Szavakban szélsőségesek vagyunk, tartalomban nem.

Ellenvélemény

Ellenvélemény

10 nevetséges indok a maszkhordás elkerülésére

Szubjektív lista

2020. szeptember 19. - Frank S. Casetti

Maszkot hordani kötelező. Dolgozzuk fel végre!

 

Jó, nem kell 0-24, csak a tömegközlekedésen, üzletekben, piacokon, zárt helyeken. Tetszik, nem tetszik, ez van! Mivel járvány helyzet van kihirdetve, a kormány hozott egy törvényt, amihez a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell. Hoztak egy általános szabályt, ami mindenkire vonatkozik, ugyanolyan szabályt, mint a plázákban az, hogy nem engednek be valakit ittasan. De persze mindig van kifogás, hogy miért nem veszi fel valaki. Összeszedtem tíz nevetséges indokot.

 

10, Neki miért nem szól?
Ez nem olyan kicsit, mint az oviban?
„Hát, ha a Józsi beleugrik a kútba, akkor én miért ne tehetném?! Hát, ha rajta nincs maszk, akkor rajtam miért legyen?! Hát mi az, hogy neki nem szól?!”. Azért nem szól egy dolgozó/biztonsági őr valakinek, mert veled van, elfoglalva baszod! Ha te felveszed azt a szart, akkor nem kellene ilyen retardált kérdésekkel fárasztanod az embert és nem éreznéd azt, hogy kipécéztek maguknak!

9, Magán sincsen!
Elismerem, nagy ritkán én is leveszem a maszkot. Például, amikor eszem, amikor iszom, amikor megvakarom a szakállamat, amikor kifújom az orromat. Egyébként mindig rajtam van munka közben/tömegközlekedésen/boltban. De ez is elég ovis hozzáállás, mert megint arról beszélünk, hogy valaki, valamit csinált (jelenesetben nem csinált) és már akkor felhatalmazva érzi magát az ember, hogy azt neki is szabad. Átültetném ezt a helyzetet egy másik kontextusba: Borkai Zsolt kokainozott és kurvázott egy jachton, közpénzből, mégsem csukták le érte. Akkor engem sem fognak, ha ezt megpróbálom bejátszani? Dehogynem! Azért, mert valaki egy fasz, neked nem kell annak lenned!

8, Nem kapok levegőt benne!
Az egyik személyes kedvencem. Imádom ezt a mondatot, mert ilyenkor mindig eszembe jutnak azok a szerencsétlen, megfulladt sebészek, akik a vírus előtt is maszkot hordtak műtét közben. És ilyenkor jön még a „Gyenge a tüdőm!”, „Asztmás vagyok!” mondatok. Két apró gondolat ezzel kapcsolatban:
1, Ha gyenge a tüdőd és a maszkban megfulladsz, akkor hogyan tudsz fülsüketítő hangon visítozni, ha megtagadják a kiszolgálást?!
2, Ha asztmás vagy, akkor is hord a maszkot, mert asztmások nagyobb veszélyben vannak, ha elkapják a vírust, illetve rengeteg VALÓDI tudós bizonyította már, hogy a maszk nem okoz problémát náluk.

7, Most megyek ki!
Amúgy ez a kedvencem! Most kapaszkodjon meg mindenki, mert egy durva dolgot fogok mondani, ami lehet, hogy az érzékenyebbeket kellemetlenül ér: Ha bemész egy olyan helyre, ahol kötelező a maszk, akkor kötelező lesz akkor is, amikor éppen mész ki, akkor is, ha csak átvágsz az épületen, akkor is, ha csak egy percre mész be! Kemény mi?! Pedig így van! Azt pedig senki ne felejtse el, hogy a kormányunk behozta a háromcsapás törvényét, ami alapján az adott objektumot (szándékos a kifejezés) kétszer büntetik, harmadjára bezárják. Hadd kérdezzem meg tőled, te maszk nélküli Che Guevara, te szabadságharcos, te forradalmár, hogy mégis hogyan veszed a bátorságot, hogy bárkinek is a munkahelyét veszélyeztetni merd?! Hogy van pofád egy ilyen alávaló, hitvány, teljesen erkölcstelen dologhoz?! Ha pedig bezárják a helyet, akkor a rengeteg, miattad elbocsátott alkalmazott bérét majd te kifizeted?! Nem?! Akkor hord azt a kurva maszkot! Szerintem azt a napi pár órát (utazás, bevásárlás) ki lehet bírni! Ha más a munkahelyén kibír 8-9-10 (vagy több) órát, akkor te ne mártírkodj!

