvédjem saját magától. A tények makacs dolgok. Tudod van egy egyetem amelyik a világon a z összes rangsorban az első, a Harward, inkább az ő intézetüknek hiszek és nem neked ebben remélem megegyezhetünk hogy velük szemben annyi esélyed van, mint ha csatornapucoló lennél és úgy nyilatkozol vírus témában te seggfej. Na ők csináltak egy tanulmányt ami letölthető és lefordítható. Tudod seggfej az ő költségvetésük nem kicsi ha akarod utána nézek, de brutális a mi dolgainkhoz képest. A mi egyetemeink az első 600- ban sincsenek benne, de végre 1+2 beért a 600-800 közé. Tehát nulla az elismertségünk, ahol te végeztél az faiskola volt. Két gyermeken is top 100-as egyetemen végzett a briteknél és tudom mi a különbség, nekem 4 diplomán van seggfej. Na a lényeg az hogy okosodjál te is, (ha érdekel a link beteszem ide) hogy a víruska kapcsolódik a légszennyezéshez PM2,5 méretűhöz, amúgy is pici csak 80 nanométer és nem tudod megállítani semmivel. Egy hétig vidáman fertőző és szárnyal a széllel a szmoghoz tapadva. Baszhatod a maszkot. Na a Harward kimutatta hogy a szennyezés minden mikro grammnyi növekedése 8% fertőzési növekedést okoz, és ezt nem az újukból szopták hanem mértek sokat tudod ott sok az ember is. Van erre műszerem és én is mértem hogy a bezárt ablakok milyen mennyiségű levegőt szívnak be, nagyon jelentőset (más okból mérek - fűtési rendszer találmányom van). Már rendelheted az urnát ha olyan helyen vagy ahol kimutatják a szmogot cseszd meg :)

2020.09.21. 18:47:59

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 18:48:55

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 18:49:34

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:50:24

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 18:51:06

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:52:01

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 18:53:01

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:53:50

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 18:54:54

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 18:55:31

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 18:56:13

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 18:57:01

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 18:58:01

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 18:58:55

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 18:59:53

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 19:00:41

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:01:21

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

Buchhalter 2020.09.21. 19:01:46

@cavalry: kolmolytalan vagy. Ez nem járvány ,hanem műbalhé.És persze egyeseknek jó ok az adópénzek dézsmálása.Persze globális szinten.Mert ha valaki német vagy török politikus egy kutya.

