Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Ellenvélemény

Elegem van a péniszméregetésből!

Aranyi Anita írása

2020. július 06. - Frank S. Casetti

Most már igazán elegem van a péniszméregetésből!

 

Éppen békésen böngészgettem az interneten a hírek között, amikor egy barátnőm felhívta a figyelmemet erre a kedves cikkre. Ekkora kártékony szennyel ritkán találkozom már kora reggel. Kezdjük az elején.

 

1. Végletekig tárgyiasító és szexista.

Gondoljunk csak bele: mekkora lenne a visszhangja, ha arról szólna a cikk, hogy egy kutatás szerint a férfiak legnagyobb százaléka E kosaras mellmérettel rendelkező hölgyekre tudott orgazmust produkálni, de egészen jól szerepeltek az F kosaras mellek is? A 20 és 22 cm-es pénisz kifejezetten nagynak számít, és saját baráti körömben lévő nőktől is sokkal inkább az a visszajelzés, hogy az ekkora szerszám inkább fájdalmas, mint élvezetes.

2. Az orgazmust teszi meg a szex alfájának és omegájának.

Nőként kifejezetten zavar, amikor az ilyen cikkek orgazmushajhászatra buzdítanak. Nekünk a szex sokkal több, mint egy verseny, rajt cél győzelemmel. Az intimitás, a kreativitás, a kezdeményezőkészség, a szenvedély miért marad ki mindig ezekből a cikkekből? Ezek sokkal többet jelentenek számunkra, mint hogy végül volt-e orgazmusunk, és anélkül is fantasztikus élményt jelent számunkra a jó szex.

3. A végén még magyarázkodik is.

Nem elég, hogy a cikk háromnegyedében azzal foglalkozik, hogy csak a pornós méretű lőcsöket szeretik a nők, a végére még szemtelenül oda is írja, hogy “De nem a méret a lényeg.” Akkor most vagy hazudtál az egész cikkben, vagy hazudsz a végén, hogy vigasztalni próbáld azokat, akiknek porig romboltad az önbecsülését...gratulálok.

 

Az én tanácsom nektek srácok: röhögjétek ki az ilyen cikkeket, nyomjatok rájuk diszlájkot, fejezzétek ki kommentben a nemtetszéseteket. Mert ahogy egy nőt sem a mellmérete tesz jó szexpartnerré, úgy titeket is degradáló csak a jogar mérete alapján megbélyegezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://antivelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6815986276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorinda41 2020.07.07. 11:50:52

Elolvasol egy ilyen szenny cikket és képes vagy reflektálni rá. Minek??? Az egész egy agyament baromság. Valami töltelék cikk, mert éppen nem volt más, ami kitöltse az üres helyet. Már csak annyi hiányzott belőle, hogy brit tudósok....

videki gyerek 2020.07.07. 12:46:30

@Dorinda41: Abban igaza van, ha megforditanank, es a nokrol jelenne meg egy ilyen degradalo, lealazo cikk, akkor mar 200 feminaciszervezet orjongve tiltakozna, es cikkiro azonnali kivegzeset kovetelne. Tuntetest szerveznenek a Gyurcsany es kore "EN IS NO VAGYOK " tablaval vonulna, a mediaban pedig megsemmisitenek az illetot. De most nem tortenik semmi, mert a feminaci szervezetek evek ota azt hirdetik, hogy minden ferfi nemieroszakolo allat, nem is tekintheto embernek, tehat nincsennek erzeseik ezert nyugodtan le lehet alazni oket.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.07. 12:56:24

Alapvetően ott a tévedésed, hogy komolyan elhiszed, minden férfi a nagy mellere gerjed.

A valóságban több férfi van, aki a kis vagy közepes mellett kedveli.

Ugyanez péniszméretben.

Benedith 2020.07.07. 13:14:05

Nem számít a méret! Csak ha kicsi....

Burgermeister 2020.07.07. 13:55:12

Plussz a tag p..na temaja is idevag!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.07. 14:03:44

@MAXVAL bircaman közíró: Jó, tudjuk, te a pis péniszeket szereted, mert az nem repeszti szét a segged.

exilis 2020.07.07. 14:13:30

Nem csak a péniszméret amin nyugodtan lehet röhögni, ugyanígy hangosan és következmények nélkül lesajnálhatók és a kopaszok, az alacsonyak, a szőrösek, vagy a csórók. Őket így egyenként szabad hangosan kiröhögni, és a "ha utolsó férfi lenne a földön akkor se kéne" jelzővel illetni, és felszólítani, hogy meg se próbáljon közeledni egy valamire való nőhöz, mert csak szánalmas megaláztatás lesz a jussa.