6, Visszalélegzem a bacikat
Egy Angliában élő, egészségügyben dolgozó barátom véleményét, szó szerint beidézném ide:

Egyszerűen nem hiszem el! Nem fér a fejembe! Egy olyan egyszerű dologgal, mint a maszkhordása az egész járvány jelentősen lassulna és az emberek arról vitáznak, hogy mind meghalnak a maszktól és nem hordják! Nem. Soha senki sem halt meg egy helyesen hordott maszktól. Nonszensz, hogy a saját baktériumaidat lélegzed vissza (kb. 3%-a a testednek baktérium, ami testvérek közt is egy kg) és még soha, senki nem ájult el a maszktól. Hihetetlen, de a gyerekeknek sem lesz baja tőle, viszont nagymama cserébe nagyobb eséllyel éri meg a 80-at! Legyünk egy kicsit önzetlenebbek. Egy apró kellemetlenség életeket menthet.

Ja, tudom. Ő is a csúnya, gonosz, háttérhatalom embere. Ahogy mindenki, aki felemeli a hangját a jelenleg terjedő hülyeség ellen… Ezt a cikket is ők szponzorálták.
(Jelen lista pont fizetett promóciót tartalmazott. Ha nem érti miért nehéz az élete, nem képes többet felfogni a világból, mint a falon száradó festék, akkor fogja csak rájuk. Háttérhatalom, fogja ránk!)

5, Nincs is vírus!
Emberek halnak bele ebbe a szarba, több millióan veszélyeztetettek és te azt mered mondani, hogy nincs vírus, mert a szappan megöli, vagy mert nincs ellene vakcina? Hát képzeld el, hogy a rendszeres és alapos kézmosás nem csak ezt a vírust nyírja ki. Tudom, hogy ez most egy teljesen új információ volt, de próbáljuk meg felfogni. De gondolom az egyik legnagyobb hazai vírustagadó (aki a nem létező vírusba halt bele) most éppen valahol a Karib-szigeteken nyaral, mert rengeteg pénzt kapott azért, hogy elhitesse mindenkivel, hogy a Covid-2K19 ölte meg. Ja… Várjunk csak… Nem. Egy koporsóban végezte, mert BELEHALT a nem létező vírusba!

4, A maszk nem véd a vírustól!
Ugyanezt mondta Vajna Timi is. Nem igaz. Valójában azt mondta, hogy „Ha a fing átmegy a gatyán, akkor a maszk hogyan fogná meg a vírust?”. Mi lett a vége? Elkapta a vírust és most szörnyű kínjai vannak. Nem volt elég trauma neki, hogy Ibizán a betörőknek nem kellett a Nike cipője. Még ez is! Komolyan mondom, lassan megint nem fogok tudni aludni, mert annyi szörnyű dolog történik mostanában. Vajna Timi, a Barátok Közt forgatása is leállt… Fun fact: Az az ukrán pap is elkapta, aki szerint a melegek szexuális együttléte terjeszti a vírust. Ez az élet igazi iróniája!
De komolyra fordítva a szót: A sima maszkok valóban nem annyira hatékonyak, mint a professzionális társai, de hasznosabbak, mint hinnéd. Ezek nem arra vannak, hogy téged megvédjen, hanem arra, hogy te védj meg vele másokat. Mert akár hiszed, akár nem, egy sima, 200ft-os orvosi maszk is lecsökkenti annyira a tüsszentés/köhögés/beszéd közben a nyálpermetet, hogy az a távolság betartásával, gyakorlatilag veszélytelenné válik.
De itt egy tipp, külön neked: Ha nem akarsz sima maszkot hordani, mert nem véd meg, akkor hordj szénszűrős maszkot. Haladóknak a háton hordott oxigénpalackot is tudom javasolni, amiből belélegezheti a friss, vírusmentes levegőt.

3, Van rajtam! Nem látja?!
De. Mindenki látja, hogy van rajtad. Az álladon/karodon/hajadra kötve/a homlokodon/a lábadon. Mindenhol, csak ott nem, ahol kéne, a kibaszott arcodon! Nem! Nem jó, ha csak a szádat takarja el! Orrot és szájat is el kell takarnia! Nehezen fogod fel?! Akkor maradj otthon és nem kell rendesen, sem sehogy felvenned! Mellesleg, ha valaki úgy hordja a maszkot, hogy az orrán nincs, az ugyanolyan, mintha a boxerét is csak úgy venné fel, hogy a farka kilóg. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért olyan rohadt nehéz felvenni RENDELTETÉSSZERŰEN azt a rohadt maszkot!