2020.09.21. 19:02:23

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 19:03:23

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 19:04:13

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:04:49

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 19:05:26

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:06:23

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 19:07:14

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 19:08:12

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 19:09:13

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 19:10:02

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 19:12:17

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:13:04

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 19:14:06

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 19:15:02

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 19:15:43

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:16:35

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:17:18

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 19:18:23

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 19:19:24

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 19:20:10

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:21:13

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 19:22:17

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 19:22:59

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 19:23:38

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:24:29

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 19:25:18

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 19:26:23

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 19:27:08

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:27:49

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 19:28:25

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:29:22

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 19:30:07

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 19:31:20

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 19:32:09

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 19:32:47

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 19:33:45

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:34:37

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 19:35:25

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 19:36:31

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:37:22

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 19:38:24

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 19:39:07

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 19:39:43

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 19:40:30

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 19:41:20

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 19:41:58

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 19:42:57

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 19:43:56

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 19:44:45

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 19:45:32

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 19:46:23

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 19:47:11

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 19:47:53

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 19:48:53

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 19:49:38

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 19:50:40

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 19:51:44

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 19:52:28

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 19:53:22

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 19:54:14

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 19:55:04

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 19:56:04

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 19:56:43

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 19:57:48

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 19:58:31

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 19:59:36

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 20:00:33

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 20:01:31

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 20:02:27

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 20:03:04

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 20:04:00

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 20:05:00

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 20:05:41

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 20:06:23

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 20:07:10

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:07:49

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 20:08:46

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 20:09:29

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 20:10:30

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 20:11:33

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 20:12:30

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 20:13:19

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 20:13:59

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 20:14:48

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 20:15:43

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:16:36

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 20:17:40

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 20:18:18

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 20:19:15

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 20:19:50

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 20:20:28

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:21:31

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 20:22:33

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 20:23:25

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:24:49

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 20:25:37

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 20:26:27

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 20:27:11

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 20:27:53

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

Buchhalter 2020.09.21. 20:28:09

@Hasdrubal: a véres kurva anyád aki kiszart a végbelén,kreténállatka. Bár találkoznák veled személyesen! Péppé verném az agyad.

2020.09.21. 20:28:58

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:29:58

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 20:30:59

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:31:54

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 20:32:57

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 20:33:40

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 20:34:36

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 20:35:39

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 20:36:24

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 20:37:13

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 20:37:49

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 20:38:35

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 20:39:24

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 20:40:21

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 20:40:59

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 20:41:59

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 20:42:50

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 20:43:52

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 20:44:39

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 20:45:38

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:46:21

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:46:59

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 20:47:44

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:48:25

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 20:49:30

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 20:50:11

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 20:50:51

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 20:51:30

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 20:52:18

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 20:53:09

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 20:54:14

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:54:52

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 20:55:34

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 20:56:28

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:57:12

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 20:58:05

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 20:58:50

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 20:59:51

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 21:00:35

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 21:01:30

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 21:02:31

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 21:03:31

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 21:04:11

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 21:05:05

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 21:06:09

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 21:07:13

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 21:07:49

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 21:08:29

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 21:09:28

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 21:10:12

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 21:11:16

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 21:12:11

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 21:13:13

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 21:14:16

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 21:15:02

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 21:15:56

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 21:16:32

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 21:17:23

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 21:18:04

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 21:19:00

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 21:20:03

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 21:20:44

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 21:21:28

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 21:22:19

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 21:23:17

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 21:24:10

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 21:24:59

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 21:25:40

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 21:26:16

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 21:27:10

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 21:27:52

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 21:28:29

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 21:29:11

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.21. 21:29:51

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 21:30:42

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 21:31:43

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 21:32:35

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 21:33:22

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 21:34:20

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 21:35:15

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 21:36:17

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 21:36:55

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 21:37:38

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 21:38:31

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 21:39:07

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 21:40:00

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 21:40:42

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

Billy Hill 2020.09.21. 22:23:29

Nini, a lovasság teljesen kiütötte a pun-cicát LOL!

phls 2020.09.21. 22:46:30

@Hasdrubal: megint elkezdted, BÜDÖS? Dögölj vissza a kurva anyádba.

2020.09.21. 22:59:45

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.21. 23:40:25

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 23:41:21

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 23:42:08

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 23:43:09

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 23:43:45

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 23:44:36

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:45:23

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 23:46:15

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 23:47:11

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 23:48:00

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:48:51

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 23:49:51

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:50:28

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.21. 23:51:10

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.21. 23:52:02

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 23:54:07

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:55:03

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:55:56

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:56:38

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 23:57:14

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 23:58:03

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 23:58:54

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.22. 00:01:43

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.22. 00:02:24

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.22. 00:03:14

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

cavalry 2020.09.22. 00:03:37

@Hasdrubal: Keresd meg a Harward cikket te elmebeteg infantilis faiskolát végzett másológép. Egy gyerek sem csinál ilyet hogy ugyanazt másolgatja. Nekem megvan az anyag letöltve is, meg lefordítva. De hülyéknek nem adom meg, hagy szívd a tápot ha már szmogos helyen laksz úgyis mert hol laknál te proletár :) . Én a birtokomon el vagyok jól, ami akkora mint a Vérmező saccra csak sokkal szebb. Leszarom a hülye járványodat abba te fogsz beledögleni te barom, én csak nézem a tévében. Majd lélegezz a gépen ha tudsz se seggfej :) De megnéztem a költségvetésüket, keresd meg és utána gondolkozz el rajta mire képesek és mire nálunk a fapados iskoláinkkal ahová te is jártál, és ezért vagy ilyen sík hülye.