Természetesen halmozódhatnak, átfedik egymást ezek a kategóriák, tehát az alacsony-kopaszodó-csóró-kispöcsű az valami egészen aljas, és megvetésre méltó teremtmény, csak köpködni szabad, de azt is csak plexi mögül.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.07. 14:22:22

@exilis: Csak van egy másik oldal, amikor a kopasz, sörhasúak szexistennek hiszik magukat, akik előtt a nőknek el kellene alélniuk és olyan stílusban is beszélnek velük. Nagyon utálom a környezetemben azokat, akik férfiak közötti beszélgetésünkben kibeszélik a nőket, miközben ők sem Adonisznak születtek.

exilis 2020.07.07. 14:28:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Úrfi, kegyed még nem hallott valódi női beszélgetést. Egy férfit se hallottam még kibeszélni mások előtt a felesége szexuális szokásait, míg ne legyen kétséged, a feleséged barátnői, kolléganői pontosan tudják, neked mekkora van, és hol, hányszor, vagy hányszor nem kapja meg amit meg kéne. A sörhasú férfiak nagyhangú dumája csak "kis pénisz kompenzáció", mindig általános, és hangos, és igazából semmi másról nem szól, mint saját férfiasságuk megerősítéséről és bizonygatásáról.

Void Bunkoid 2020.07.07. 14:31:37

A nők nem a f*szmérettől gerjednek be, hanem a testmagasságtól.

Ha egy pudvás fogú, kisfaszú csóró vagy, de közelíted a két métert, máris a szingli nők 90 százaléka randizni akar veled.

Pedig nem értem mi előnye van a magasságnak a teszkó felső polcának elérésén kívül. Kényelmetlen, nehéz ruhát kapni, folyton beb*szod a fejed, és akárhova ülsz le moziban, garantáltan mögéd valami ingerült pöcs lesz aki pusztán a magasságod miatt (amiről nem tehetsz) az egész film alatt szid, meg rugdossa a széked támláját (koncerten ugyanez, csak ott a moshpiten kívül is folyamatosan lökdösni fognak, hogy takarodj már előlük).

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.07. 14:40:48

@exilis: Rendben, de a a meghízott nők nem képzelik magukat manökennek és nem mászkálnak úgy mint akik előtt elalélnak a férfiak.

exilis 2020.07.07. 14:42:28

@Void Bunkoid: A magas férfi státusszimbólum, egy nőnek. A világ szerencséje, hogy a pénz és a hatalom ugyanígy hat rájuk, így az alacsony férfiak inkább arra mennek rá (Napóleon, Orbán) hogy nőt kapjanak, és nem esnek neki kiírtani a magasakat :D

A pénz és a hatalom azért is jó hogy létezik, mert semlegesít minden más tulajdonságot, tehát ha kopasz/alacsony/szőrös/kispöcsű vagy, DE van sok pénzed és hatalmad, akkor semmilyen hátrányod nem származik eme előnytelen tulajdonságaidból. Na ugye, minek rinyálni, menj pénzt és hatalmat szerezni, és minden meg van oldva.

exilis 2020.07.07. 14:44:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nem -e??? Menj végig egy sétálóutczán és nézd meg, hány elhízott hölgyemény flangál haspólóban :)

Void Bunkoid 2020.07.07. 14:54:59

@exilis: attól még ugyanúgy bevered a fejed a villamoskapaszkodóba, meg lökdösnek a koncerten :)

Void Bunkoid 2020.07.07. 14:59:59

@exilis: amúgy a kövérebb, de kihívóbb hölgyek legalább tudatosan öltöznek kurvásan, és konkrétan elvárják, hogy beszóljanak a férfiak a bájaikra. A sudár gazellatermetűek IS kurvásan öltöznek, ám ők csak akkor nem fognak felháborodva ügyvédhez rohangálni, ha feltűnően virítod a lóvét/hatalmat - vagy ugye két méter magas vagy.

]{udarauszkasz 2020.07.07. 15:37:15

@Látens Inszinuáció: "Láttam én már akkora nagyajkat, hogy betakarta az arcom. "
errol helybol az alien face hugger ugrott be :D

Örömhernyó 2020.07.07. 16:23:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @exilis: Egy jó barátom 23 évesen, egyetem alatt már teljesen kopasz volt a feje tetején, a fogai csálék, orra kampós, magassága kb. 172 cm, csukladozó hangon beszélt és raccsolt, csóró volt (tejfölös kenyér volt a napi tápláléka, amikor virslit vittem neki nem győzött hálálkodni, de azt is újságpapírról ettük meg), pocakja volt és rágta a körmeit. DE! Értelmiségi női voltak, angoltanár (kettő is pár év különbséggel), egyetemi tanársegéd, egyetemista lányok stb. Mert amúgy egy nagyon intelligens, határozott fellépésű, rámenős, jó humorú, szexéhes srác volt. Értett az emberekhez, pszichológiai szempontból elemezte őket, sakkfiguraként kezelte őket. Mondjuk kissé pszichopata is volt, ezért egy visszautasítás egy percig se lombozta le. A farka nagy volt, használta is, volt vagy 13 nője, amíg tartottuk a kapcsolatot. Az egyiket közösen dugtuk meg.
Azóta tudom, hogy a jóképűség, anyagiak, magasság semmit sem számítanak, csak határozottság kell, és meg kell találni azt, aki vevő rád tehát ha egy intelligens, értelmiségi arc vagy, akkor valószínűleg nem a menő kocsikra bukó műkörmös csajoknál leszel nyerő. De simán az is összejöhet.