2, Olvastam a neten, hogy…
Tudjuk! Olvastad a neten, valamelyik kuruzslótól (pl.: Gődény, Lenkei, Tamási), hogy a maszkhordása veszélyes/értelmetlen/helytelen/elnyomó/szájkosár és ezeknek a végtelen permutációja. Azt is olvastad a neten, hogy nincs vírus, azt is, hogy ha elkapod, akkor megfőzött hagymahéjat kell inhalálni, hogy a Lenkei féle táplálék kiegészítők majd megmentenek, hogy Gődény féle táplálék kiegészítők mentenek majd meg, azt is, hogy a Föld lapos, hogy gyíkemberek akarják átvenni a hatalmat és még annyi baromságot, hogy arra szavak nincsenek. De természetesen, ha valaki már Dr.-nek nevezi magát és kiszolgálja a maszk ellenes igényeket, akkor azok már hitelesek. Sőt, tovább megyek! Ha valaki tudósnak/orvosnak nevezi magát a neten, akkor annak a szava szent, sérthetetlen és mindenki más véleményét kenterbe bassza. Kipróbálom, hátha bejön.

Professzor Doktor Frank S. Casetti vagyok. Szakterületem az észosztás, polgárpukkasztás, véleménynyilvánítás. Szerény meglátásom szerint, aki hordja a maszkot, az morálisan, törvényileg és erkölcsileg is helyesen jár el. Aki pedig nem hordja, az egy retardált kretén, aki azt hiszi pár kamu cikk után, hogy ő a kiválasztott, aki mindent IS tud.

Most, hogy ezt is elolvastuk a neten, akkor igaznak kell lennie (az is), mert minden IS, ami a neten van, az igaz!

1, A maszk az elnyomás eszköze!
Gondolom a neten olvastad, vagy a YouTube-on láttad, hogy ez bizony így van. Vagy a szomszéd Marika néni mondta, aki azt is elmeséli, hogy mi volt Ráckevén a telken, amikor kiment. Be nem fogja a száját, csak mondja, mondja, mondja és mondja! Nektek, akik szerint ez az elnyomás eszköze, akik nem hisztek a vírusban, akik ellenzitek a maszkokat, akik mindenben konteókat láttok, szívem szerint azt javasolnám, hogy ne hordjátok, kapjátok el, tapasztaljátok meg milyen. Lehet, hogy sokan belehaltok majd, de ez a járulékos veszteség. De… sem erkölcsileg sem morálisan nem lenne helyes ezt mondanom, ezért azt javaslom, hogy olvasd el a lista többi pontját, ne ordibálj senkivel, aki arra kér, hogy vedd fel rendesen a maszkodat, ne arcoskodj feleslegesen, ne érezd magad kiválasztottnak (mert nem vagy az), ne játszd a szakértőt (mert az sem vagy). Csak tartsd be a kötelezőket és hidd el hamar túl lesz mindenki a jelenlegi helyzeten. Nekem is kellemetlen, én sem szeretem, de hordom. Szerintem ez senki számára nem kellene, hogy megterhelő legyen. Ha pedig mégis, akkor MARADJ OTTHON!

Ennek a listának nagy eséllyel lesz még folytatása, így szándékosan nem Top listás címet kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://antivelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4216207370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.09.21. 21:38:31

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 21:39:07

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 21:40:00

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 21:40:42

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

Billy Hill 2020.09.21. 22:23:29

Nini, a lovasság teljesen kiütötte a pun-cicát LOL!

phls 2020.09.21. 22:46:30

@Hasdrubal: megint elkezdted, BÜDÖS? Dögölj vissza a kurva anyádba.

2020.09.21. 22:59:45

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.21. 23:40:25

@Buchhalter: "Ehhez kepest a magyar kormany akkor is bajban van, ha kemenyen fellep es megvedi az idoseket, akkor is ha nem csinal semmit es meghalnak."

Orbán keményen is hülyén lép fel, és nem keményen is. Ez a baj. A dolog nem annyiból áll, hogy ha odabaszol, akkor jól csinálod. Rosszul is oda lehet baszni.

itt van, hogy mi mindent baszott el kormány, akár keményen, akár lágyan:

ertelemblog.wordpress.com/2020/08/30/mi-mindent-rontott-el-a-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben-a-masodik-hullamban/

ertelemblog.wordpress.com/2020/03/28/mi-mindent-rontott-el-az-orban-kormany-a-koronavirus-jarvany-kezeleseben/

Meg lehet nézni még, hogy mondjuk a német kormány se szélsőségesen kemény, se szélsőségesen engedékeny nem volt, és elég jól oldották meg eddig a járványt is és a válságot is.