2020.09.22. 00:04:04

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.22. 00:04:44

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.22. 00:05:34

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.22. 00:06:29

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.22. 00:07:16

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.22. 00:08:10

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

cavalry 2020.09.22. 00:08:19

@Hasdrubal: Ne röhögtess már, az ultra finom részecskéket nem fogja meg semmi. Csak hogy okosodj is ha már iskolában nem sikerült. A csodásan tiszta Kékes tetőn mért levegő egy köbcentijében 3000 db mérhető. A Kossuth Lajos utcában ugyanígy 1 cm3 -ban már 24000 db van, az Alagútban meg 250000. Mi a franc fogja ezt meg? Semmi. Olyan mechanikus szűrő nem létezik. Különben ha lenne akkor nem számítana a légszennyezés semmit.De belehal 3-4 millió ember simán (WHO) és nem segít az N95, mag az FFP2-3 semmit. Olvass ha már eddig nem sikerült.

2020.09.22. 00:09:11

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.22. 00:09:51

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.22. 00:11:26

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.22. 00:12:14

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.22. 00:13:04

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

cavalry 2020.09.22. 00:13:34

@Hasdrubal: A Harward nevét sem tudod leírni te faiskolát végzett nagy magyar gondolkodó. Tudom ki vagy te viszont nem hogy én ki, ez bizony kurva nagy hátrány remélem tudod :) A legfontosabb a felderítés a könnyű lovasságnál és csak utána indul a lovasroham. Majd a füledbe súgom a linket, csak várj türelemmel az nagyon izgi lesz..

2020.09.22. 00:13:39

@cavalry: én olvastam, linkeltem, te hasból hazudsz éktelen baromságokat.

2020.09.22. 00:14:32

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.22. 00:15:06

@cavalry: pont, hogy én olvastam, linkeltem, te hasból hazudsz éktelen baromságokat.

2020.09.22. 00:20:14

@cavalry: "A Harward nevét sem tudod leírni te faiskolát végzett nagy magyar gondolkodó. T"

Harvard, faszfejkém, Harvard! Te nem tudod a nevét, és még te ugrálsz! Akkora fasz vagy, hogy utána se nézel, vakon írod a blődségeket, ömlik a szar a szádból.

en.wikipedia.org/wiki/Harvard_University

az,hogy te tudod, ki vagyok, az csak azt jelenti, hogy soha életedben nem jöhetsz elő azzal, hogy hogy leszerepeltél itt, hanem szégyellned kell életed végéig, te szerencsétlen!

cavalry 2020.09.22. 00:20:44

@Hasdrubal: kedves barátom, ez nem kamu. Meg minek is találnám ki, mi a francnak lenne az jó. Fogd már fel az okos kis fejecskéddel hogy ez az igazi hír amit mondtam. Mert mindenki a maszkokkal van elfoglalva ami jó és hasznos is csak szart sem ér a szennyezéshez tapadt vírus ellen, ha ezt nem hiszed keresd meg a linket. Esküszöm igaz, be is írhatnám ide de nincs kedvem, mert udvariatlan vagy. Amúgy meg gondold végig mekkora röhej, hogy Budapest szennyezett területen a maszkban bízva mászkál mindenki és nem ér semmit. De szar ügy nem? Na szép álmokat és gondolkodj el ezen .