Örömhernyó 2020.07.07. 16:27:39

@Látens Inszinuáció: "Az, hogy kinek mekkora, az a Hölgyeknél is csak genetika - na meg a sűrű használat, de ezt most hagyjuk."

A sűrű használat tagító hatása hülyeség. Genetika meg az öregedés játszik. Idővel az izomzat és minden szövet gyengül, ernyed. Akkor is, ha nem használják azt a muffot. Sőt, ha nem használják, csak öregszik, hízik az illető nő, akkor még jobban tágul, lazul, ereszkedik a muff. Használat során azért vannak összehúzódások (orgazmumus), ami segít megtartani az izomzat tónusát.

Billy a kölyök 2020.07.07. 17:44:51

Nagyon tiszteletre méltó a bloggertől, hogy így felhívja a figyelmet erre, de sajnos amit ajánl (röhögjétek ki az ilyen cikkeket, nyomjatok rájuk diszlájkot, fejezzétek ki kommentben a nemtetszéseteket) az szélmalomharc.
A női média (vagyis a teljes média kb. 99,8%-a) tele van ilyen és ehhez hasonló cikkekkel, műsorokkal, filmekkel, sorozatokkal stb. Egy életet rááldozva sem lehetne ezekre reagálni, ráadásul semmi hatása nem lenne. Ha a férfiakat mocskolják, rágalmazzák, ellenük hergelnek, gyűlölködnek, rágalmaznak az legfeljebb vastapsot kap a döntéshozóktól.

rozsomák 2020.07.07. 18:09:15

@Látens Inszinuáció: Egyszer összekeveredtem egy hölggyel.... ujjazás közben megfogta a kezemet, hogy négy ujjal ! Ne csak kettővel !
(Akkor éreztem, hogy hoppá, ez nem én műfajom. És amikor koitus, mondta is hogy "hű, de vékony vagy."
Így... dugás közben mondta ezt... ami persze nem segített sokat rajtam..
De hát jó nő - gondolom azóta is - csak nem hozzám illik.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.07. 19:29:54

@Örömhernyó: Maximálisan egyetértünk, ilyen van, de nem ez a jellemző.

Revolutionist 2020.07.07. 19:52:30

A 22 centis nagy merev fasz, egyáltalán nem fájdalmas, ha tudja a gazdája használni... de ha egy balfasz az illető, akkor akár lehet egy feleakkora is fájdalmas a nőnek... ennyi

javított állomány 2020.07.07. 19:54:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Csihadjál hülyegyerek. Ismerek olyan danidevitó formáju pasit aki olyan klasszis csajokat varrt le szakmányban akiknek még a fényképére sem mernéd kiverni a répádat.
Maseratival jár és több van neki 4 milliárdnál. Azt mondta ez az ő sármja.:-))

BéLóg 2020.07.07. 21:31:24

@MAXVAL bircaman közíró:
De a reflektáló PONT arról beszélt, hogy a nagymell ugyanolyan kamu cikk lenne mint ez a péniszméregető.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.07. 23:55:23

@javított állomány: És ezzel mit bizonyítottál, te kis faszfej? Az hogy van egy csomó nő aki a pénzre bukik? Hű! Mekkora felfedezés! Na, jó! Ha felnőttél és már távolabb látsz a tíz centis pöcsödnél, akkor gyere vissza és írogass arról hogy láttál már nőt esetleg levetkőzve!

Santer 2020.07.08. 00:41:42

Azér a mellméret had ne legyen már mindegy, na:)

gigabursch 2020.07.08. 06:29:34

Akkor a szerző szerint "nem a hossz, hanem a megtett út" számít, miközben tény, hogy nagyobb szerszámhoz nagyobb terpesztés kell.

Cinkes 2020.07.08. 08:42:59

@MAXVAL bircaman közíró: Nahát ki gondolta volna, hogy neked kis pöcsöd van... :)

javított állomány 2020.07.08. 10:25:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Egyrészt 18, ha már akkor már. Másrészt 49 éve volt az első mikor már épp elmúltam 13. Harmad rész indiferens hogy mikor láttam utoljára muffot. A lényeg hogy egy nagyképű fasszopó vagy és nem cáfoltál semmi abból hogy egy ronda pasinak is lehet jó muffja.A nőket nem kizárólag a tökéletes test izgatja fel hanem a pénz, a hatalom,társadalmi elismertség.
süti beállítások módosítása