Na, ehhez Orbán hülye, meg geci is.

2020.09.21. 23:41:21

@cavalry: " A lepratelepről sem lehetett kijönni igaz? "

nincs lepratelep. nincs olyan, hogy nem szabad kijönni. a lepra, ellentétben az olyan idióta, középkori, fasz felfogásokkal, mint amilyen a tied, különösebben nem terjed spontán, rövid idejű találkozás során.

en.wikipedia.org/wiki/Leprosy#Transmission

Lelőni tárgyalás nélkül téged kellene!

2020.09.21. 23:42:08

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 23:43:09

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 23:43:45

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.21. 23:44:36

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:45:23

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 23:46:15

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 23:47:11

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 23:48:00

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:48:51

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 23:49:51

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:50:28

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.21. 23:51:10

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.21. 23:52:02

@cavalry: az nem érv, te totálkáros, pszichopata selejt, hogy mindenféle hivatkozás nélkül hazudozol össze-vissza, visszaélve a Harvard nevével.

2020.09.21. 23:54:07

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:55:03

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:55:56

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.21. 23:56:38

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.21. 23:57:14

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.21. 23:58:03

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.21. 23:58:54

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.22. 00:01:43

@Bandibacsi34: te elmebeteg vagy. Most ebben a kommentben hol volt bármiféle érv?!

2020.09.22. 00:02:24

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.22. 00:03:14

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

cavalry 2020.09.22. 00:03:37

@Hasdrubal: Keresd meg a Harward cikket te elmebeteg infantilis faiskolát végzett másológép. Egy gyerek sem csinál ilyet hogy ugyanazt másolgatja. Nekem megvan az anyag letöltve is, meg lefordítva. De hülyéknek nem adom meg, hagy szívd a tápot ha már szmogos helyen laksz úgyis mert hol laknál te proletár :) . Én a birtokomon el vagyok jól, ami akkora mint a Vérmező saccra csak sokkal szebb. Leszarom a hülye járványodat abba te fogsz beledögleni te barom, én csak nézem a tévében. Majd lélegezz a gépen ha tudsz se seggfej :) De megnéztem a költségvetésüket, keresd meg és utána gondolkozz el rajta mire képesek és mire nálunk a fapados iskoláinkkal ahová te is jártál, és ezért vagy ilyen sík hülye.

2020.09.22. 00:04:04

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.22. 00:04:44

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.22. 00:05:34

@Örömhernyó: te egy totálkáros elmebeteg vagy

"tavasszal Olaszországban az orvosok közt volt magas a halálozás, pedig ha valaki, akkor az orvosok hordanak maszkot, mosnak kezet."

Az orvosok sok százszoros veszélynek vannak kitéve, és nem tudod, hogy hány százalékban hanyagolták el esetleg egy kicsit a maszkot. Kb. olyan hülye vagy, mintha valaki azzal jönne, hogy a sziklamászók között sok a halálos baleset, pedig azok aztán biztosítással másznak, tehát abiztosítás hülyeség.

"Ami megállítja a járvány terjedését az nem a maszk meg kézmosás (eleve rozsdamentes acél és műanyag felületelen napokig aktív marad a vírus), aki megállítja a járványt az a karantén, a távolságtartás (nem másfél méter, hanem mindenki marad otthon)."

A kézmosás egy kis szappannal azonnal megöli a vírust, te elmebeteg!

"Maszkot azért kell hordani, hogy a rettegők ne kövezzenek meg nyilvánosan. Ér a maszk valamit? Nem sokat."

Kurva sokat ér, nyugodtan ne hordjad, te idióta, remélem, hogy bele is döglesz! Megérdemled!

"Hogy tuti ne kapd el, el kell különülni, be kell zárkózni."

1) Az emberek többsége kurva szarul érzi magát teljesen elzárva a többiektől.
2) A gazdaság egy része nem működik home office-ban.
3) 1-2 fanatikus ember még csak meg tudja oldani, hogy esetleg úgy lássa el magát élelmiszerrel, hogy nem találkozik senkivel, de a lakásodba akkor is beviszel tárgyakat kívülrül, és ahogy tőled tudjuk, szerinted a kézmosás nem segít, azaz például a beszállított pizzával is megfertőzheted magad. De ez csak a te hülyeséged. A lényeg, hogy emberek tömegeit nem lehet pizzafutárokkal ellátni, pláne, hogy a pizzafutárok, ha pizzát szállítanak, akkor éppen kurvára nincsenek bezárkózva.