2020.09.22. 00:23:57

@cavalry: "A Harward nevét sem tudod leírni te faiskolát végzett nagy magyar gondolkodó."

itt írtad: antivelemeny.blog.hu/2020/09/19/a_10_nevetseges_indok_a_maszkhordas_elkerulesere/full_commentlist/1#c38974830

Harvard, faszfejkém, Harvard! Te nem tudod a nevét, és még te ugrálsz! Akkora fasz vagy, hogy utána se nézel, vakon írod a blődségeket, ömlik a szar a szádból.

en.wikipedia.org/wiki/Harvard_University

az,hogy te tudod, ki vagyok, az csak azt jelenti, hogy soha életedben nem jöhetsz elő azzal, hogy hogy leszerepeltél itt, hanem szégyellned kell életed végéig, te szerencsétlen!

És ha ismersz, akkor tudod, hogy nem faiskolát végeztem, hanem nálad jóval magasabb a végzettségem.

cavalry 2020.09.22. 00:26:19

@Hasdrubal: Hát ezt benyaltad rendesen. Több órája töltöttem le a reportot csak tudtam hogy írják :) finance.harvard.edu/annual-report Néha a kis provokáció segít. Na most ugyanígy keresd meg a szennyezéssel kapcsolatos anyagot is, holnapig házi feladat. Ha nem találod meg, akkor megadom neked, de akkor ugyanígy beégsz mint most. Akkor ne internetezz ha nem tudsz keresni. Viszlát.

2020.09.22. 00:27:28

@cavalry: @cavalry: "minek is találnám ki"

Minek vannak koronavírus-járvány tagadók? Minek találnák ki? Egyébként szerintem nem a semmiből találtad ki, csak ferdítesz-lódítasz. Ha 90 felett lenne az IQ-d, akkor felfognád, hogy az "esküszöm"-öt a hajadra is kenheted, te félkegyelmű! Esküdni, névtelenül, a sötétben, a pincében?! Ugyan már! Állj elő névvel, és úgy esküdj!

cavalry 2020.09.22. 00:28:29

@Hasdrubal: A magyar végzettség lószart sem ér csak szólok. Ha van top 100-as végzettséged askkor4 komolyan veszlek. egyébként faiskola. Az iskoládról nem is hallottak még kint, keresnék egy kicsit hogy létezik e egyáltalán. 600 világos oda sem fér be.

2020.09.22. 00:29:56

@cavalry: "Több órája töltöttem le a reportot csak tudtam hogy írják "

Hát, látod, te kis gyengeelméjű, pár óra alatt elfelejtetted.

antivelemeny.blog.hu/2020/09/19/a_10_nevetseges_indok_a_maszkhordas_elkerulesere/full_commentlist/1#c38974830

Pont ezért sem lehet megbízni abban, hogy valamit bemondásra mondasz.

2020.09.22. 00:30:55

@cavalry: "Több órája töltöttem le a reportot csak tudtam hogy írják "

Hát, látod, te kis gyengeelméjű, pár óra alatt elfelejtetted.

antivelemeny.blog.hu/2020/09/19/a_10_nevetseges_indok_a_maszkhordas_elkerulesere/full_commentlist/1#c38974830

Pont ezért sem lehet megbízni abban, hogy valamit bemondásra mondasz.

cavalry 2020.09.22. 00:31:14

@Hasdrubal: Én nem vagyok vírus tagadó, sőt, pont a védekezés miatt teszek ezt azt. A szennyezéses mókát én már február körül publikáltam, a Harvard meg csak mostanában . Jelenthetnek. Ez azért is volt, mert már régebben rájöttek mások, amit olbastam vagy 3 éve, hogy a szennyezési körzetek és a különféle betegségek gyakorisága egybeesik. De én foglalkoztam is a szennyezéssel más okból ezért mindent tudok róla amit itt szinte senki.