Érted, te kis elmebeteg selejt?! Felfogod a negatív IQ-ddal?!

2020.09.22. 00:06:29

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

2020.09.22. 00:07:16

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.22. 00:08:10

@cavalry: "80+50 nanométeres anyagot nem fog meg semmi"

az N95-öt azért nevezik így, mert kb 95%-ot fog rajta, te totálsötét, totál-agykárosult elmebeteg, fasz!

www.researchgate.net/publication/327518249_Field_Evaluation_of_N95_Filtering_Facepiece_Respirators_on_Construction_Jobsites_for_Protection_against_Airborne_Ultrafine_Particles

cavalry 2020.09.22. 00:08:19

@Hasdrubal: Ne röhögtess már, az ultra finom részecskéket nem fogja meg semmi. Csak hogy okosodj is ha már iskolában nem sikerült. A csodásan tiszta Kékes tetőn mért levegő egy köbcentijében 3000 db mérhető. A Kossuth Lajos utcában ugyanígy 1 cm3 -ban már 24000 db van, az Alagútban meg 250000. Mi a franc fogja ezt meg? Semmi. Olyan mechanikus szűrő nem létezik. Különben ha lenne akkor nem számítana a légszennyezés semmit.De belehal 3-4 millió ember simán (WHO) és nem segít az N95, mag az FFP2-3 semmit. Olvass ha már eddig nem sikerült.

2020.09.22. 00:09:11

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

2020.09.22. 00:09:51

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.22. 00:11:26

@phls: megint elkezdted, BÜDÖS?! Dögölj vissza a kurva anyádba!

2020.09.22. 00:12:14

@Buchhalter: reméljük a kurva anyád döglik bele a "műbalhéba"!

2020.09.22. 00:13:04

@cavalry: "A lezárt ablakon is bemegy. Por a lakásban "

KB. nulla az esélye annak, hogy ha egy koronavírusos tüsszent az utcán, akkor az még azalatt az idó alatt, amíg a vírus fertőzőképes, pont az ablakréseden menjen be, leszálljon a polcodra, te pont megérintsd a polcot ott, ahova leszállt, és utána valahogy bekerüljön a szervezetedbe, és megfertőződj.

NULLA, ÉRTED, TE ELMEBETEG, NULLA?!

cavalry 2020.09.22. 00:13:34

@Hasdrubal: A Harward nevét sem tudod leírni te faiskolát végzett nagy magyar gondolkodó. Tudom ki vagy te viszont nem hogy én ki, ez bizony kurva nagy hátrány remélem tudod :) A legfontosabb a felderítés a könnyű lovasságnál és csak utána indul a lovasroham. Majd a füledbe súgom a linket, csak várj türelemmel az nagyon izgi lesz..

2020.09.22. 00:13:39

@cavalry: én olvastam, linkeltem, te hasból hazudsz éktelen baromságokat.

2020.09.22. 00:14:32

@cavalry: "Ki a faszt érdekli hogyan érzi magát?"

Őszintén szólva a faszt az nem érdekli, hogy te hogy érzed magad, és hogy sipítozol. Az embereknek meg számít az, hogy hogy érzik magukat, és mérlegre helyezhetik a különféle kockázatokkal. Bezárkózni, csak azért, mert fosós idióta vagy, az az egyik szélsőség, nem hordani maszkot, és partikon tombolni, az a másik szélsőség. Az egyik oldalon az egyik fajta elmebeteg, a másikon te.

2020.09.22. 00:15:06

@cavalry: pont, hogy én olvastam, linkeltem, te hasból hazudsz éktelen baromságokat.

2020.09.22. 00:20:14

@cavalry: "A Harward nevét sem tudod leírni te faiskolát végzett nagy magyar gondolkodó. T"

Harvard, faszfejkém, Harvard! Te nem tudod a nevét, és még te ugrálsz! Akkora fasz vagy, hogy utána se nézel, vakon írod a blődségeket, ömlik a szar a szádból.

en.wikipedia.org/wiki/Harvard_University

az,hogy te tudod, ki vagyok, az csak azt jelenti, hogy soha életedben nem jöhetsz elő azzal, hogy hogy leszerepeltél itt, hanem szégyellned kell életed végéig, te szerencsétlen!

cavalry 2020.09.22. 00:20:44

@Hasdrubal: kedves barátom, ez nem kamu. Meg minek is találnám ki, mi a francnak lenne az jó. Fogd már fel az okos kis fejecskéddel hogy ez az igazi hír amit mondtam. Mert mindenki a maszkokkal van elfoglalva ami jó és hasznos is csak szart sem ér a szennyezéshez tapadt vírus ellen, ha ezt nem hiszed keresd meg a linket. Esküszöm igaz, be is írhatnám ide de nincs kedvem, mert udvariatlan vagy. Amúgy meg gondold végig mekkora röhej, hogy Budapest szennyezett területen a maszkban bízva mászkál mindenki és nem ér semmit. De szar ügy nem? Na szép álmokat és gondolkodj el ezen .

2020.09.22. 00:23:57

@cavalry: "A Harward nevét sem tudod leírni te faiskolát végzett nagy magyar gondolkodó."

itt írtad: antivelemeny.blog.hu/2020/09/19/a_10_nevetseges_indok_a_maszkhordas_elkerulesere/full_commentlist/1#c38974830

Harvard, faszfejkém, Harvard! Te nem tudod a nevét, és még te ugrálsz! Akkora fasz vagy, hogy utána se nézel, vakon írod a blődségeket, ömlik a szar a szádból.

en.wikipedia.org/wiki/Harvard_University

az,hogy te tudod, ki vagyok, az csak azt jelenti, hogy soha életedben nem jöhetsz elő azzal, hogy hogy leszerepeltél itt, hanem szégyellned kell életed végéig, te szerencsétlen!

És ha ismersz, akkor tudod, hogy nem faiskolát végeztem, hanem nálad jóval magasabb a végzettségem.

cavalry 2020.09.22. 00:26:19

@Hasdrubal: Hát ezt benyaltad rendesen. Több órája töltöttem le a reportot csak tudtam hogy írják :) finance.harvard.edu/annual-report Néha a kis provokáció segít. Na most ugyanígy keresd meg a szennyezéssel kapcsolatos anyagot is, holnapig házi feladat. Ha nem találod meg, akkor megadom neked, de akkor ugyanígy beégsz mint most. Akkor ne internetezz ha nem tudsz keresni. Viszlát.

2020.09.22. 00:27:28

@cavalry: @cavalry: "minek is találnám ki"

Minek vannak koronavírus-járvány tagadók? Minek találnák ki? Egyébként szerintem nem a semmiből találtad ki, csak ferdítesz-lódítasz. Ha 90 felett lenne az IQ-d, akkor felfognád, hogy az "esküszöm"-öt a hajadra is kenheted, te félkegyelmű! Esküdni, névtelenül, a sötétben, a pincében?! Ugyan már! Állj elő névvel, és úgy esküdj!

cavalry 2020.09.22. 00:28:29

@Hasdrubal: A magyar végzettség lószart sem ér csak szólok. Ha van top 100-as végzettséged askkor4 komolyan veszlek. egyébként faiskola. Az iskoládról nem is hallottak még kint, keresnék egy kicsit hogy létezik e egyáltalán. 600 világos oda sem fér be.

2020.09.22. 00:29:56

@cavalry: "Több órája töltöttem le a reportot csak tudtam hogy írják "

Hát, látod, te kis gyengeelméjű, pár óra alatt elfelejtetted.

antivelemeny.blog.hu/2020/09/19/a_10_nevetseges_indok_a_maszkhordas_elkerulesere/full_commentlist/1#c38974830

Pont ezért sem lehet megbízni abban, hogy valamit bemondásra mondasz.

2020.09.22. 00:30:55

@cavalry: "Több órája töltöttem le a reportot csak tudtam hogy írják "

Hát, látod, te kis gyengeelméjű, pár óra alatt elfelejtetted.

antivelemeny.blog.hu/2020/09/19/a_10_nevetseges_indok_a_maszkhordas_elkerulesere/full_commentlist/1#c38974830

Pont ezért sem lehet megbízni abban, hogy valamit bemondásra mondasz.

cavalry 2020.09.22. 00:31:14

@Hasdrubal: Én nem vagyok vírus tagadó, sőt, pont a védekezés miatt teszek ezt azt. A szennyezéses mókát én már február körül publikáltam, a Harvard meg csak mostanában . Jelenthetnek. Ez azért is volt, mert már régebben rájöttek mások, amit olbastam vagy 3 éve, hogy a szennyezési körzetek és a különféle betegségek gyakorisága egybeesik. De én foglalkoztam is a szennyezéssel más okból ezért mindent tudok róla amit itt szinte senki.