2020.09.22. 00:32:20

@cavalry: "a van top 100-as végzettséged askkor4 komolyan veszlek. "

Neked bottom 100-asod sincs.

cavalry 2020.09.22. 00:34:33

@Hasdrubal: 4 db van, az ötödiket kihagyom. Egy amerikai, csak hogy fogd fel. A tiéd meg bármilyen szép, akkor is ha magyar az csak faiskola. Ez persze nem számítana ha közben Nobel díjas lettél.

cavalry 2020.09.22. 00:37:55

@Hasdrubal: Nyilván nem sorban egymás után csináltam, hanem párhuzamosan kettesével, (közben kaptam fizetést :) az amerikai az külön van.

cavalry 2020.09.22. 00:39:20

@Hasdrubal: MENTEM ALUDNI, HA NEM TALÁLOD MEG AKKOR BERAKOM A LINKET HOLNAP.

2020.09.22. 00:42:22

@cavalry: pont annyira lettem Nobel-díjas, mint amennyire te tudtad a Harvard helyesírását, te kis selejt!

2020.09.22. 00:43:15

@cavalry: pont annyira lettem Nobel-díjas, mint amennyire te tudtad a Harvard helyesírását, meg amennyire igazolni tudtad a sok kamudat, te kis selejt!

szánmonoxid 2020.09.22. 04:24:24

@cavalry:
"Bernoulli törvényét a népesség 90%-a nem érti "

Az a baj, hogy te is ebbe a 90%-ba tartozol, még ha dobálózol is a törvény nevével.

"Fújjd ki a levegődet egy zacskóba. Nézd meg mennyi a térfogata, mert ha sikeres vagy 3-4 liter lehet."
Vitálkapacitás-mérésnél egy nagyon jó tüdejű embernél, általában sportolóknál.

Valójában egy átlagos lélegzetvétel nyugalmi állapotban kb. fél (0,5) liter levegő.

Nem az a gond, hogy hülyeségeket akarsz és vagy vagy csak képes írogatni, hanem hogy okosságként akarod őket eladni.

2020.09.22. 08:10:25

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:11:54

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:13:46

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:14:38

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:15:40

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:16:26

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:17:22

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:18:25

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:19:20

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:20:20

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:21:18

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:22:06

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:22:42

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:23:23

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:24:23

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:25:23

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:26:18

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:27:09

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:27:55

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:28:55

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:29:33

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:30:31

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:31:18

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:31:56

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

cavalry 2020.09.22. 10:44:43

@szánmonoxid: A 0,5 liter akkor van ha percenként 16 szor fújkálsz kifelé. Nem erről volt szó. Ha beszívsz és kifújsz célzatosan akkor nyilván a tüdő kapacitás függvényében változik a mennyiség, ez elérheti a 4 litert ennek függvényében, lehet nálad csak 2 . Na és? A tétellel kapcsolatban meg valamit nem értesz ez a te gondod. A lényegre koncentrálj: a síj hülyék a maszkból szteretnének visszaszívni eljasznált levegőt. Na ez nem fog menni. Ha sikerül akkor viszont még helyesírási hibát is találhatsz te is az irományban ha már nem is értesz belőle semmit, sok sikert. Addig is olvasgass ez is engem igazol amúgy. Csak én ezt már februárban megírtam baszd meg. divany.hu/eletem/2020/09/22/koronavirus-vedotavolsag-fertozes/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

cavalry 2020.09.22. 10:48:42

@Hasdrubal: Kia franc foglalkozik most a maszkokkal. A szart véd meg akkor ha már nem a páracseppel terjed. Fogd már fel a faiskoláddal hogy másról van szó, nem erről beszélek nem világos. HA NEM TALÁLTAD MEG A hARVARD TANULMÁNYT AKKOR FELEJTŐS A NETES KÉPZETTSÉGED. KERESNI TUDNI KELL Olvasgass ADDIG te is. ha normálisan kléred berakom a linket, de ha továbbra is faszkodsz ezzel a másolgatással akkor szólok az óvónőnek és mész a sarokba és szophatod az újjadat. divany.hu/eletem/2020/09/22/koronavirus-vedotavolsag-fertozes/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