2020.09.22. 00:32:20

@cavalry: "a van top 100-as végzettséged askkor4 komolyan veszlek. "

Neked bottom 100-asod sincs.

cavalry 2020.09.22. 00:34:33

@Hasdrubal: 4 db van, az ötödiket kihagyom. Egy amerikai, csak hogy fogd fel. A tiéd meg bármilyen szép, akkor is ha magyar az csak faiskola. Ez persze nem számítana ha közben Nobel díjas lettél.

cavalry 2020.09.22. 00:37:55

@Hasdrubal: Nyilván nem sorban egymás után csináltam, hanem párhuzamosan kettesével, (közben kaptam fizetést :) az amerikai az külön van.

cavalry 2020.09.22. 00:39:20

@Hasdrubal: MENTEM ALUDNI, HA NEM TALÁLOD MEG AKKOR BERAKOM A LINKET HOLNAP.

2020.09.22. 00:42:22

@cavalry: pont annyira lettem Nobel-díjas, mint amennyire te tudtad a Harvard helyesírását, te kis selejt!

2020.09.22. 00:43:15

@cavalry: pont annyira lettem Nobel-díjas, mint amennyire te tudtad a Harvard helyesírását, meg amennyire igazolni tudtad a sok kamudat, te kis selejt!

szánmonoxid 2020.09.22. 04:24:24

@cavalry:
"Bernoulli törvényét a népesség 90%-a nem érti "

Az a baj, hogy te is ebbe a 90%-ba tartozol, még ha dobálózol is a törvény nevével.

"Fújjd ki a levegődet egy zacskóba. Nézd meg mennyi a térfogata, mert ha sikeres vagy 3-4 liter lehet."
Vitálkapacitás-mérésnél egy nagyon jó tüdejű embernél, általában sportolóknál.

Valójában egy átlagos lélegzetvétel nyugalmi állapotban kb. fél (0,5) liter levegő.

Nem az a gond, hogy hülyeségeket akarsz és vagy vagy csak képes írogatni, hanem hogy okosságként akarod őket eladni.

2020.09.22. 08:10:25

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:11:54

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:13:46

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:14:38

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:15:40

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:16:26

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:17:22

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:18:25

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:19:20

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:20:20

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:21:18

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:22:06

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:22:42

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:23:23

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:24:23

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:25:23

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:26:18

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:27:09

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:27:55

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:28:55

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:29:33

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:30:31

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:31:18

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 08:31:56

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

cavalry 2020.09.22. 10:44:43

@szánmonoxid: A 0,5 liter akkor van ha percenként 16 szor fújkálsz kifelé. Nem erről volt szó. Ha beszívsz és kifújsz célzatosan akkor nyilván a tüdő kapacitás függvényében változik a mennyiség, ez elérheti a 4 litert ennek függvényében, lehet nálad csak 2 . Na és? A tétellel kapcsolatban meg valamit nem értesz ez a te gondod. A lényegre koncentrálj: a síj hülyék a maszkból szteretnének visszaszívni eljasznált levegőt. Na ez nem fog menni. Ha sikerül akkor viszont még helyesírási hibát is találhatsz te is az irományban ha már nem is értesz belőle semmit, sok sikert. Addig is olvasgass ez is engem igazol amúgy. Csak én ezt már februárban megírtam baszd meg. divany.hu/eletem/2020/09/22/koronavirus-vedotavolsag-fertozes/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

cavalry 2020.09.22. 10:48:42

@Hasdrubal: Kia franc foglalkozik most a maszkokkal. A szart véd meg akkor ha már nem a páracseppel terjed. Fogd már fel a faiskoláddal hogy másról van szó, nem erről beszélek nem világos. HA NEM TALÁLTAD MEG A hARVARD TANULMÁNYT AKKOR FELEJTŐS A NETES KÉPZETTSÉGED. KERESNI TUDNI KELL Olvasgass ADDIG te is. ha normálisan kléred berakom a linket, de ha továbbra is faszkodsz ezzel a másolgatással akkor szólok az óvónőnek és mész a sarokba és szophatod az újjadat. divany.hu/eletem/2020/09/22/koronavirus-vedotavolsag-fertozes/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