cavalry 2020.09.22. 11:04:43

@Hasdrubal: Mindent tudok igazolni (nyilván) és a röhej az hogy pont mostanában már kezdenek jönni azok a közlések nagy szervezetektől amit én közöltem februárban. Kérek egy Nobel díjat. Ha akkor elhiszik amit írtam (nyilván csak logikailag volt állítva hiszen nincs szervezetem arra hogy mérésekkel bizonyítsam) ma több százezer halottal lenne kevesebb. Most nálunk lesz egy csomó halott, mert a kutya sem foglalkozik itt a Harvard tanulmánnyal és a szennyezett területeken fognak hullani az emberek mint a légy. Én szóltam. Nem vagyok forradalmár nem fogok házalni és győzködni idiótákat. Az orvosok meg nem foglalkoznak az áramlástannal amíg nincs baj, mert baj akkor van ha baj van. Orvos a statisztikához sem ért mert amit tanul az az elemi szint, tehát hiába lát adatokat nem ért hozzá. Mi a picsának orvos értékeli a statisztikát amikor ez egy másik szakma? Ma már hatalmas statisztikai szoftver apparátus elérhető (sok éve egyébként) amit orvos nem tud kezelni, mert az bizony nem könnyű feladat neki. Minek baszakodik vele az idióta mikor hülyeségeket beszél róla. ja mert polihisztor. Lényegtelen körülmény csak érdekesség hogy 2 évig ez volt a munkám anno hogy egészségügyi statisztikai szoftver alkalmazást kellett csinálnunk (az alapszoftver adott volt) csak az alkalmazást fejlesztettük, orvos tudósok részére. Kurvára nem értettek a statisztikához hiába kandidátus. Az agyamra mentek kb. Ma sem tudják lekérdezni még az EUSTAT-t sem hogy ne hülyeség legyen az eredmény. Az orvosi diploma nem jelenti gondolkodás módszertani képzést. A matematikusi sem. Az egy másik móka. Mindenki megtanulhat gondolkozni mert a képesség általában megvan, csak nem tanulja meg ezért annyira ért hozzá mint egy molylepke.

cavalry 2020.09.22. 11:13:55

@Hasdrubal: Maszk = páracsepp+vírus megfogása. Ha nincs páracsepp akkor az másik feladat. Fogd fel, a többi igaz lehet a linkeken, de nem ez a kérdés. Neked egy testhez álló kérdés. Ha 10000 lövedék kilövése kellett hogy egy embert eltaláljanak halálosan -átlagosan, (II. VH statisztikai adat.) akkor milyen valószínűséggel kapott halálos találatot egy átlagos katona? Ezek szerint a háború nem is veszélyes? Egy német géppuska MG42 1200 lövést ad le percenként. A vírus is hasonló feladat lenne. De soha nem fogod megoldani a feladatot mert faiskolát végeztél :)

2020.09.22. 21:30:35

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 21:31:21

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 21:32:25

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 21:52:12

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

Exploiter 2020.09.23. 09:42:45

@cavalry: cserébe már a modellekben nincs hova csökkenteni a halálozási rátát, hogy bármilyen szám kijöjjön bárhol.

Reactor 2022.04.30. 17:44:02

Jaham, egy párszázas maszk ami a pollent se fogja meg, az majd jóóóóóóóóól kibaszik a vírussal... :DDD
Tényleg van olyan dinka, aki ezt elhitte és készpénznek vette? Ja igaz is, Magyarországon élünk, az egy főre jutó idióták száma itt 2...
A tűzoltók és a honvédség is csak brahiból költ súlyos százezreket gázmaszkokra, tudjátok, olyan sok pénze van az adófizetőknek mifelénk, muszáj elpisálni valami baromságra ugye...
Dr. Gődénynek pedig annyiban speciel igaza volt, hogy a "vájrösz" nem egy ultraveszedelmes világpusztító armageddon. Azóta is kíváncsian fürkészem az utcákat, hátha meglátom a bevizionált hullahegyeket, de eddig nem jártam szerencsével. Bizonyára az én szemeim rosszak.
süti beállítások módosítása