cavalry 2020.09.22. 11:04:43

@Hasdrubal: Mindent tudok igazolni (nyilván) és a röhej az hogy pont mostanában már kezdenek jönni azok a közlések nagy szervezetektől amit én közöltem februárban. Kérek egy Nobel díjat. Ha akkor elhiszik amit írtam (nyilván csak logikailag volt állítva hiszen nincs szervezetem arra hogy mérésekkel bizonyítsam) ma több százezer halottal lenne kevesebb. Most nálunk lesz egy csomó halott, mert a kutya sem foglalkozik itt a Harvard tanulmánnyal és a szennyezett területeken fognak hullani az emberek mint a légy. Én szóltam. Nem vagyok forradalmár nem fogok házalni és győzködni idiótákat. Az orvosok meg nem foglalkoznak az áramlástannal amíg nincs baj, mert baj akkor van ha baj van. Orvos a statisztikához sem ért mert amit tanul az az elemi szint, tehát hiába lát adatokat nem ért hozzá. Mi a picsának orvos értékeli a statisztikát amikor ez egy másik szakma? Ma már hatalmas statisztikai szoftver apparátus elérhető (sok éve egyébként) amit orvos nem tud kezelni, mert az bizony nem könnyű feladat neki. Minek baszakodik vele az idióta mikor hülyeségeket beszél róla. ja mert polihisztor. Lényegtelen körülmény csak érdekesség hogy 2 évig ez volt a munkám anno hogy egészségügyi statisztikai szoftver alkalmazást kellett csinálnunk (az alapszoftver adott volt) csak az alkalmazást fejlesztettük, orvos tudósok részére. Kurvára nem értettek a statisztikához hiába kandidátus. Az agyamra mentek kb. Ma sem tudják lekérdezni még az EUSTAT-t sem hogy ne hülyeség legyen az eredmény. Az orvosi diploma nem jelenti gondolkodás módszertani képzést. A matematikusi sem. Az egy másik móka. Mindenki megtanulhat gondolkozni mert a képesség általában megvan, csak nem tanulja meg ezért annyira ért hozzá mint egy molylepke.

cavalry 2020.09.22. 11:13:55

@Hasdrubal: Maszk = páracsepp+vírus megfogása. Ha nincs páracsepp akkor az másik feladat. Fogd fel, a többi igaz lehet a linkeken, de nem ez a kérdés. Neked egy testhez álló kérdés. Ha 10000 lövedék kilövése kellett hogy egy embert eltaláljanak halálosan -átlagosan, (II. VH statisztikai adat.) akkor milyen valószínűséggel kapott halálos találatot egy átlagos katona? Ezek szerint a háború nem is veszélyes? Egy német géppuska MG42 1200 lövést ad le percenként. A vírus is hasonló feladat lenne. De soha nem fogod megoldani a feladatot mert faiskolát végeztél :)

2020.09.22. 21:30:35

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 21:31:21

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 21:32:25

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

2020.09.22. 21:52:12

@cavalry: itt egy cikk arról, hogy a megfelelő maszk akár 99%-kal csökkentheti a fertőzés valószínűségét erősen fertőzött levegőben is.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7264937/

itt egy cikk arról, hogy a különböző országokban a maszkviselés 55-ról 7%-osra redukálta a heti hallozások heti növekedését.

www.sciencealert.com/some-masks-are-better-than-others-here-they-are-ranked-best-to-worst

itt egy cikk arról, hogy a Harvard újrahasznosítható N95-ös maszkokat tervez (nyilván azért, mert hasznosak):

www.msn.com/en-au/news/techandscience/this-new-prototype-n95-mask-designed-by-harvard-and-mit-is-reusable-and-hygienic/ar-BB175czD

itt egy cikk arról, hogy az N95-ös maszk a fertőzőoldaláról negyedméter alá csökkenti a köhögés hatótávolságát

timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/indian-scientists-find-n95-masks-to-be-most-effective-at-stopping-coronavirus-spread/articleshow/77762233.cms

itt a Harvard egy ajánlása arról, hogy az N95-ös maszk a leghatékonyabb:

www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/coronavirus-resource-center

Exploiter 2020.09.23. 09:42:45

@cavalry: cserébe már a modellekben nincs hova csökkenteni a halálozási rátát, hogy bármilyen szám kijöjjön bárhol.

Reactor 2022.04.30. 17:44:02

Jaham, egy párszázas maszk ami a pollent se fogja meg, az majd jóóóóóóóóól kibaszik a vírussal... :DDD
Tényleg van olyan dinka, aki ezt elhitte és készpénznek vette? Ja igaz is, Magyarországon élünk, az egy főre jutó idióták száma itt 2...
A tűzoltók és a honvédség is csak brahiból költ súlyos százezreket gázmaszkokra, tudjátok, olyan sok pénze van az adófizetőknek mifelénk, muszáj elpisálni valami baromságra ugye...
Dr. Gődénynek pedig annyiban speciel igaza volt, hogy a "vájrösz" nem egy ultraveszedelmes világpusztító armageddon. Azóta is kíváncsian fürkészem az utcákat, hátha meglátom a bevizionált hullahegyeket, de eddig nem jártam szerencsével. Bizonyára az én szemeim rosszak.
süti beállítások módosítása